Kostunica dokazuje jos jednom da moze da bude jos vece g@vno nego sto smo mislili. Mislim da sada je najbolje da se raspisu parlamentarni izbori da se Kostunica skloni sa politicke scene pa makar i dobili radikali vecinu jer kakve vajde imamo od demokrata kada se sprovodi radikalska politika. Neka nam kazu jasno kakve rezultate i koristi ocekuju od nepotpisivanja ovog sporazuma? I neka nam objasne zasto se volja naroda ne postuje? A za stetu koja ce opet na nasim ledjima da je osetimo ne moraju da nam kazu jer je znamo. Jeb@lo ih Kosovo da ih j@be!!!
Da li ti shvatas da su neke stvari vrednije od lagodnog zivota, koji uzgred vecina nas ne dozivljava. Da li mislis da obecanja Evropske unije imaju vecu tezinu od istine i cistog obraza. Ako postanemo narod koji je spreman na razne ustupke i trgovine svoje casti i obraza, drugi ce nastaviti da kao pascad kidaju ono sto je preostalo. Tada ce svi Srbi stati pod jednu krusku i misliti kako im je lepo u njenom hladu. Zato cuvajmo cast i obraz i ne prodajmo veru za veceru.
Neznam sta bi ti Radikali doneli u zivotu... Neko moralno zadovoljenje??? Idi care sam na kosovo i bori se sa svojim istomisljenicima. Nas koji zelimo da zivimo normalno , ostavi i ne vuci sa sobom u bedu. Tvoje komplekse , i nezadovoljstvo sopstvenim zivotom moras ostaviti mimo ostalih. Pozdrav
Ja nisam glasao na ovim izborima. Ali razlika je u nekih 150 000 glasova koliko sam shvatio, a oko 4 000 000 glasaca.
Sta da ti kaze. Ocigledno si negde drugde... Masa ljudi ne zna ni kakav je sporazum u pitanju sa EU. Imam druga koji mi je kazao ovih dana da je Ljuba Tadic stric Borisa Tadica. Toliko o obavestenosti.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 20:47:58 od Promaseni »
Е јеби га, стварно ће ови из ДС и ДСС у комплету испасти до јаја неодговорни и глупи да сад оборе владу! Мислим шта уопште замиљају и Тадић и Коштуница заједно? Тадић као да је убеђен да су сви они који су га гласали, гласали због њега или ДС-а па је пустио муда а онај Коштуница мисли да је Бог и да има 50 000 000 гласача иза себе! На крају их Тома заједно подучава и моли да се не свађају већ да бране интересе земље!
они нас све зајебавају ... треба их у бувару - по кратком поступку ...
Е јеби га, стварно ће ови из ДС и ДСС у комплету испасти до јаја неодговорни и глупи да сад оборе владу! Мислим шта уопште замиљају и Тадић и Коштуница заједно? Тадић као да је убеђен да су сви они који су га гласали, гласали због њега или ДС-а па је пустио муда а онај Коштуница мисли да је Бог и да има 50 000 000 гласача иза себе! На крају их Тома заједно подучава и моли да се не свађају већ да бране интересе земље!
Nisu neodgovorni i glupi, već jednostavno jedni hoće u EU a drugi neće. Vlade ne treba da bude ako u koaliciji nema konsenzusa oko spoljne politike.
DS i G17plus smatraju da Srbija treba da nastavi integracije u Evropsku uniju bez obzira na to da li će EU pokrenuti misiju na Kosovu ili ne, a Koštunica je već odustao od ulaska u EU jer će evropske misije biti svidelo se to ovde nekome ili ne.
« Poslednja izmena: 06. Feb 2008, 00:29:14 od danilobg »
Nisu neodgovorni i glupi, već jednostavno jedni hoće u EU a drugi neće. Vlade ne treba da bude ako u koaliciji nema konsenzusa oko spoljne politike.
DS i G17plus smatraju da Srbija treba da nastavi integracije u Evropsku uniju bez obzira na to da li će EU pokrenuti misiju na Kosovu ili ne, a Koštunica je već odustao od ulaska u EU jer će evropske misije biti svidelo se to ovde nekome ili ne.
pazi danilo,ako su se obe strane u vladi dogovorile pre izbora i dok su trajale kampanje da se neprihvati ta misija,a sada posle izbore jedna strana hoce misiju a druga ostaje pri starom dogovoru,po meni su pokvareniji ovi sto sad hoce da menjaju dogovor,i da po meni nije trebalo to ni obecavati jer moje je misljenje da treba da potpisemo taj sporazum.Ali sada sam pisao sa stanovista prava i pravde.