Миша му опалим..по гузи.. Није Мица.. Не би она мене посматрала.. Мислим би.. Али не овако..како то они раде.. шпијунажа..као ето..тако нешто..
Морам ли ти све цртати, данас... Нешто ту не штима.. Имала си ти већи капацитет, рекао бих.. Да почнем причу тамо где сам стао.. да.. Усудићу се да кажем..Шоне нас посматра.. Вреба..Он увек вреба.. Учинило би се некоме да нема шта да ради.. Вероватно би човек помислио да му се свашта мота по глави..Можда је и у праву.. Не знам.. Прође година..да сам се кладио да га могу упознати за годину дана..Хм. изгубио бих.. Ти знаш да ја не волим да губим.. Ал' ето..опет народ каже..ко нема среће у коцки има у љубави.. зар не?
Иначе..нисам ја штребар..сви ми знамо ко штреба.. а ..то не уроди плоду.. а опет човек би рекао како је глуп, међутим ми знамо није тако.. Зар не?
Мице немој да се плашиш..Мирне је она душе..Не брине се..
Idi begaj bre...verujem ja da si ti to nastrebao sve...ipak si ti strebercina nasa najveca nego rece mi ti da nas posmatraju O.o ko bre...tvoja milica a? sad me sthar
Vekili...ako sam ja luda...ljudi kazu s kim si, takav si...a ti samnom godinu dana kuckas vec he he...znas sta vreme ce pokazati imas li prijatelja ili samo njegovo ime...i sta vise reci, koju posluku porati na tu temu...samo opusteno