Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Steelersu slusaj pametne ljude, citaj bice ti potrebno. Neces moci bez toga da zivis. ja sam stalno na netu, ali ne i stalno na bureku. Jedino sto se ne odjavljujem, a inace ponekad se relaksiram pa skoknem ovde.
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Samo da iskoristim priliku da cestitam gospodinu Tadicu na pobedi na predsednickim izborima! Predsednice ako citate, hocu samo da vam pozelim puno uspeha u radu!
jos uvek nema dokaza da je tadic poslao zenu u ludnicu, iako se to tvrdilo na par strana, jos uvek twice ne zna da mi odgovori na dva pitanja, jos uvek orfanelin ne zna da objasni kako ce da zabrani ono sto je vec zabranjeno - mozda je resenje da kao maks78 pobegnu
Skupština i Vlada Srbije biće u blokadi bar do 18. februara kada bi Srbiji moglo da bude ponuđeno potpisivanje sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa EU, što je najavio evropski komesar Oli Ren.
Iako je potpisivanje političkog sporazuma odloženo, što je potvrdio i Ren, potpisivanje SSP je, kako je on naveo, moguće uz uslov da se saradnja sa Hagom okonča do ratifikacije sporazuma. Koštunica ne zakazuje sednice Vlade da DS i G17 plus ne bi dali potpredsedniku Vlade Srbije Božidaru Đeliću ovlašćenje da potpiše politički sporazum. Istovremeno, predsednik parlamenta Oliver Dulić ne zakazuje sednicu Skupštine Srbije na kojoj bi se raspravljalo o misiji EU i potpisivanju ugovora sa EU. U takvoj situaciji Renova najava samo na prvi pogled izgleda kao rešenje. Đelić je na sednici Vlade početkom decembra dobio ovlašćenje da parafira i potpiše sporazum o pridruživanju, pa nova sednica ne bi bila potrebna, te bi on, praktično, već 18. februara mogao da ode i potpiše sporazum. To bi suzilo Koštunici prostor za politički manevar. On bi mogao ili da podnese ostavku, što je malo verovatno, ili da u Skupštini Srbije, uz pomoć radikala, poništi potpisivanje tog sporazuma. U tom slučaju DS i G17 plus morali bi da reaguju protiv takve odluke, što bi vodilo padu Vlade i novim izborima ili rekonstrukciji Vlade u koju bi Koštunica onda morao da pozove radikale. Zvanično, radikali za sada odbijaju da pruže podršku Koštunici. U međuvremenu, demokratama bi najviše odgovaralo to da Koštunica podnese ostavku, ali lider DSS sa druge strane nema nameru da povuče taj potez, već je spreman i na to da, ukoliko DS izađe iz Vlade, izvuče svoj jedini adut kojim preti DS i pravi vladu nacionalnog jedinstva sa radikalima i socijalistima. Predsednik Srbije Boris Tadić juče je pozvao Koštunicu da zakaže sednicu Vlade kako bi se sačuvala stabilnost države, ocenivši da „niko ne sme da zbog stranačkih stavova opstruira rad državnih organa“. „Vlada mora da radi u interesu građana. Ona je nosilac izvršne vlasti i prema Ustavu utvrđuje i sprovodi politiku. Ne može rad Vlade Srbije da zavisi od bilo čije dobre volje, niti Narodna skupština Republike Srbije može da zameni Vladu Srbije. Svako ima svoje Ustavom i zakonom definisane obaveze i nadležnosti. Narodna skupština Republike Srbije o svim važnim državnim pitanjima može i treba da raspravlja i donosi odluke, uz obavezno prethodno dostavljeno mišljenje Vlade Republike Srbije“, izjavio je predsednik Tadić. S druge strane, premijer Koštunica juče je odgovorio da EU jednim aktom od Srbije otima 15 odsto teritorije, a drugim nudi politički sporazum. Premijer insistira na hitnoj sednici Skupštine kako bi se poslanici izjasnili o odluci EU da pošalje misiju na Kosovo i Metohiju.
Ма нека падне смрад, одавно је већ постигао оно што му је главни циљ, прихватљивост свих опција. Самим тим је дијалектички гледано постао непотребан. Превазишао је сам себе. Мислим да је сазрело за тзв. велику коалицију.
Такође сматрам да је неприхватљиво игнорисање воље народа. То је све што имам рећи на ову тему.
Citat
ja sam stalno na netu, ali ne i stalno na bureku.
Ма браво Шкорпи, ти си наш идол. Знаш како сам поздравио другаре на окупљању са "где сте балвани, шта има у пећини!"
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Au skorpi, cime se ti hvalis.... najbolji je onaj demokrata...p[rica o rezimu gde mora da se radi a n na poslu stalno visi na netu....podseca me na onu doktorku koja svoje radno vreme provede na netu umesto da leci ljude....
PREGOVORI OKO NOVE PARLAMENTARNE VEĆINE KOALICIJA ISPOD ŽITA
DSS i Nova Srbija ponudili su SRS da podrži formiranje njihove manjinske vlade, saznaju „Novosti“. Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić, kako saznajemo, odbio je u prvi mah predlog „narodnjaka“u. DSS i NS su, ipak, ostavili vođstvu SRS rok do nedelje da razmisle i izjasne se o formiranju nove vlade u ovom sazivu parlamenta. Izvršni odbor DSS zaključio je, naime, da bi vanredni parlamentarni izbori pred odlučujuću bitku za KiM samo štetili. Tomislav Nikolić u sredu je izjavio: - Zaista nema smisla da podržavam one koji nisu sigurni u to koliko poverenje birača imaju, one kojima sam saradnju nudio na vreme, blagovremeno, a oni su se opredeljivali za drugu opciju. Mislim da je to apsolutno nemoguće u ovim okolnostima.
Izvor: Novosti
E ovo je ono sto nam treba....oce zuti da kenjaju, evo vam prc jedan....
Samo Toma da se pazi i da lepo napravi ugovor sa DSS (ne sporazum, to ne vredi qrcu), ugovor bato obavezujuci, da ne moze da ga zajebe kao pre par meseci.... i da nas Bog vidi....prvo sve izdajnike na robiju....posle cemo videti.....
Ko ostri bese olovku????
E da, sta sam to cuo da je Ban Ki Mun izjavio da je slanje misije EU na Kosovo, protivno rezoluciji 1244 SB???
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 08:38:31 od Rasha_Zemun »
Ljajić: Pad Vlade najrealnije rešenje za političku krizu Autor: Tanjug | 07.02.2008 - 08:09
Vlada Srbije je u najozbiljnijoj krizi od svog formiranja a njen pad je trenutno najrealnije rešenje, izjavio je ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić.
"Postoje samo dva racionalna izlaza iz te krize - prvi i najbolji je dogovor stranaka u vladajućoj koaliciji, pošto je u ovom trenutku, uprkos svim razlikama, politička stabilnost Srbije najvažnija. Drugi izlaz je dogovor o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. Svako treće rešenje izazvalo bi krupne političke potrese sa nesagledivim posledicama", rekao je Ljajić za sdanašnje "Novosti". Upitan šta je trenutno najrealnije, Ljajić je odgovorio: "Nažalost, plašim se da je to pad Vlade". On je pojasnio da bi to "treće rešenje", koje bi izazvalo krupne potrese, bilo stvaranje manjinske vlade Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije uz podršku radikala. "To bi za kratko odložilo krizu, ali bi dugoročno izazvalo najgore moguće posledice po Srbiju", kazao je on. Upitan kako razrešiti spor o tome da li prvo treba da zaseda parlament ili Vlada, Ljajić je odgovorio da "svako dalje zaoštravanje odnosa u koaliciji i pravničko nadmudrivanje može samo da produbi krizu". "To nije u domenu prava, nego politički odgovor na ovu krizu", kazao je on i izrazio uverenje da će kriza biti razrešene do kraja nedelje. Ljajić je ocenio i da bi, u slučaju da padne Vlada, logično bilo da se parlamentarni izbori održe istovremeno sa lokalnim - 11. maja. Na pitanje da li srpski predsednik i premijer Boris Tadić i Vojislav Koštunica mogu dogovorom da spreče pad Vlade, Ljajić je odgovorio: "Tadić više nema manevarski prostor da pravi kompromis sa Koštunicom oko evropskog puta Srbije. Niti sme da kalkuliše. Tadić je pobedio upravo na talasu ulaska Srbije u Evropsku uniju, a to je podržalo gotovo 2,3 miliona građana".
Au skorpi, cime se ti hvalis.... najbolji je onaj demokrata...p[rica o rezimu gde mora da se radi a n na poslu stalno visi na netu....podseca me na onu doktorku koja svoje radno vreme provede na netu umesto da leci ljude....
PREGOVORI OKO NOVE PARLAMENTARNE VEĆINE KOALICIJA ISPOD ŽITA
DSS i Nova Srbija ponudili su SRS da podrži formiranje njihove manjinske vlade, saznaju „Novosti“. Zamenik predsednika SRS Tomislav Nikolić, kako saznajemo, odbio je u prvi mah predlog „narodnjaka“u. DSS i NS su, ipak, ostavili vođstvu SRS rok do nedelje da razmisle i izjasne se o formiranju nove vlade u ovom sazivu parlamenta. Izvršni odbor DSS zaključio je, naime, da bi vanredni parlamentarni izbori pred odlučujuću bitku za KiM samo štetili. Tomislav Nikolić u sredu je izjavio: - Zaista nema smisla da podržavam one koji nisu sigurni u to koliko poverenje birača imaju, one kojima sam saradnju nudio na vreme, blagovremeno, a oni su se opredeljivali za drugu opciju. Mislim da je to apsolutno nemoguće u ovim okolnostima.
Izvor: Novosti
E ovo je ono sto nam treba....oce zuti da kenjaju, evo vam prc jedan....
Samo Toma da se pazi i da lepo napravi ugovor sa DSS (ne sporazum, to ne vredi qrcu), ugovor bato obavezujuci, da ne moze da ga zajebe kao pre par meseci.... i da nas Bog vidi....prvo sve izdajnike na robiju....posle cemo videti.....
Ko ostri bese olovku????
E da, sta sam to cuo da je Ban Ki Mun izjavio da je slanje misije EU na Kosovo, protivno rezoluciji 1244 SB???
Gde si ti video lep ugovor sa DSS-om,pa oni bi i boga zajebali da mogu samo da svoje foteljice sacuvaju...boli njih dzojstik i za Radikale i za Ds,iskoristice bilo koju opciju samo da ostanu u vladi...koja smo mi drzava