Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime Marjan031  (pregledi profila: 3210 puta)
Ime: Marjan031
ConQUIZtador Ime: A Р И Љ Е
Pozicija: Udaljen sa foruma
Datum registracije: 23. Okt 2012, 22:10:58
Poslednja poseta: 11. Apr 2015, 19:36:22
Ukupno online: 7 dana, 7 sati i 21 min.
Godine: 36 Pol: Muškarac
Datum rođenja: 29. Jan 1989. Aquarius
Telefon: SonyEricsson Xperia Arc S
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
Lični tekst:
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: 191 cm
Tezina: 91 kg
Zanimanje: Masinski tehnicar za kompjutersko konstruisanje
Zaposlenje: Stalno zaposlen
Obrazovanje: Srednja skola
Oblik tela: Sportski
Boja kose: Tamno braon
Boja očiju: Zelene
Cigarete: Nepusac
Alkohol: Ne pijem
Narkotici: Ne
Rasa: Belac
Religija: Hriscanin
Potpis
Komentari
(13)
Bio Mujo na poslovnom putu u Japanu. Tamo pokupio neku kurvu i cele noć radio posao, a ona je uzbuđeno vikala: • Hashimota! Hashimota! Pošto Mujo, naravno, nije znao ni reč japanskog, zaključio je da je to neki uzvik oduševljenja. Sutra ujutro ode on na golf sa japanskim biznismenima. Japanac, koji je igrao prvi, na oduševljenje prisutnih ubaci lopticu iz prve. Svi aplaudiraju, a Mujo, da ispadne pametan, vikne: • Hashimota! Japanac se unezvereno okrene i upita: • Kako to misliš, pogrešna rupa?
01. Dec 2014, 01:36:56  
Piše Fata majci: • Draga mama, mi smo dobro. Bili smo u nedelju u Doboju na vašaru i kad smo krenuli kući, naišli neki mangupi, mene silovali, a Muju pretukli. Piše Fata majci za nedelju dana: • Draga mama, mi smo dobro. Bili u nedelju u Travniku na vašaru i kad smo krenuli kući, naišli neki mangupi, mene silovali, a Muju opet pretukli. Sledeće nedelje Fata ponovo piše majci: • Draga mama, mi smo dobro. U nedelju će u Tesliću vašar. Ja bi išla, a Mujo se nećka!
01. Dec 2014, 01:35:43  
• Radojka, 'oćeš da kupiš kauč? Jeftino! • Iju Milojka, pa skoro si ga kupila. Što ga prodaješ? • Jel' može da ostane među nama? Prevarila sam Milutina na tom kauču ... i sad ne mogu očima da ga vidim ... • Iju, grrrdna ... pa da sam ja tako prodavala svoj nameštaj samo bi mi luster ostao!
01. Dec 2014, 01:35:28  
1

Ukupno prijatelja: 14
Omiljene teme
Teme koje prati
Ne prati nijednu temu!
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.395 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.