Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ova planeta je srecno mesto, zar ne? <3 ~ Na robiju jer je silovana  (Pročitano 6558 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 73
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple Iphone 4
Zamisli, kurvetina jedna zeli bolji zivot?! Kako li je nije sramota?

dragi moj neka te uputi administraor u ironiju.

Ma ko je to nama malo besan na zene ... suva godina, a Smile

draga moja,imam i zenu i dete, tako da mi nije suva godina? sto pitas,jesi ti suva|mokra? ne sme nista da se napise a da ne dodju hejterke muskog roda.
Dragi moj, uputicu i tebe na jednu rec - ironija.

Ponekad pomislim da je ljudska vrsta napredovala, a onda me ovakav komentar zestoko demantuje.

kada tebe bude silovao rodjak,onda tupi o ironiji,draga moja. ne vidim gde sam vredjao gore, si se mnogo uvredila za kopiranje teksta? i ja povremeno pomislim da ima normalnih zena na internetu.ti sigurno nisimedju njima ako ih ima.bez uvreda,pusti muziku,djuskaj malo i kopiraj ceo tekst onakav kakav jeste na strani blica,ukljucujuci i naslov.hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Sad cu da uznemirim feministkinje.

Zena je tu da bude pazena i branjena jer je krhka.  Kamo srece da je ova jadnica imala neku muskarcinu da ode i onom kretenu otfikari glavu
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Sad cu da uznemirim feministkinje.

Zena je tu da bude pazena i branjena jer je krhka.  Kamo srece da je ova jadnica imala neku muskarcinu da ode i onom kretenu otfikari glavu

Mislim da su je muskarcine upravo osudile na ovakvu kaznu...

Citat
kada tebe bude silovao rodjak,onda tupi o ironiji,draga moja. ne vidim gde sam vredjao gore, si se mnogo uvredila za kopiranje teksta? i ja povremeno pomislim da ima normalnih zena na internetu.ti sigurno nisimedju njima ako ih ima.bez uvreda,pusti muziku,djuskaj malo i kopiraj ceo tekst onakav kakav jeste na strani blica,ukljucujuci i naslov.hvala.

Predlog odbijen. Next.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Pakistan: Žene ubijaju zbog časti
Izvor: Tanjug

Islamabad -- Najmanje 675 žena i devojčica u Pakistanu ubijeno za devet meseci ove godine zbog "narušavanja časti" njihovih porodica, saopštila Komisija za ljudska prava.
(Arhiva, Beta)
(Arhiva, Beta)

Oko 450 ubijenih pakistanskih žena bilo je optuženo za "nezakonite veze", a 129 da su se udale bez dozvole.

Prema podacima te pakistanske organizacije, od 675 ubijenih žena i devojčica, 71 žrtva je bila mlađa od 18 godina, prenela je agencija AFP.

Podaci govore i da su najmanje 19 žena ubili njihovi sinovi, 49 očevi i 169 muževi, a neke od žrtava su bile kažnjene silovanjem pre nego što su ubijene.

Statistika pokazuje da visoki stepen nasilja trpe mnoge žene u konzervativnom i muslimanskom Pakistanu, gde su često tretirane kao građani "drugog reda" pošto ne postoji zakon protiv nasilja u porodici.

Uprkos izvesnom napretku koji je učinjen na boljoj zaštiti ženskih prava, aktivisti za zaštitu ljudskih prava navode da pakistanska vlada treba da uradi još mnogo više i da sudovi osude ubice u slučajevima u kojima lokalna policiju uglavnom na "te stvari gleda" kao na privatna porodična pitanja.

Direktor pakistanskog Hjuman rajts voča Ali Dajan Hasan ocenio je u izjavi za agenciju AFP da država nije sposobna da sprovede vladavinu prava, prepuštajući "te stvari" prvom čoveku plemena i lokalnim starešinama.

Iz Komisije za ljudska prava Pakistana navedeno je da se podaci o broju žena i devojčica žrtava narušavanja časti porodice i dalje sabiraju za period od oktobra do decembra i da će kompletan izveštaj biti objavljen u februaru naredne godine.

блеее92
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24

Ma ko je to nama malo besan na zene ... suva godina, a Smile

draga moja,imam i zenu i dete, tako da mi nije suva godina? sto pitas,jesi ti suva|mokra? ne sme nista da se napise a da ne dodju hejterke muskog roda.

E jado ...  Smile

Citat
a neke od žrtava su bile kažnjene silovanjem pre nego što su ubijene.

ova planeta je srecno mesto, da  Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 14:31:18 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Sony 
Postoje osobe ženskog roda na ovom forumu, koje nikada nisu zadovoljne. Ako mi kažeš da te vest o stradanju neke žene ne zanima onda si "Bezosećajna Svinja", ako kažeš da je to loše, onda se kaže da je to "Zlo!". Postoji li trenutak slaganja, ili je sve što se dešava ženama sklono uveličavanju i preteranom hateu muškaraca od strane određenih osoba? Šta da radiš sa gomilom osoba muškog roda koja isto stradaju, bivaju nepravedno optužena itd.? I za njih je ova planeta divno mesto, kao i za gore pomenutu ženu.

Citat

Predlog odbijen. Next.

Argumenti? Wot iz dat? Smile
« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 15:08:38 od BlizzardJakkal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
uopste nema nikakve veze da li je osoba muzkog ili zenskog pola.. poenta je nedostatak prava i sloboda, u 21 veku i kanjon koji se stvorio izmedju serijata i "demokratije" uslovno receno demokratske krajnosti.. sada vec sve umerene demokratske snage, da nekazem "moderati modernog drustva" uvidjaju do koje mere je to otislo.. i zato ne treba da se prica i niti uporedjuje sa bilo cim.. to sto se desava u ovoj i slicnim zemljama je prosto pogresno, iz ugla covecnosti je pogresno. O humanosti da ne govorim.

Tako da bez obzira kog je pola, reakcija bi bila ista, ljudima koje pogadja nepravda. Poenta je samo, sto u ovim zemljama muskarac zadrzava ulogu neprikosnovenog, pa kada se prica o nepravdama, obicno one pogadjaju zene.

A mi zene koje smo eto, igrom slucaja na ovom forumu prisutne i drago nam je sto je to jelte dozvoljeno, mada bi mnogi voleli da naprave od foruma tursko kupatilo i maze grudne dlake jedni drugima, reagujemo i negodujemo jer stvar posmatramo iz ugla ljudskog bica sa pravima i slobodama, kao i iz ugla zene, jer smo eto, naopako, tesko nam je da priznamo, ali smo zene... pa saosecamo.

I odma se nadje seronja da ti prilepi etiketu feministkinje i mrznje usmerene ka muskom rodu...

Smaracina ... dosadno je vise..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple 15
Drugim recima - Svirac kozne frulice...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung Galaxy IIs
под 1 ... крив је ислам као нетолерантна и затуцана религија.

Kad bi fanatično sledili bibliju, bili bi podjednako sjebani kao oni, na putu od hiljadu milja islam je samo za korak militantnija religija od hrišćanstva a u istom koraku zatucana.
Dokaz za to su pojedine Afričke i Južnoameričke zemlje.
Kongo na primer? Procentualno imaju duplo više hrišćana od nas, pa je ipak sranje.

Opet, sa druge strane:
Katar? Skroz ok zemlja, drug mi se nedavno vratio odatle.
Dubai?
Kuvajt?
Turska? Naravno, ima budalaština, pisao čovek ovde: [1], [2], [3], ali generalno je daleko od ovoga o čemu mi pričamo na ovoj temi.
Pa i Bosna na kraju krajeva? Barem muslimanski deo, ne čujem baš da nešto kamenuju ljude.
Činjenica da se ona budala šetala sat vremena sa kalašem po Sarajevu je dovoljan dokaz koliko su oni nespremni za fanatike jer prethodno nisu imali ni previše dodira s njima.

Pa onda Iran šezdesetih, ni blizu ovome danas a oduvek bili muslimani. Samo je onda krenulo sa fanatizmom.

Saudijska Arababije je na primer priča za sebe i vrlo je zanimljiva za posmatranje.
S jedne strane, velika je islamska represija, bioskopi zatvoreni, žene i muškarci specijalno podeljeni, sve staje u vreme molitve, s vremena na vreme javno ubiju par ljudi na glavnom trgu i kasnije poslepodne iznad slivnika u kojem se slila krv klinci igraju fudbal... a sa druge strane imaju standard bolji od našeg, tržne centre modernije i opremljenije od naših (ako su tržni centri neko merilo uopšte al' ajde) i može se reći da žive vrlo dobro kad oduzmemo ono prvo nabrojano.

Elem. Poenta je u fanatizmu, pa makar ljudi worshipovali kesicu čipsa.
I poenta je da su neke zemlje jednostavno osuđene na ovakav mentalitet koji je opet uzrokovan siromaštvom resursa, nedostatkom obrazovanja i nepravilno i izraženo polarisanom kastom i šarolikošću nacionalnih i verskih elemenata.

Što neko reče ovde, ne može svako da bude Izrael koji pravi obradivo zemljište u sred pustinje. (mislim da je RavenClaw u pitanju)

Zato, iz našeg ugla posmatrano, ne treba dozvoliti budalama da naprave ovde Pravoslavni Teheran (a opet ni ne izgubiti nacionalni identitet i ne zaboravite nacionalnu istoriju, koja je fala bogu Zdravku Čoliću em bogata em ponosna).
Pravi put je negde između.

Pusti Nase/Vase/1234 i crkvu na vlast, pa da vidis sta je pravoslavni teheran. Ni katolici nisu daleko, srecom pa ih zapadne vlade drze na kratkom povodcu.

Resenje je jednostavno, crkvu, popove, ajatolahe, pape, fratre i ostale gluposti jednostavno treba prvo predstaviti onakvim kakvi jesu. Posle toga ih jednostavno prikazati - zastarelima, prevazidjenima.

Za one koji nece to da prime putem TV-a, Interneta i fejsa evo resenja:

« Poslednja izmena: 20. Dec 2011, 21:09:34 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
uopste nema nikakve veze da li je osoba muzkog ili zenskog pola.. poenta je nedostatak prava i sloboda, u 21 veku i kanjon koji se stvorio izmedju serijata i "demokratije" uslovno receno demokratske krajnosti.. sada vec sve umerene demokratske snage, da nekazem "moderati modernog drustva" uvidjaju do koje mere je to otislo.. i zato ne treba da se prica i niti uporedjuje sa bilo cim.. to sto se desava u ovoj i slicnim zemljama je prosto pogresno, iz ugla covecnosti je pogresno. O humanosti da ne govorim.

A sto tebe (i tvoje koleginice  Smile ) pogadja nesto sto se desava u nekoj pripizdini 20.000km daleko od tebe, gde zive ljudi potpuno drugacijeg mentaliteta, verovanja, obicaja i civilizacijskih vrednosti, za koje si ti ludak, manijak i treba te obesiti o banderu, isto kao sto ti mislis za njih?  Smile

Narocito imajuci u vidu da po velikom briju pitanja/problema koje muce Srbiju imas odnos - "Sta to mene briga"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.