zasto neke osobe jedno misle, drugo ti pricaju a trece rade ...........zasto jednostavno ne kazu ti u facu sta im je na pameti da prosto i ti znas na cemu si........razocarana sam u takve osobe........i kako da im posle verujem kad mi bilo sta kazu kad su izgubili mnogo u mojim ocima i srcu............ Sandra
Mogli su oni jedno bez drugog. Mogli su čak biti s drugima, pronaći nove ljubavi, okrenuti leđa jedno drugom. Ali su se uvijek vraćali. Bili su isti - isti inat, isti ponos, isti osjećaji. Voljeli su se i mrzili u isto vrijeme. A takva ljubav je jača od svega.
Ne volim princip "pamti pa vrati". To bi mi ukaljalo obraz. Nema lepše pobede od pogleda u nečije oči bez griže savesti i od saznanja da će tu osobu vlastito srce od stida izdati kad-tad...
Ne prihvaćam rečenicu: Svi su muškarci isti. Ja još uvek verujem u pravu ljubav, u savršenu ljubavnu priču između dve nesavršene osobe. Verujem da postoji neko uz koga će se moje mane savršeno uklopiti, ko će znati sa mnom i ko će me učiniti sretnom. Imala sam ja u životu loš primjer i muškarca koji mi slomo srce. Ali, da nisam upoznala pogrešnog, kako bih prepoznala pravog?
''Zaboravila me?" "Ne,prijatelju, nije te zaboravila, nego nema za čim da žali, izgubila je ono što nikada nije ni imala, osetila, nekoga kome ................... ne znači ništa, a veruj mi, prijatelju, ti si izgubio osobu koju je ona sanjala da će sresti u tebi: "koja te razume, podržava, i koja ti veruje."