Gde ima dima ima i vatre...xDDD ahahahah a kuma nisam videla bre nedelju dana....ali nameravam da nadoknadimo to na raspustu koji kuca na vratima Vekili drzi se ti mn i ima na najbolji put da iskocis
Све зависи како си дефинисала тај "лош пут".. Може ли бити горе него што јесте? А да видиш шта ми брат шаље на фејсу.. Као Аца послао да он пошаље мени..
То је слично оном добром изговору..Знам лика који зна лика..
Мош' мислити..
Шта да ти кажем.. Мица си .. Како се смао брине.. прави ..
И да обележим и овај пост..димом.. како и доликује..
Pa ja, ja...majka i tata te zaboravili...braca i sestre (msm na kuma prvenstveno) resavaju svoje brige i probleme...tetka ti samo visi na cq ppovima kako li ce na faks ja ne znam...a jedino ja vodim racuna o tb ^_^ a od njih ni hvala..ti bi dosad na los put poso da mn nije bilo
Ahahahhaha ma ovaj nas samo uporedjuje istorijske cijenice i seriju pa da mi nagadjamo ko ce koga da nasledi iako nema jos to u lekcijama ma Martina nesto kad ti objasni to je tako i nema se sta tu reci
Е..и мој наставник физике гледа.. Дош'о ја у школу и поздрављам га.. Ја рек'о: "Поштовање наставниче." (обожавам то да причам наставницима, као на Конки..с обзиром да нико не прича, зачуде се).. а он ће мени .. Мерахба..
Аахаххахахха... Данас се осећам интелигентно..шта ћу.. Немој да се бринеш..па ја бих тебе бранио..ако да се нешто деси.. Зар сумњаш у мене? Јес' ти чула да одлази Суља? Авај..
Vekili dok si ti kucao ovo ja napravih veceru i vecerah... ali nema veze ceo ovaj dug komentar je ispunjen pamecu i inteligencijom xDDD slazem se potpunosti ahhahah a da i najvaznije uklonio si mi shtrah taman reko da pocnem da gledam kome otvaram vrata da ne dodje Mici da me bije ahahahha ali kazes nece...verujem