Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Idi dole
Korisničko ime bady 95  (pregledi profila: 9265 puta)
Ime: bady 95
ConQUIZtador Ime: Bady 95
Pozicija: Svakodnevni prolaznik
Datum registracije: 24. Feb 2011, 13:22:13
Poslednja poseta: 21. Jan 2017, 22:33:32
Ukupno online: 7 dana, 13 sati i 3 min.
Godine: Nije dostupno Pol: Žena
Datum rođenja: Nije dostupno
Telefon: 0
AIM:
MSN:
YIM:
Google Talk:
Sajt:
Twitter:
Facebook:
Ukratko o sebi
http://www.youtube.com/watch?v=-uF3LoVWR68 *___*
Lični tekst: Tracarica malena...^_^
Status u vezi:
Trazi:
Veze:
Visina: cm
Tezina: kg
Zanimanje:
Zaposlenje:
Obrazovanje:
Oblik tela:
Boja kose:
Boja očiju:
Cigarete:
Alkohol:
Narkotici:
Rasa:
Religija:
Potpis
Komentari
(470)
Gde ima dima ima i vatre...xDDD ahahahah a kuma nisam videla bre nedelju dana....ali nameravam da nadoknadimo to na raspustu koji kuca na vratima Smile
Vekili drzi se ti mn i ima na najbolji put da iskocis Smile Smile
10. Jun 2012, 20:20:35  
 Smile Smile

Све зависи како си дефинисала тај "лош пут"..  Smile
Може ли бити горе него што јесте?  Smile
А да видиш шта ми брат шаље на фејсу..  Smile
Као Аца послао да он пошаље мени..  

То је слично оном добром изговору..Знам лика који зна лика..  

Мош' мислити..  Smile

Шта да ти кажем.. Мица си   .. Како се смао брине.. прави   ..

И да обележим и овај пост..димом.. како и доликује..  Smile

10. Jun 2012, 20:16:55  
Pa ja, ja...majka i tata te zaboravili...braca i sestre (msm na kuma prvenstveno) resavaju svoje brige i probleme...tetka ti samo visi na cq ppovima kako li ce na faks ja ne znam...a jedino ja vodim racuna o tb ^_^ a od njih ni hvala..ti bi dosad na los put poso da mn nije bilo Smile
10. Jun 2012, 20:11:17  
 Smile

Видиш.. мудра ли човека..  Smile

Није то тако лоше..  Smile Кад не стигнеш да гледаш серију, он ти је преприча..  Smile

Мани сад Мартину.. Биће после шиц шиц по гузи..  Smile

Добро.. с обзиром да њу а ни Фаза не занима шта ја радим.. можда и неће.. само ме ти посматраш из сенке.. Smile
10. Jun 2012, 20:06:59  
Ahahahhaha ma ovaj nas samo uporedjuje istorijske cijenice i seriju pa da mi nagadjamo ko ce koga da nasledi iako nema jos to u lekcijama Smile ma Martina nesto kad ti objasni to je tako i nema se sta tu reci Smile
10. Jun 2012, 19:56:56  
Сад мало на Уметницу помешах падежи..  

Ево како је мени Марина објашњавала падеже..  Smile

10. Jun 2012, 19:51:30  
Неће..неће..  Smile

Тек се на јесен враћа.. Smile

Е..и мој наставник физике гледа.. Дош'о ја у школу и поздрављам га.. Ја рек'о: "Поштовање наставниче." (обожавам то да причам наставницима, као на Конки..с обзиром да нико не прича, зачуде се).. а он ће мени .. Мерахба..  Smile

Лик.. Увек сам волео физичари.. опичен свет..
10. Jun 2012, 19:48:37  
Smile Smile

Gde bre odlazi? nece biti letos? Auuu kako ih nije sramotapa sta da radi moj profa istorije ceo letnji auuu xDDD
10. Jun 2012, 19:34:32  
Аахаххахахха...  Smile  Smile  Smile
Данас се осећам интелигентно..шта ћу..
Немој да се бринеш..па ја бих тебе бранио..ако да се нешто деси..  Smile
Зар сумњаш у мене? Smile
Јес' ти чула да  одлази Суља? Авај..

10. Jun 2012, 19:31:31  
Vekili dok si ti kucao ovo ja napravih veceru i vecerah...Smile ali nema veze ceo ovaj dug komentar je ispunjen pamecu i inteligencijom xDDD slazem se  potpunosti Smile ahhahah a da i najvaznije uklonio si mi shtrah taman reko da pocnem da gledam kome otvaram vrata da ne dodje Mici da me bije ahahahha Smile ali kazes nece...verujem Smile
10. Jun 2012, 19:26:14  
1 ... 31 32 34 35 ... 47
Idi gore
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.