Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoreno pismo Vucicu zbog unistavanja Novog Pazara  (Pročitano 15952 puta)
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.59
Citat
Znaš li koliko mene boli q za sve ovo što si napsiao?

Зашто онда читаш?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Zašto ne bih čitao?Ti si odabrao da pročitaš prvu rečenicu,a da ne pročitaš dalji odgovor zašto sam ja tu rečenicu napisao.Dakle to je napisala Aida Ćorović,mogao je ovo da napiše Petar Petrović moje mišljenje i odgovor bi bili isti,jer to što je ona napisala je istina i to nije utvrdila Aida nego nadležne inspekcije ove države.Te odluke se ne sprovode jer mafijaš kopa i rukama i nogama da zadrži što je pokrao i da se ne procesuira što je učinio,zbog toga i politički angažman.Dakle da se vratim na prvu rečenicu ja se koncentrišem na konkretan problem,ti si se skoncentrisao na ličnost koja je pisala o problemu,tu se ja i ti razilazimo,i opet ti kažem ako ima bilo šta kriminalno u radu dotične aktivistkinje neam problem na lomaču sa njom,aj dont giv a fak,ali to opet i dalje ne menja moje mišljenje o konkretnom objektu u NP,i kriminalu koji čini mafijaš sa mantijom iz Novog Pazara,mislim da sam bio dovoljno jasan.

Znaš li koliko mene boli q za sve ovo što si napsiao?

I Ramosu se skratio fitilj nakon svih ovih godina na Bureku.  Smile
Smile to ja koristim kao stil komunikacije sa gecom jer znam iz prethodnih razmena sa njim da on kao uostalom ni ja ne unosi mnogo emocija u razgovor,da se radi o nekom krhkom srdašcu bio bih daleko oprezniji kao što sam inače Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
to je verzija price koju ona prica....
ne sumnjam da je jednim dijelom zakon i prekrsen...
ali niko ozbiljan se ne bi upustio u takvu egzibiciju da je to bas sve tako kako ona veli...

i ne razumijem sta to vucic ima s time...

vucic je premijer ...a ne sluzbeno lice na prijavnici u nadleznoj lokalnoj stanici policije  ...  Smile
ili nekakva gradjevinska inspekcija  Smile

ako sumnjaju na kriminalne aktivnosti ili pak ako misle da je zakon prekrsen..da l namjerno ili iz NE znanja...nije ni vazno...
treba da prijave sve nadleznim institucijama..i neka cekaju.... Smile

a angazman nvo-a i prozivka premijera od strane nvo zbog toboze nekih
gradjevinskih peripetija u nekoj lokalnoj vukojebini....
to je cisto politicki motiv....i to naravno dobro potkovan novcem...
i ima cilj upravo ovakav...da navodi javnost da premijer ima neku odgovornost za takve pizdarije... Smile

svakoj budali je jasno ...da funkcija premijera....i sam kabinet premijera nemaju nista sa takvim budalastinama... Smile

Smile
mozda u nekoj normalnijoj zemlji. nas premijer sve radi sam. i decu sam iz snega vadi. posle nemogu da mu otmu tu decu... sve bezi sa decom u rukama i ne okrece se
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
Smile to ja koristim kao stil komunikacije sa gecom jer znam iz prethodnih razmena sa njim da on kao uostalom ni ja ne unosi mnogo emocija u razgovor,da se radi o nekom krhkom srdašcu bio bih daleko oprezniji kao što sam inače Smile
sa mnom ti se desavalo da izbije neka podzemna mrznja prema odredjenim ljudima i pojavama, pa bi odmah i prekidao razgovor. valjda je ta mrznja samoj sebi dovoljna i opravdava sve bolje nego razum
« Poslednja izmena: 08. Nov 2016, 16:59:13 od dabisha »
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 54.0.2840.59
Citat
Zašto ne bih čitao?

Ја нпр не читам оно за шта ме заболе курац. Рецимо...ако Дабишин пост има више од пет речи ја га прескачем Smile Има ту још пар њих преко чијих постова само прескролујем Smile

Разумем ја ону мантру "није битно ко је рекао већ шта је рекао" али ја на ствари не гледам тако. Мени је битно и КО. Врло могуће да је погрешно али то сам само ја. Неће свет пропасти због тога Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
 Smile

nek digne 2 prsta ko je kucicev dupelizac
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Zašto ne bih čitao?

Ја нпр не читам оно за шта ме заболе курац. Рецимо...ако Дабишин пост има више од пет речи ја га прескачем Smile Има ту још пар њих преко чијих постова само прескролујем Smile

Разумем ја ону мантру "није битно ко је рекао већ шта је рекао" али ја на ствари не гледам тако. Мени је битно и КО. Врло могуће да је погрешно али то сам само ја. Неће свет пропасти због тога Smile
Ja da mislim da me ne zanima generalno šta pišeš ja ti jednostavno ne bih odgovorio,medjutim bio sam vrlo precizan da se ono što sam rekao odnosi na argumente koje si izneo u konkretnom postu,jer po mom mišljenju si promašio poentu.Ne skrolujem nikoga nikad čak i tipovima poput inicia i kristala dam benefit of d daut,pa pročitam početak posta.

A evo u drugoj rečenici si potvrdio ono što sam rekao,tu je naše neslaganje i ok naravno da svet neće propasti zbog toga,nije nam prvi put da se ne slažemo.

sa mnom ti se desavalo da izbije neka podzemna mrznja prema odredjenim ljudima i pojavama, pa bi odmah i prekidao razgovor. valjda je ta mrznja samoj sebi dovoljna i opravdava sve bolje nego razum
Kojim ljudima i pojavama konkretno?I to da tu kod mene mržnja nadvladava razum voleo bih da čujem.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.87
kolko se secam prema nekima od ovih sa zapada. sto su nas bombardovali, cini mi se. al treba zaceprkati da se to pojavi. a najava nije dobar uvod za ceprkanje
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
Ericsson jeste
jeste
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.