Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ova tema će uništiti vaše detinstvo  (Pročitano 6163 puta)
16. Jul 2012, 11:46:55
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Bolesnici iz crtaća!

Likovi u crtanim filmovima ponekad se mogu učiniti prilično ludim. Niko ne zna zašto, ali pošto je reč o animiranim karakterima, verovatno to ima nekog smisla.

Predstavljamo vam šest primera psihijatrijskih poremećaja od kojih „boluju“ poznati likovi iz naših omiljenih crtanih filmova. Ako se prepoznate, potražite pomoć!

Duško Dugouško - fetiš transvestit!
Ako imate ovaj problem, sigurni smo da i vi znate da ga imate. Naime, teško ga je sakriti. Simpatični zeka je simbol onih koji imaju potrebu da se oblače i maskiraju u osobe suprotnog pola! Imamo mi takvih i na estradi!

Sunđer Bob - Vilijamov sindrom
Da li i vi kao Bob pištite i neprestano brbljate upadajući iz jednog haosa u drugi? Ako je odgovor potvrdan, onda kao i slatki Sunđer možda patite od Vilijamovog sindroma! Osobe sa ovim sindromom imaju jasan nedostatak društvene inhibicije, visoku intonaciju (preterano emotivni ritam i intenzitet) i koriste govor koji je bogat emocionalnim opisima.osobepogođene Vilijamovim sindromom imaju visoku empatiju i veoma im je teško da se socijalizuju.

Tvor Pepe le Pju - narcistički poremećaj
Narcistički poremećaj ličnosti je poremećaj u kojem se pojedinac opisuje kao preterano opterećen pitanjima svojih moći, prestižom i sigurnošću, kao i željom da ima što više materijalnih stvari. Reč je zaprao o egocentrizmu i samozaljubljenosti. Zvuči vam poznato? Maknite se do ogledala!

Čarli Braun - nesigurni stidljivko
Snupi je Čarlijev jedini drug, a i sa njim se stalno svađa. On je nepopravljivi stidljivko i reprezentuje poremećaj ličnosti u kojem je osoba veoma stidljiva, nesigurna u sebe i osetljiva na svaku vrstu odbijanja i kritike, zbog čega ima veoma mnogo problema sa uklapanjem u normalni, društveni život.

Vini Pu - tužni meda
Depresivnih je sve više, pa će se mnogi prepoznati u Viniju. Osobe koje pate od depresije generalno iskuse malo ili nimalo radosti u svom životu. Za njih su stvari uglavnom prilično sumorne. Mogu izgubiti interes za normalne dnevne aktivnosti, utučene su i imaju malo samopoštovanja. Depresivne osobe su često i vrlo kritične i nesposobne da se zabavljaju.

Homer Simpson - eksplozivni poremećaj!
Ovaj poremećaj je, nažalost, najakše prepoznati, a na još veću žalost, često se sreće! Homer, naime, pati od nemogućnosti da se odupre agresivnim impulsima, što rezultira ozbiljnim napadima ili uništavanjem imovine. Primeri ovakvog ponašanja uključuju i pretnju da zaista povredi drugo lice i namerno oštete objekti od vrednosti.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

narcis

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 41200
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
HTC desire
pazi kad sam se pronashla iz mesta  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Alcatel One Touch
    Pepe le Pju....?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Sve crtace treba ukinuti! To je sotonino delo, naravno! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
treba da postoje dva programa.. na jednom da idu samo obrazovne emisije o manastirima i crkvama sa rodoljubivim povicima i jednom dnevno Boj na Kosovu, a na drugom samo Teletabisi i uvece Seks i Grad i prenosi gej-parada iz celog sveta i vencanja zivotinja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
A Dizni i njihovi filmovi o princezama i o tome kako treba cekati princa na belom konju. Pa to je gore po psihu dece nego da im pustas reprize "Dnevnika 2" iz 90-ih godina.  Smiley 1 Smile

Pridaje se previse znacaja banalnim stvarima...  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

narcis

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 41200
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
mob
HTC desire
    Pepe le Pju....?  Smile

kako si pogodio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
kul tema
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia C5-00
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Duško Dugouško -

pa sta znam...ja sam znao imitirati razne likove iz zgrade...
i jako sam to dobro radio......pa tako i jednu komsinicu..zlu baburinu...a ona je dobijala kardiovaskularne smetnje...kad je ja izimitiram..a ona cuci na prozoru...Smile

djeca se cesto na taj nacin igraju....celjade..koje faktici nema ni "rod" vec se naziva dijete...
i svakom normalnom je isto...ja bilo musko ili zensko dijete....
kaciti mu zbog igre - "bolest" i tako ga klasifikovati..i tako ruzno oznaciti...je meni neshvatljivo... Smile

vladimire stvarno si...pretjerao...Smile

Sunđer Bob -

ja ne znam dijete koje ne pisti dok prica...i sva normalna djeca brbljaju...
i sa nekim uzbudjenjem...objasnjavaju za njih neke velike dogadjaje...
jadna su djeca koja samo sute....rekao bih da njihovi roditelji imaju nekakav sindrom...recimo sindrom nedojebanosti...
a ne da ga imaju pricljiva i mastovita djeca...

Tvor Pepe le Pju -

neka djeca su od malih nogu sposobna da uoce raznorazne razlike u svijetu u kojem zive...
posebno medju svojim vrsnjacima...od fizickih...do intelektualnih sposobnosti...
i velika je greska uciti djecu da su svi ljudi isti....jer nisu..i mnoga djeca se puno  razocaraju..kad to spoznaju...
medju djecom se ne zna ko je najljepsi...ko je najpametniji...ali sve i jedno dijete zna ko je najjaci medju njima...

Čarli Braun -

pa klasika....ako dijete ima samo virtuelne drugare..ili samo drugare...iz zivotinjskog svijeta...
naravno da ne umije da se druzi sa drugom djecom..i da ima preveliku dozu stidljivosti...sebicnosti..
koja moze da preraste i u drskost i bezobrazluk....
i uglavnom  izraste u totalno i vjecno  asocijalnu osobu... koja i kad odraste voli da uziva sama u svom svijetu...Smile
a inace carl mi nikad nije bi simpatican...snupi je car..  i gledao sam crtac zbog snupija...Smile

Vini Pu

svi smo mi s vremnena na vrijeme kao klinci bili   pomalo vini puovi Smile

Homer Simpson
pfffffffffff....da se ja nesto pitam..vec odavno bi taj crtic bio zakonom zabranjen za mladju populaciju od 21 godinu...

Smile

a sta reci za ove danasnje crtice...tipa ju gi oh ili kako se zove...kakav je to sindrom... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.