Želio bih ti objasniti zašto sam tražio podforum. Prvo novi sam, pa odmah nešta zakeram. Evo zašto:
Objavljivao sam priče u jednoj temi što možeš vidjeti ovdje http://vukovisadunava.com/ribolovacke-price/olimpove-price-11652/ . Međutim sa vremenom mi je server foruma toliko zgorčio život da sam odustao dalje da ih postavljam. Jednostavno u sred postavljanja bi pukla veza, ili bi čitavu vječnost trebalo čekati da prihvati materijal koji sam postavljao. Takvo postavljanje mi je bilo muka već u tehničkoj izvedbi. Da ne kažem da je sve skupa nepregledno.
I ne samo preglednije već je i postavljanje jednostavno i lagano.
To je i razlog zašto sam tražio podforum. Pričica je trenutno preko 180, a broj im stalno raste. Ako imaš vremena pogledaj ih na navedenim forumima. Možda ti se dopadnu.
Postoji i način da u nekom djelu foruma, recimo u podforumu Turizam ~ Putovanja ~ Avanture postavljam priče na način da svaka priča bude zasebna tema ovako: OLIMPOVE PRIČE - Priča sa Kupe, odnosno kada ide sljedeća priča onda recimo OLIMPOVE PRIČE - Savom od Zagreba do Beograda itd. Na taj način će svaka biti zasebno, pregledna i lagano dostupna komentarima.
Da li odobravate takav način postavljanja istih?
Bez obzira na Vaš odgovor drago mi je da sam na vešem forumu. Veoma je zanimljiv. Pozdrav. Olimp