Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ОВПМБ прети, Дачић одговара  (Pročitano 24367 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Bice belaja ako Albanci poboljsaju svoje polozaje sa Turskom. Mislim oni su vec najebi se keve sa njima, ali koliko razumem ima velika fakcija u Turskoj koja ne voli Albance, jer se ne ponasaju kao ostali muslimani po svetu.

hmmmmm....  Smile Smile      Smile

Pa,realno,Siptari su muslimani koliko i ja Vudu...  Smile
Ali realno imaju podrsku pojedinih grupacija.  Tokom rata 90-ih su dolazili cak iz Afganistana da se bore u Bosni, dakle, i za ove ce da dodje neko.  Ko ce za nas?
Steta sto se nije napravio Pravoslavni savez, pa da se ucvrste neke veze, ovako kurtoglavci i peshkirashi samo rastu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa,bogme,ja i ne bih ocekivao da neko dodje za Siptare. Ja kolko sam skapirao,ostatak muslimanskog sveta njih nesto mnogo ne ferma.

To mozda Turci i ovi domaci Turci veci od Turaka,u svetu poznati kao Bosanci. Ostali... jok.

Mislim,ne znam,ne mogu da tvrdim,kad ne znam dovoljno o tome.Ali ja mislim da sem Amera koji ih koriste,i Turaka koji ih gotive,nisu interesantni nikom drugom. Mada,i ovo dvoje sami su dovoljan problem za nas.  Smile  Smile

Steta sto se nije napravio Pravoslavni savez, pa da se ucvrste neke veze, ovako kurtoglavci i peshkirashi samo rastu

Pa,steta...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2013, 02:10:57 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Pa,bogme,ja i ne bih ocekivao da neko dodje za Siptare. Ja kolko sam skapirao,ostatak muslimanskog sveta njih nesto mnogo ne ferma.

To mozda Turci i ovi domaci Turci veci od Turaka,u svetu poznati kao Bosanci. Ostali... jok.

Mislim,ne znam,ne mogu da tvrdim,kad ne znam dovoljno o tome.Ali ja mislim da sem Amera koji ih koriste,i Turaka koji ih gotive,nisu interesantni nikom drugom. Mada,i ovo dvoje sami su dovoljan problem za nas.  Smile  Smile

Pa,steta...
Prvo domace izdajnike pa sve ostale.  Ali u pravu si nasi neprijatelji rastu a mi se smanjujemo i glozimo oko gluposti.
Da smo bili pametni pa da smo pre 200 godina sagradili zid na samom Jugu Kosova i da smo tu imali bazu, sada ne bi imali ove probleme, ali komunizam je ucinio svoje, a i Srbi nisu branili kada su trebali.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Clanstvo u NATO paktu nije bilo nikakva prepreka da Turska izvrsi invaziju na Kipar...  Smile

Podrska Turske siptarima nema veze sa islamom, vec cista neoosmanska politika povratka na Balkan... Siptari su im uvek bili najverniji kucici i sada ce to da budu...

Nama treba tajna konferencija Srbije, Bugarske, Makedonije i Grcke, da se prevazidju razmirice pre svega Grcke i Makedonije oko imena, da se Srbija i Bugarska izjasne da nemaju pretenzije na Makedoniju i da Bugarska kaze da nema pretenzije na jugoistok Srbije. Onda se potpise tajni pakt u slucaju napada Turske na bilo koju od ove 4 zemlje... Tako se to radi ozbiljno...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.12
mob
Nokia 6220
Oni da su sposobni sami da odlucuju, prvo ne bi priznali nezavisnost Kosova.
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Clanstvo u NATO paktu nije bilo nikakva prepreka da Turska izvrsi invaziju na Kipar...  Smile

Podrska Turske siptarima nema veze sa islamom, vec cista neoosmanska politika povratka na Balkan... Siptari su im uvek bili najverniji kucici i sada ce to da budu...

Nama treba tajna konferencija Srbije, Bugarske, Makedonije i Grcke, da se prevazidju razmirice pre svega Grcke i Makedonije oko imena, da se Srbija i Bugarska izjasne da nemaju pretenzije na Makedoniju i da Bugarska kaze da nema pretenzije na jugoistok Srbije. Onda se potpise tajni pakt u slucaju napada Turske na bilo koju od ove 4 zemlje... Tako se to radi ozbiljno...

Tako se to radi u Age of Empires.

Cijenim da je realna politika malo slozenija od dogovaranja za fudbal.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Nokia 5800 express mus
Slozenija zato sto su ljudi debili,i napravise pamet od svega.
Zivot je pretvoren samo u ciklus,da se zivi i kao da te nije bilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Tako se to radi u Age of Empires.

Tako se to radi i danas samo si ti previse ogranicen da to razumes...  Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Nije nego se ne pravim dezurni mudroser koji savrseno zna politiku.

A objasnio si skupimo se nas 4 da se ne diramo, protiv njih 2 zlobnika.. haha, pa Riziko ima slozeniju diplomatiju od toga.

Pola stvari si pretpostavio i oko Bugarske, Makedonije.. kao ajte se dogovorite s Grcima, to za naziv nije bitno.. eto Turaka..

Ti si prejednostavno napisao, kako sam ja onda ogranicen.

Ti si prebacio na licno, ne znam kolko si ti ogranicen, rekao sam ti samo da je post naivan. Ne znam dal si ti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Тако се то дешава вековима уназад... Па пре 100 година то је тако јавно урађено, а да не причамо о тајним радњама... А свет се није много променио за 100 година... Ја сам то банализовао да не би писао дугачак пост али то је суштина... Чак и овај неуки Тома то види као неку смерницу и помиње компромис Македонаца и Грка...

Ко трипује да више неће бити ратова због ЕУ и НАТО у најмању руку је ограничен јер долази време које ће бити много турбулентно и ту ће опстати само они који се за то спреме...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.