Lovac Mujo i seks u šumi Zasjedne lovac Mujo s jaranima u birtiju i krene s lovačkim pričama: - Odem je u šumu, pogledam, kao ono jelen ... skinem pušku s ramena i pogađam ga prvim metkom ... dođem do njega, provjerim, on mrtav. Uhvatim ga ja za noge i prebacim ih preko ramena .... Uto Muji zazvoni mobitel i on se javi: - Alo, Fato ... ma evo me, stižem za pola sata .. Spremi Mujo mobitel, zamisli se i upita jarane: - Di sam stao? Oni se pogledaju: - ... prebaciš noge preko ramena ... Mujo klimne, otpije gutljaj i nastavi: - I tako, prebacim ja noge preko ramena i jebi, jebi, jebi...
Pita Haso Muju: • Bolan Mujo, što tvoje dijete spava gore na regalu? A Mujo odgovara: • Ma svake mi noći ispada iz krevetića, a ja ga ne ćujem kad padne...
Žena kaže ljubavniku: - Postoje dva mesta gde bih volela da me ljubiš. - A koja su to mesta? - pita ljubavnik uzbuđeno. - Akapulko i Kanarska ostrva - odgovori žena.
Mesi je u utakmici 16. kola španske Primere postigao vodeći gol protiv Betisa u Sevilji i tako došao do magične cifre od 85 golova u kalendarskoj godini čime se izjednačio sa legendarnim nemačkim golgeterom Gerdom Milerom kojem je to pošlo za nogom pre ravno 40 godina - 1972.
Samo desetak minuta kasnije argentinski virtuoz postiže i drugi gol, ukupno 86. u 2012. godini, 23. ove sezone, i postavlja još jedan u nizu rekorda u svojoj karijeri!