Ma daj kakvi Peron i Stresner. Mi smo svetski za takve stvari. od 1804-e smo u centru interesovanja sveta. A tek kako znamo kraljeve, ministre i ostale djakonije da smaknemo nema nam ravnih. Samo sto tako nas je sve manje i manje.
Pa vidiss Loncara danas. Kaze ako se potpise to je priznavanje nezavisnog Kosova. Cime se sve sluze pa to je istorijski. Unija je preskocila sporazum o pridruzivanju i potpisuje se trgovinski ugovor. Sta zajebavate. Bas zbog toga sto ce da posalje misiju. I bas zbog toga sto znaju odluku parlamenta. E sada neka sazovu parlament i neka odluce da ne treba da trgujemo sa evropom i zavrseno. Neka posle dele svoje plate sirotinji.
Velja je od svinjar, postao licno svinja. kako da udju u dil sa radikalima? Da mu Toma sa 2,2 miliona glasova ustupi mesto premijera sa 300kila glasova? I to pre dve godina sad ne bi dobio ni 20 od porodice. ili da pusti Velju da barata koncesijama sa njegovih 7% glasova?Hajde svinjo, imas 7% ja ti potpisujem a ti prodaj zemlju. Sta vi pricate? Pa Toma moze da si spakuje politicku karijeru da se seli za patagoniju. Sedmog se potpisuje ugovor i gotovo sine. To je kazem trgovinski a ne ugovor o pridruzivanju. To ni ne ide na ratifikaciju. ne mora zmirkavi da trguje. Ne mora nista. Ne mora ni da se glasa, ni da se jede nivode da se pije. Pizda mu materina lenja i nesposobna.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Sad drhtite, hteli ste marionetu za predsednika, sad cete da imate marionetu za predsednika....sto je najgore imacete marionetsku drzavu.... to ste hteli, to cete i imati.... i cik da vas vidim, hocete da kazete da ce za buduce stanje opet da vam budu krive devedesete..... ne dame i gospodo, krivi cete biti vi sto ste ga birali....
Ova vlada i treba da padne, ona gde sede oni koji bi priznali odmah nezavisno Kosovo.....oni koji su se drali i mlatarali rukama da ce se boriti za Kosovo i Metohiju ali su se dogovarali sa amerima o nezavisnosti.... oni koji za njih rade..... zuti i crveni..... da dodje patriotska vlada na celo.....
i cik da vas vidim, hocete da kazete da ce za buduce stanje opet da vam budu krive devedesete.....
Не знам што се жалите на помињање деведесетих. Ако се неко кандидује са платформом деведесетих, нормално да ће расправа бити о томе.
Да се радикали нису укључили у изборе и почели да предлажу политику деведесетих, нико о томе не би причао јер то не би ни била једна од опција о којој се одлучује.
Овако кад идеја повратка у изолацију има 47% подршке, ових осталих 53% не могу да се међусобно свађају око нечег паметнијег, него су присиљени да се само уједине против овог суманутог концепта друге стране.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 06:55:34 od Jaguar b. p. »
Sada neka izadju na ulice oni koji su glasali za Borisa, a osecaju se prevarenim. Neka ponesu svoje zuto plave zastave. Da se zna da su oni, ne radikali ili neki drugi.
Ispade da je Boris kao prodao KiM, pre izbora. Kleo se u izborima da ce stiti KiM.
Neko je ocigledno prevaren. Neka se buni, taj ko je....
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 08:43:56 od Promaseni »
Da imaš novac, da li bi ulagao u zemlju u kojoj je na vlasti lik koji urla da će raskinuti diplomatske odnose sa svima ? I samim tim ti otežati poslovanje ?
Aman ljudi, sta je vama To radikali nikad nisu rekli, to pricaju ovi majmuni, koji su, boze moj, za 10 dana skupili milion glasa Ma daj, molim te!!! Radikali su rekli, sto ce svaki SRBIN da podrzi, da ako proglase nezavisnost KOSOVA, ili budu postavljali besmislene uslove, SRBIJA nece saradjivati sa onima koji to podrzavaju, sto je i logicno. Zamisli da ti dodje komsija, uzme ti zenu i kaze ti: e, ajd' da idemo na kaficu da se dogovorimo da mi kupis kravu
i cik da vas vidim, hocete da kazete da ce za buduce stanje opet da vam budu krive devedesete.....
Не знам што се жалите на помињање деведесетих. Ако се неко кандидује са платформом деведесетих, нормално да ће расправа бити о томе.
Да се радикали нису укључили у изборе и почели да предлажу политику деведесетих, нико о томе не би причао јер то не би ни била једна од опција о којој се одлучује.
Овако кад идеја повратка у изолацију има 47% подршке, ових осталих 53% не могу да се међусобно свађају око нечег паметнијег, него су присиљени да се само уједине против овог суманутог концепта друге стране.
Politiku '90-ih, ne pominju radikali, pominju takozvane "demokrate", i to kako smo ziveli poslednjih deset godina. Cekaj malo... Ko je bio na vlasti poslednjih 7, sada vec 8 godina? Odgovor: DOS!
Sta vi pricate? To sto vam zmirkavi prodaje? Kosovo ide pre nas u evropu. Tu nema dileme. Ovi ce sada organizovati jedno masovno iselenje itd itd. To je politika 90-ih. Ne sprovodi Toma tu politiku vec zmirkavi i sps. Ja se iskreno nadam da ce Toma dokazati da ono sto je prico, nisu prazne fraze. Mi vicemo na radikale, a zmirkavi ladno radi Slobin posao.
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! : Bora Corba. Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Sta vi pricate? To sto vam zmirkavi prodaje? Kosovo ide pre nas u evropu. Tu nema dileme. Ovi ce sada organizovati jedno masovno iselenje itd itd. To je politika 90-ih. Ne sprovodi Toma tu politiku vec zmirkavi i sps. Ja se iskreno nadam da ce Toma dokazati da ono sto je prico, nisu prazne fraze. Mi vicemo na radikale, a zmirkavi ladno radi Slobin posao.
Da samo sto Sloba nije organizovao masovno iseljenje Srba vec siptara, i da je jos malo istrajao i izdrzao bombardovanje sada se ne bi vodila polemika o ovome, vec bi ja sada lepo ziveo u svojoj kuci.
Da samo sto Sloba nije organizovao masovno iseljenje Srba vec siptara, i da je jos malo istrajao i izdrzao bombardovanje sada se ne bi vodila polemika o ovome, vec bi ja sada lepo ziveo u svojoj kuci.
Dakle trebao je da istraje? Da nas sve u Srbiji pobiju, da biste se vi izivljavali i ubijali ljude jer su Siptari. Nije tebi mesto nigde.
Ma daj, molim te!!! Radikali su rekli, sto ce svaki SRBIN da podrzi, da ako proglase nezavisnost KOSOVA, ili budu postavljali besmislene uslove, SRBIJA nece saradjivati sa onima koji to podrzavaju, sto je i logicno.
То је исто што је говорио и СПС '90-их година. Они такође никад нису рекли "Желимо да се максимално одсечемо од света" него су рекли "Ми смо за сарадњу са свим земљама, али на равноправним основама." Резултат знамо.
Jедина велика разлика између СПС-а и радикала, је што радикали сматрају да су социјалисти исувише паметно поступали, и да је требало повлачити много суманутије потезе. На пример ако је Милошевићева идеја да води рат са Натоом 78 дана - идеја радикала би била да воде рат са Натоом више од 78 дана.
Зато СПС данас представља глас разума и ЉУДИНЕ у поређењу са смрадикалима.
Citat
Politiku '90-ih, ne pominju radikali, pominju takozvane "demokrate", i to kako smo ziveli poslednjih deset godina.
Наравно да радикали не помињу деведесете, јер је то конкретан резултат њиховог рада и програма који нуде. Зато им је циљ да људи забораве шта је било пре 9 година.
Citat
Cekaj malo... Ko je bio na vlasti poslednjih 7, sada vec 8 godina? Odgovor: DOS!
Па наравно, и свакако да ниједна влада није перфектна па није ни ова. Али проблем је што у понуди није нека трећа и још боља влада, него нам се нуди она из '90-их.
Citat
Zamisli da ti dodje komsija, uzme ti zenu i kaze ti: e, ajd' da idemo na kaficu da se dogovorimo da mi kupis kravu
Мени нико ништа не узима, тако да не знам за шта ти је то метафора. Али можемо рећи да нам је жена узета 1991. кад су нам уведене санкције, а спашена 2001. кад смо избављени из изолације. Тако да би сада радикали били они који настоје да ти поново уприличе киднаповање жене; а ти би био онај који с њима кафенише.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2008, 13:05:24 od Jaguar b. p. »
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“