Mozda je bio SLEP od ljubavi .. ali .. ima mnogo detalja koji mogu da uticu na njegov stav .. necu nikom da drzim stranu .. ali ako njegovo ponasanje predje neke granice onda je jedino resenje .. bar se to u Srbiji tako radi da ga posaljes na (ne licno) .. rehabilitaciju .. :crazyeyes: bar ce fizicki biti onemogucen da te uznemirava ..
znate zasto ? ZATO !!! salim se , ne , zato sto je covek ponekad mazohista ali ima takvih kojim je to u krvi ili genima ili ne znam u cemu vise !
ali na drugu stranu , neke stvari je tesko preboleti , najbolje kad nisi ni svestan situacije , kao da utrnes u tim trenucima ili primis neku anesteziju i onda vremenom kad ti krene dolaziti iz dupeta u glavu , prodjete i ti nista ne osetis !!! jeli neko ukapirao sta sam hteo reci !!! ha ha ah
Ali je tako zato sto svaki covek voli da bude taj koji odlucuje i stalno se pitaju kako to da mene neko moze da ostavi itd.Odatle zelja za stalnim proganjanjem i mucenjem sto je po meni najvece ponizenje koje neko sebi moze da priusti.
mislim da je odgovor sadrzan u samom pitanju sa pocetka...pa onaj ko prekida..mozda ne voli vishe....zasto bi prekidao ??..a onaj koji ne prekida ne osetja potrebu za time..znaci voli..i normalno da se buni ako se nagovesti prekidanje tog stanja....ali opet sve u razumnim granicama..mislim ne treba biti fanatik...