Puno,puno zdravlja,ljubavi,zajebancije,uzajamne tolerancije,dobre finansije,sex bez reklamacije i što manje sekiracije...ova poruka kroz žicu juri,jer joj se danas opasno žuri,da prenese tebi sve najljepše želje i ove moje riječi koje ti srećan rođendan žele...
Postoji li mesto gde od jutarnje rose zemlja zablista... Ili se na plavom nebu pojave belicasti oblaci poput mekanog pamuka... Mozda reka, koja svojim krivudavim tokom preseca put velicanstvenim planinama... Naravno da postoji. To je mesto prepuno lepote... Vedrina koja se nad njim nadvija...
Mozda si sada tuzna i u tami misli sve ti se rusi... Mozda ti se cini da si prazna u dusi... Ali kada otvoris oci i pogledas oko sebe... Shvatices da ipak postoji neko kome je stalo do tebe... Jedinstvena i odana, ljubav pokreni... Jer tuga nije za tebe, sreci se okreni...
Prelepa, predivna ljubavi moja... Sto mi svaki dan ucinis srecnim... Ti si boginja blistavog osmeha... Mesecev odsjaj u bistroj vodi... Pokusam li proniknuti u tajnu tvoje lepote... Sigurno cu naci jos sjaja... Kao na nebu posutom milionima zvezda... Sto trepere u mirnoj noci...
Zaista fini stihovi.Vidi se da su iz srca,iz duše,i nakon čitanja čovjek zaisat razmisli i kaže sebi u jbt pa to je tako Ja sam tvoje pjesme shvatila kao neki doping,kao snaga za čovjeka... Zaista prelijepo... P.S.očekujem jednu pjesmicu,msm da znaš koju,da i ona svane na ovoj stranici pozz