Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ОВПМБ прети, Дачић одговара  (Pročitano 24312 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
A kad se sjetimo i Kraljevina SHS i SFRJ su stvorene i postojale da bi mi mali ugnjetavani narodi imali neke sanse protiv velikih sila.
Pritom se pozivajuci na zajednicko porijeklo i osobine. Sloveni.

Medjutim nije dugo potrajalo. Spoljnji uticaji i/ili unutrasnje frustracije su to razbucale.

--
Vecina Evropljana na istoriju gleda kao na eto jedno interesovanje u zivotu, u fazonu "A da da, tacno nasa drzava je tada ratovala s tima"..
Covjeka moze da zanima svasta fudbal, muzika, geografija pa i istorija.. to uopste ne mora svako da zna i prati.
I oni koji su imali i sliavnu i krvavu istoriju.
Ljude to ne zanima, zive solidan zivot i usmjereni su na uzivanje.

Ocu da kazem moguce je sve, dok je para i normalnosti.. boli te kurac jel radis sa Ramizom, Domagojem i sl.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 17:57:58 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Hrvati su generalno ok, kad ih ne gledas sta misle o Srbima...

Svi forumi i vesti po medijima su im puni komentara protiv globalizma. Navijali su sa Gadafija, sad za Asada, cak i podrzavaju borbu Srba za KiM...

Problem je sto su se oformili na mrznji prema Srbima i ne znaju kako da se od toga udalje... Samo dublje i dublje propadaju...

Budala je Srbin koji posle 20. veka misli da pravi nesto sa njima...

Gambino, nema ni saradnje jer sto je Hrvat ugrozen od muslimana i siptara? Ti si mu tampon zona i boli ga patka... Ima najcistiju zemlju u Evropi i mrzi te iz dna duse...

Da mrzimo i mi njih ali imamo razlog... Kad mi nadjes razlog zasto je Starcevic zapoceo sa mrznjom prema Srbima cestitam ti... Cista zavist i kompleks konvertita... Taj covek je njima otac nacije i novcanica od 1000 kuna...

Moze saradnja ali iskljucivo po principu reciprociteta ekonomskog nista vise... A nemamo ni to danas...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.56
mob
Qtek 小米
Hrvati su generalno ok, kad ih ne gledas sta misle o Srbima...

Svi forumi i vesti po medijima su im puni komentara protiv globalizma. Navijali su sa Gadafija, sad za Asada, cak i podrzavaju borbu Srba za KiM...

Problem je sto su se oformili na mrznji prema Srbima i ne znaju kako da se od toga udalje... Samo dublje i dublje propadaju...

Budala je Srbin koji posle 20. veka misli da pravi nesto sa njima...

Gambino, nema ni saradnje jer sto je Hrvat ugrozen od muslimana i siptara? Ti si mu tampon zona i boli ga patka... Ima najcistiju zemlju u Evropi i mrzi te iz dna duse...

Da mrzimo i mi njih ali imamo razlog... Kad mi nadjes razlog zasto je Starcevic zapoceo sa mrznjom prema Srbima cestitam ti... Cista zavist i kompleks konvertita... Taj covek je njima otac nacije i novcanica od 1000 kuna...

Moze saradnja ali iskljucivo po principu reciprociteta ekonomskog nista vise... A nemamo ni to danas...
Јако си контрадикторан, прво кажеш да подржавају српску борбу за КиМ, а после да имају оформљену мржњу у коју упадају све дубље и дубље.
Друго, ми нисмо никаква тампон зона, они су непосредно у контакту са њима у БиХ. У Мостару се дижу споменицу у ваздух, нема преговора и пресељења.

Мораш да упознаш другу страну да би дошао до закључка, да ли су онакви какве си их и замишљао, да ли су још гори или су бољи.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Nisam ja kontradikotran vec oni...

Kazem ti citao sam dosta foruma i vesti iz HR i kad nema Srba da se o njima prica, deluju sasvim ok narod iz smisla antiglobalizma i borbe za neke osnovne slobode...

Problem je sto su oni zatrovani samo prema Srbima... Ta mrznja potice odavno iz zavisti prema pravima Srba u AU... Tu dodaj kompleks konvertita, bivsih Srba koji su preuzevsi katolicanstvo presli u Hrvate, i Srbe katolike koji su postali Hrvati... E to sve pojacaj odvratnom vekovonom propagandom protiv Srba i dobices sludjen narod... Uopste ne zelim da im namecem da pricaju srpskim jezikom, da kradu istoriju, obicaje, sad i pismo... Nemam potrebu da poentiram u tom smislu... Samo zelim da se odaljim od takvih i da zastitim ono sto je moje...

Izvini ali ja sa takvim narodom ne zelim vise da imam posla... 20. vek me je naucio sasvim dovoljno...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Istina je da i u BiH i Hrvatskoj ima beskonacno trovanja prema Srbima, i ako im kazes "jebiga rat je krvava stvar, svako je pravio zlocine" ti si im automatski lazov, jer tako ne moze biti.

Nije im realan argument da su se oni htjeli otcijepiti a da mi nismo dali.

Podsjecaju pricama na Sjevernu Koreju, gdje 10000 neprijatelja pali i sliuje, a 500 hrabrih brani.

Muslimani su posebno slijepi, prvo po pitanju svog porijekla, sto je posebna rupa bez dna i prazan lonac koji vice jeci od punog, pa i po vidjenju rata gdje su Srbi fakticki izjednaceni s nacistima a Milosevic sa Hitlerom.

-
Mislim da nemaju pojma kolko po Srbiji i Republici Srpskoj ima ljudi kojima je svejedno za njih. Mislim svjesni smo rata i svega, ali u odnosu na njih imamo i druge razonode od te mrznje.

Takvo neslaganje u cinjenicama je nikakva osnova za dalju saradnju.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 19:13:43 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Citat
Citat
Заиста, Србин који још увек мисли да су Хрвати добро друштво за њега ме у најмању руку збуњује...
Хрвати нису никакво ново друштво нити има потребе за тим, ми смо признали Хрватску у својим данашњим границама, они осим Косова такође су признали наше границе. Ако је Косово проблем, онда нећемо ни са ЦГ и Македонијом да сарађујемо. Па то је највећа издаја.
Добро, а не ново. И баш зато што су старо друштво, добро се знамо. Уосталом, паралела ти никако не стоји. Не знам за црногорски/македонски геноцид над Србима (а признање Косова јесте непријатељски, чак издајнички чин). За ХрватскЕ геноциде знам (зато је њихово признање Косова само непријатељски, а не издајнички чин).
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 19:18:12 od panini »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Uopste ne zelim da im namecem da pricaju srpskim jezikom, da kradu istoriju, obicaje, sad i pismo... Nemam potrebu da poentiram u tom smislu... Samo zelim da se odaljim od takvih i da zastitim ono sto je moje...

Pa pazi meni njihov jezik nije problem. Recimo da smo sa Karpata dosli i mi i oni i imali isti jezik. Pa kako cemo ga nazvati, isti je kurac.

A ni pismo.. srodno je.

Mislim preliva se samo po sebi, kokoska ili jaje. A ne ko Bosnjacki koji je pao s neba slovenski jezik narodu "Ilirskom porijeklu sa islamskom kulturom"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Clanstvo u NATO paktu nije bilo nikakva prepreka da Turska izvrsi invaziju na Kipar...  Smile

Podrska Turske siptarima nema veze sa islamom, vec cista neoosmanska politika povratka na Balkan... Siptari su im uvek bili najverniji kucici i sada ce to da budu...

Nama treba tajna konferencija Srbije, Bugarske, Makedonije i Grcke, da se prevazidju razmirice pre svega Grcke i Makedonije oko imena, da se Srbija i Bugarska izjasne da nemaju pretenzije na Makedoniju i da Bugarska kaze da nema pretenzije na jugoistok Srbije. Onda se potpise tajni pakt u slucaju napada Turske na bilo koju od ove 4 zemlje... Tako se to radi ozbiljno...
Нажалост то није довољно, мислим да си много потценио заједничког непријатеља.
Потребно је укључити, баш све земље којима прети ислам коме је запад дао дозволу да дивља на овим просторима.
Поред нас који смо најугроженији, у тај дијалог, тајни савез, савет, конференцију, као год да се зове, треба позвати пре свега најугроженије Македонију, Црну Гору, Бугарску, Грчку (+Кипар) и Хрватску.
Поред ових земаља у тај дијалог треба уврстити и остале европске земље које имају проблем са људима који припадају 16. веку, верујем да би имали доста подршке из Аустрије, Немачке и Швацарске.

Ово је уједно и повод да превазиђемо међусобне територијалне претензије, ратну прошлост, верску и националну нетолеранцију.

Au Gambi, sta ostade od onakvog radikala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Citat
Pa pazi meni njihov jezik nije problem. Recimo da smo sa Karpata dosli i mi i oni i imali isti jezik. Pa kako cemo ga nazvati, isti je kurac.

A ni pismo.. srodno je.

Ovo nema veze sa zivotom ali dobro, nisam dovoljno strucan da ti prenesem znanje... Mogu samo da te uputim da sam potrazis malo po toj temi...

Isto vazi i za Karpate i zajednicko doseljavanje...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.56
Ma na internetu imas izvor za sve.. i Muslimani  nadju kako su se Bosnjaci konvertovali u srpstvo i hrvatstvo  Smile

Sve se na kraju svodi na neku intuiciju. Nije bas emocije, posto tu covjek postaje subjektivan.

Jednostavno kad "proucavam" naciju, ne znam Estoniju vidim da tu ima dovoljno "mesa".. imaju dovoljno istorije, sve je ledzit.
A vjeruj mi da i balticke zemlje Litv/Let/Est imaju dosta dilema i razmirica, konflikta sa Rusima/Poljacima.. itd.
Nismo mi jedini.

Hrvati su mi uglavnom legit, osim sto se peru od fasizma i rata 90-ih. Srednjovjekovna istorija je jasna.. pa i jezik.

Mozda ne priznaju da ih ima dosta unijata.. po meni to je odredjen dio.. 20-30-40% al imaju ljudi svoju naciju.
-
Muslimani ne znaju gdje udaraju. Vise elemenata nacije i drzavnosti imaju Vojvodjani od Muslica.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2013, 20:59:07 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.36 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.