Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ОВПМБ прети, Дачић одговара  (Pročitano 24602 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Pa nisam brate primetio da ih neko smatra izrodima ali svi otprilike znaju sta se radi... Smile Mislim kad znam ja onda sigurno znaju ljudi iz njihovog blizeg okruzenja Wink

U poslednje vreme pricajuci sa nekim ljudima sa Kosova imam utisak da su oni tamo glavni... Da niko ni na jugu ne sme nista da im kaze Smile Tipa ides sa mnom za vidovdan nece nam panduri smeti nista i ti fazoni. Pa realno nasa vojska treba da ubije svakog siptara koji nelegalno predje tu zamisljenu granicu izmedju KiM i centralne Srbije.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Ma to radi par ljudi i u Mitrovici su vidno obelezeni.  Smile
Mada u sustini ponajmanje ima Mitrovcana u KM...vecinom su to pridoslice iz Srbije. Veza tamo - vamo.
Kod mene u gradu je takva situacija...vise puta po Zvecanu sam cuo price o njima a nikada nisu krocili dole.  Smile
Nije to los bizmis kada se sabere i oduzme.  Smile
Mada ja vise idem po malo zajebanijim krajevima pa su price malo crnje.
Malo ko prica sta se radi po Pristini jer malo ljudi i ode dole pa da sumira utiske.

A taktika je ista i scenario je vec oproban i primenjivace se i na taj deo Srbije.
Zao mi je samo sto nam je vojska kao poligon za prepisavanje...oni pucaju na nas mi nista.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Imamo drugacije utiske Smile Odnosno utisti tvoji i utisci ljudi sa kojima sam ja u kontaktu nisu isti Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Jbg ne znam sta da ti kazem...ima dole dosta blizih rodjaka niko se od njih ne obogati preko noci  Smile
Ali posle par dana. nedelja iha...
Salim se...ovaj stvarno ono sto znam Mitrovicu drze par ljudi i imaju veze sa par gradova po Srbiji gde muljaju.
Pojedine hapsise pa pustase sta ti ja znam...inace svi papiri koji su vezani za KiM a izdaje Srbija mozes slobodno da bacis jer ne vrede dve banke.
Ranije su siptari dolazili zbog pasosa, ali su iskorenili to jos poodavno. Zato je sada Vranje aktuelno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
A sto je Vranje aktuelno? Mislis idu dalje u osvajanje teritorije ili nesto drugo?
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Nesto drugo objasnjavah negde Maradicu. Zbog pasosa...evo cuo sam da ih ima i po Blacu. Ne u nekoj vecoj kolicini ali da se pojavljuju.
Ali to je pocetna faza i priprema terena. Pre ili kasnije opet cemo se gledati preko nisana, osim u jednom slucaju: Punopravniu clan EU, mislim da bi onda batalili i vrlo rado se vratili u okvire Srbije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.11
Поставља се друго, озбиљније питање. Шта са толиким Шиптарима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Pa Srbi sa severa pomazu siptarima da predju kod nas i da uzmu papire, video svojim ocima.
Ja sam saznao da mi je jedna komsinica postavljala lokatore po okolini..posle rata ostala da zivi najnormalnije dole  Smile

Takve bi trebalo besiti po trgovima.

Ooo,da...

Inace,ja sam danas pricao sa drugom sa faksa koji je i Vranja,i on kaze da ih tamo nema. U Bujanovcu da,ali u Vranju ne.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 02:00:25 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat
Takve bi trebalo besiti po trgovima.

Jbg..ima raznih stvari.
Naravno nju treba obesiti. Ali imala je grupa Srba kojima je Haradinaj pomogao ali sta ce ljudi kada im Srbija za 10 godina viljusku nije dala.
Ovaj ih vratio u Pecku banju, napravili im neke kucice itd.
A ovakav sistem se primenjuje i na jug Srbije gde Srbija ilte vlast kako god jednostavno ignorise istrebljenje Srba sa tog podrucija. Jos se podizu spomenici istrebljivacima.

Citat

Pa stoje ladnjace parkirane  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Naravno nju treba obesiti. Ali imala je grupa Srba kojima je Haradinaj pomogao ali sta ce ljudi kada im Srbija za 10 godina viljusku nije dala.

Jel misliš na period od 99' naovamo,ili na 90-99'?
« Poslednja izmena: 15. Jan 2013, 02:14:03 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.