Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Odbila da bude Draškovićeva kućna pomoćnica, dobila otkaz u "Svislajonu"  (Pročitano 960 puta)
10. Nov 2012, 02:47:47
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
LG Nexus 5
Supružnici Dragan (50) i Zorica (44) Nenadović iz Gornjeg Milanovca ostali su u istom satu bez posla u kompaniji “Svislajon Takovo”. Zorica kaže da joj je kao alternativno rešenje ponuđeno da bude kućna pomoćnica u kući vlasnika kompanije Rodoljuba Draškovića na beogradskom Dedinju, ali da je to odbila.

U šoku: Bračni par Dragan i Zorica Nenadović

Nenadovići su pre desetak dana, dok su bili na poslu, dobili telefonski poziv da se jave u jednu od kancelarija kako bi potpisali “neke papire”. I Dragan i Zorica kažu da su odmah znali o čemu se radi.

- Supruga i ja samo smo se pogledali. Nismo imali nikakvu drugu opciju sem da potpišemo da smo proglašeni tehnološkim viškom. Sve se odigralo za pet minuta. Bili smo u šoku - priča inženjer agronomije Dragan Nenadović, koji je 18 godina radio u “Takovu” kao tehnolog, a poslednje dve na poslovima sa nižom spremom.

Možda je ovo jedinstven slučaj u Srbiji da u istoj sekundi jedan bračni par ostaje bez posla. Mogli su da pokažu malo ljudskosti i da jedno od nas zadrže barem još šest meseci. Makar da smo ostali sa jednom platom od tridesetak hiljada, bilo bi lakše, nekako bismo se snašli. Zaista smo poniženi i dovedeni u očajnu situaciju - kaže Dragan.

Zorici Nenadović sve još teže pada kada se priseti na kakve je ponižavajuće kompromise morala da pristane samo da bi ostala na poslu.

- Pune 23 godine sam radila u proizvodnji, ali sam pre tri godine bez ikakvog objašnjenja prebačena na mesto čistačice. Nisam se bunila iz straha da ne ostanem bez posla. Sa nekoliko koleginica išla sam i da čistim privatnu kuću vlasnika “Takova” na Dedinju i njegovu vikendicu i imanje na Zlatiboru. Uz nas su bile i kolege iz firme koje su obavljale najrazličitije poslove - od košenja trave, prikupljanja sena, čišćenja štale. Eto, morala sam da prihvatim sve, ali na kraju sam ipak dobila otkaz - navodi Zorica.

Ona naglašava da poslednju ponudu ipak nije mogla da prihvati.

- Ponuđeno mi je da budem domaćica na Dedinju u Draškovićevoj kući i da tamo boravim po dve nedelje, a da se potom menjam sa koleginicom. To bi praktično značilo da sam njegova kućna pomoćnica sa svim obavezama koje taj posao nosi, od čišćenja i prijema gostiju do spremanja hrane. Nije mi padalo na pamet da se toliko ponizim - zaključuje Nenadovićeva.

Iz kompanije “Svislajon Takovo” juče nismo mogli da dobijemo komentar.

Rodoljub Drašković, kapitalista

Sindikat: Sramota!

U Samostalnom sindikatu opštine Gornji Milanovac kažu da je “sramotno da u uslovima ovakve krize jedna porodica u istom danu ostane bez bilo kakvih prihoda”.
- Ovaj postupak pokazuje pravo lice vlasnika kompanije i njemu bliskih ljudi koje je postavio na rukovodeće pozicije – kaže prvi sindikalac Gornjeg Milanovca Rade Maksimović.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
treba mu posteno suditi i onda ga baciti u dunav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Beše, socijalizam nije valjao, biramo kapiitalizam, gde svi imaju jednaku šansu za uspeh ... free enterprize i ostala sranja ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
I-mate 30 Pro
To je tako kod privatnika...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Samsung GT-S7580
treba mu posteno suditi i onda ga baciti u dunav

Поштено..  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Beše, socijalizam nije valjao, biramo kapiitalizam, gde svi imaju jednaku šansu za uspeh ... free enterprize i ostala sranja ?

Eto, pljuvaqlo se po socijalizmu, kao svi bi bili puni po brod, svi znaju kako nesto vrede, mnogo vise ali avaj,. u tom socijalizmu nisu im dali da dodju do izrazaja pa eto, sad kapitalizam, nek se dokazu...

Citat

Koji opis zanimanja  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ona fotka... ali ona fotka...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Qtek 小米
Тако је када гласате за ДС и ЛДП. Због ових гласача смо добили што смо тражили, јер су чинили већину.

А сада када су на власт дошли напредњаци већ видимо мали напредак, а још ако стварно ударе на тајкуне, то неће баш бити мали напредак у јачању државе.
Наравно ни напредњаци нису најбоље решење, али можда ће скинути то овчије крзно или ће неки већи фашисти доћи на власт и обрачунати се са лоповлуком.

Наравно добро решење су и бољшевици, јер данашњи комунисти нису толико залуђени интернационалом и поседују национални идентитет, па би лепо било видети нову национализацију.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.10
само ћу рећи да је за ово крив милошевић...без зајебавања Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Citat

Koji opis zanimanja  Smile
Brate ne znam ništa da radim, ali zato imam pare. Aki imaš problem sa tim
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.