Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime arijadna  (pregledi profila: 16333 puta)
Ime: arijadna
ConQUIZtador Ime: arija
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 25. Jul 2010, 19:08:35
Poslednja poseta: 06. Avg 2013, 11:56:16
Ukupno online: 9 dana, 6 sati i 41 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: Nokia
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Mogu ti biti najlepši san koji sanjaš..............Ili najgora nocna mora.........Od tebe zavisi.......... :))))
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(611)

Kako sam tebe volela..... . .tako se ne voli jednom u zivotu . . . tako se voli jednom u hiljadu zivota .!!!
22. Maj 2012, 09:59:57  

Žena je najljepša onda kada je zaljubljena.A meni dragi moji, u poslednje vrijeme govore da nikada nisam bila ljepša... Smile
20. Maj 2012, 11:36:46  

Nikad me ne mozes toliko povrediti, koliko ja mogu trpeti!
Nikad ne mozes biti toliko djubre, koliki ja covek mogu biti!
Jedino sto ja tebe uvek mogu pogledati u oci, al' ti mene nikad neces moci!!!
20. Maj 2012, 11:30:04  
19. Maj 2012, 22:02:06  

moja himna........................

Odlazim iz tvoga zivora, vise nikada necu zavoleti skota. Odlazim,jer s njim buducnosti nema, ne trebas mi pored brojnih prolema..............
19. Maj 2012, 21:57:31  
Opraštam, jer nemam pravo da osudjujem, sudim i naplacujem...
Ne zaboravljam, jer su prokockali poverenje...
I dalje se smijem...Nije vam jasno...Nisu me ubili...
Ja zivim u realnom svetu, gde me jedino mogu iznenaditi DOBROTA I ISKRENOST, a toga je tako malo, nazalost.
18. Maj 2012, 14:19:51  

Zaljubiš se, zavoliš nekoga, daju ti pravo da veruješ u sreću, a onda ti uzmu to. I ostave ti samo prazninu u grudima gde tišina kuca umesto srca.
I ne mogu više da te slušam kako pričaš o ljubavi. A toliko si slep, da ne možeš primetiti pravu ljubav, ni da trči za tobom godinu dana. Da li si nekada osetio prazninu u grudima, toliku da si siguran da ti je neko iščupao srce? Da li zamišljaš onu koju voliš i izgubiš dah u trenutku, svestan da bez te osobe ne možeš disati? Jesi li ikada pao na kolena, pred onima koji cene ponos? Jesi li pokušavao da vratiš izgubljeno, kada je to nemoguće? Jesi li ikada tu osobu braniopred njenim prijateljima, i ako vas više ne voli? Jesi li promenio sebe toliko da budeš zahvalni osobi koja te je ostavila? Ljubav je kada se nekoga ne odrekneš zbog njegovih mana, vec mu pomogneš da ih ispravi. Ljubav je kada čekaš onoga koga voliš i kada znaš da neće doći.
17. Maj 2012, 14:13:33  
16. Maj 2012, 14:23:14  

Juce si prevario nju a danas ces mene
a sutra kad ne budes imao nikog
shvatices da si prevario sam sebe !!!
15. Maj 2012, 22:15:03  

Ja vise nemam nerava
za neke price pametne
zato je najbolje da odem
da se trag zametne..
15. Maj 2012, 15:17:24  
1 ... 7 8 10 11 ... 62

Ukupno prijatelja: 25
Omiljene teme
Nema omiljenih tema!
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.