Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoreno pismo Željku Mitroviću: Ja sam niko, ali dajte mi moju platu!  (Pročitano 9770 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Sto vise i vise citam po netu, ispada da su ti sa vezom svi neki iz nekih podmladaka... ono.. SPS, SRS, SNS, DS, Dveri...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Cemu takav tekst, samo da bi dobila platu  Smile
Htela je da privuce paznju Smile Sad ce i da je unaprede Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
U 10 evra da je pukla ljubav izmedju Vucica i Mitrovica i da je ovo pocetak obracuna... Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Sto vise i vise citam po netu, ispada da su ti sa vezom svi neki iz nekih podmladaka... ono.. SPS, SRS, SNS, DS, Dveri...  Smile
Pa ne, samo mi je smesno sto se ona kao gazda od firme zali kako je njoj neko u firmi sa vezom i ne moze da ga otpusti.  Ajd ovi po drzavnim firmama pa da kazes "Ej, primilo ga prethodno rukovodstvo i to je to" al sta da kazes u privatnoj firmi gde si ti sve i sva oduvek. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
Pa jbg, koliko je pink privatan to je upitno posto interese imaju neki na drzavnim funkcijama. U pravnom smislu svakako nije drzavna, ali u politickom je to neka zajebana papazjanija.

A i zar oni nemaju onaj jebitacni studio u Simanovcima ili gde vec koje iznajmljuju i stranim filmskim ekipama, neretko sa dojajnim budzetima?

Nesto mi ne ide logika da im lose ide.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2013, 15:29:53 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Koliko je Mitrovic samostalan malo je glupo pricati... On je poceo kao TV koja je bila politicki projekat... A posle je skakutao od gazde do gazde...
Verovatno dobija neke pare da se igra sa njima, kupuje jahte i ski dzetove,  ali program mu, posebno taj informativni, zavisi od vladajuce garniture... 

S druge strane, ako RTS sa budzetom Republike Srbije ne moze da opstane, odnosno imaju konstantan dug 70-100miliona evra, a RTS godinama nema onoliku produkciju zabavnog programa koju ima Pink, plus je RTS nasledio sve resurse RTB (nije bilo nekih vecih investicija)... Pink i ne moze da ostvari neki profit i zavisi od gurkanja oglasivaca koji su, opet, bliski vlasti...

Tako da... mislim da je Tijanic imao vise slobode i muda da uredjuje svoj program nego sto je Mitrovic ikad imao...

Samo mi nije jasno sto se i dalje odvija ta sarada sa "nezavisnim televizijama", kada od starta to nije...
« Poslednja izmena: 15. Nov 2013, 15:37:05 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung 
Citat
Pogotovo one koji su došli preko veze i na teretu su nam preko 10 godina
Ko im je dozvolio da tako dodju?  Smile

Citat
Ako je problem što je kasnila plata dva meseca neka potraže drugi posao.
Tacno. Nkako nije "Pink"-ova krivica sto kasne plate, onaj kome se ne svidja moze da se okrene i ode.  Smile

ma stvarno bezobrazno , imaju posao jos bi i platu da primaju ne moze to tako Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
odustah
iskreno ima i vaznijih stvari od pink bulsita
« Poslednja izmena: 15. Nov 2013, 15:38:25 od fredikruger »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows
Browser
Chrome 30.0.1599.101
Koliko je Mitrovic samostalan malo je glupo pricati... On je poceo kao TV koja je bila politicki projekat... A posle je skakutao od gazde do gazde...
Verovatno dobija neke pare da se igra sa njima, kupuje jahte i ski dzetove,  ali program mu, posebno taj informativni, zavisi od vladajuce garniture... 

Pa da, al mi je opet smesno da se zalis i kazes "Ej, drugi mi zaposljavali ljude u mojoj firmi." A opet si se ti sam upustio u tu igru...

A mislim da je Crowz lepo objasnjavao za RTS. Prebukiran je i imaju oko 5000 zaposlenih koliko nema ni jedan CNN. Pa zato i mali problem kada je rec o buzdetu. PINK je vec nesto drugo ali kapiram da je rasirio imperiju na previse i da sada finansijski to ne moze da odrzi toliko. Pa zakida na platama radnicima i ostalom...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
LG Frizider
I Pink verujem da ima visak zaposlenih, iskreno govoreci njihova informativna redakcija ne znam cemu sluzi osim za kopiranje vesti i diktata stranackih pamfleta.

« Poslednja izmena: 15. Nov 2013, 17:10:06 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.