Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otvoren autoput Ljig-Preljina; Vucic stigao sleperom  (Pročitano 13244 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Што се стресираш ХКЈ? Зајебантски пост на теми на којој су већ претресло шта се имало...

Бајдвеј прилично сам сигуран да нисам написао ограничени ЕсЕс-овац већ ''био би добар ЕсЕс-овац'' што беше коментар на твоју искључивост... Пошто те сматрам искључивим и огорченим, а веровао или не, не сматрам те ограниченим... Додуше за ово последње држим опен мајнд, може бити и да грешим. Рецимо Дабиши сам рекао много горих ствари па опет имамо ок комуникацију, човек не изиграва увређену младу после икс месеци од нечег безвезе изреченог.

Citat
Mene muči kako ti i tvoj drugar Mrgi uspete svaku jebenu temu na ovom forumu ovako da izbanalizujete i srozate, a posebno ovu

ја банализовао и срозао тему са 17 постова онтопик и једним зајебантским постом на рачун Вучића а около све само млаћење празне сламе о распалој држави и како то раде инспектори из Велса, и жалопојке о томе колико си ти трагично несхваћен иако си тако искрен шмрц шмрц...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Naravno, čim provociraš pa dobiješ adekvatan odgovor onda bude ''chill brate, šta se nerviraš, pa samo sam se zajebavao''.

Citat
Рецимо Дабиши сам рекао много горих ствари па опет имамо ок комуникацију, човек не изиграва увређену младу после икс месеци од нечег безвезе изреченог.

Ma to je divno. Al što se tiče naše komunikacije, izvoli vrati se malo unazad pa pogledaj njenu istoriju.  Smile Ti mene ili ignorišeš (što si prvi počeo, i što mogu da poštujem) ili ulećeš u teme i počinješ da provociraš zato što si video da sam napisao nešto što ti nije po volji. Primera radi, do pre mesec dana ne šatro ne pričaš sa mnom. Ok, pošteno. Al onda ja na nekoj temi napišem šta mislim o većini glasača u Srbiji i eto odma tebe da mi kenjaš o mržnji, negativizmu, vređanju, izdaji i ko zna čemu. Nema veze što ti i Mrgi pišete iste stvari širom foruma, što koristite iste uvrede, fraze, isti ton, isti pristup... ne, to je sve ok. Al zato kad hkj napiše da je Srbija prepuna primitivaca i zlatnih ribica... uuuu pa to je smak sveta.  Smile Znači kad vi nešto radite to je sasvim ok, to je produktivna rasprava. A kad ja nešto radim to je onda hejt i negativizam. I još povrh svega toga ja sam taj koji je licemer.  Smile

ја банализовао и срозао тему са 17 постова онтопик и једним зајебантским постом на рачун Вучића а около све само млаћење празне сламе о распалој држави и како то раде инспектори из Велса, и жалопојке о томе колико си ти трагично несхваћен иако си тако искрен шмрц шмрц...  Smile

Pa reci mi care, ko je na ovoj temi prvi spomenuo Vučića otkako sam ja 16. novembra okačio tekst o krađi?  Smile Jesi ti ili ja? Ajde vrati se malo pa pogledaj.  Smile
A posle toga požuri na temu o Beogradu na vodi, eno tamo se uveliko ponovo ni iz čega stvara ping-pong debata da li je Vučić kriv za sve. Pa idi daj svoj doprinos i tamo. Napiši neki sarkastičan zajedljiv komentar, obogati temu svojim mudrostima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.12.1
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
problematican covek...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 49.0
Ти си дечко луд кеве ми...

Тебе је испровоцирао зајебанстски коментар на текст о хапшењу лопова... ''Ако је Вучић крив за све лоше, ко је заслужан за добро?'' Глупаво реторичко питање?... И онда си ми адекватно одговорио кукајући у два поста??

Иди ради нешто од живота матере ти

Citat
Al onda ja na nekoj temi napišem šta mislim o većini glasača u Srbiji i eto odma tebe da mi kenjaš o mržnji, negativizmu, vređanju, izdaji i ko zna čemu.

дечко ...њузфлеш... ако нећеш да ти људи коментариш написано, немој писати по форуму. И веровао или не ниси једини чија списаније прокоментаришем ту и тамо кад ме не мрзи да пискарам по политици. То је сврха форума иначе.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.148
Ти си дечко луд кеве ми...

Тебе је испровоцирао зајебанстски коментар на текст о хапшењу лопова... ''Ако је Вучић крив за све лоше, ко је заслужан за добро?'' Глупаво реторичко питање?... И онда си ми адекватно одговорио кукајући у два поста??

Иди ради нешто од живота матере ти

Citat
Al onda ja na nekoj temi napišem šta mislim o većini glasača u Srbiji i eto odma tebe da mi kenjaš o mržnji, negativizmu, vređanju, izdaji i ko zna čemu.

дечко ...њузфлеш... ако нећеш да ти људи коментариш написано, немој писати по форуму. И веровао или не ниси једини чија списаније прокоментаришем ту и тамо кад ме не мрзи да пискарам по политици. То је сврха форума иначе.

Ma i ograničen i lud i negativan i šta god ti odgovara.
Elem, očigledno pričamo drugačijim jezikom i imamo drugačije razmišljanje. Mislim da će nam obojici biti lakše i lepše ako nastavimo da ne razgovaramo. Ja toga mogu da se pridržavam, kao što i jesam do sad. Ako možeš i ti biće dobro. Pozdrav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 602.2.14
mob
I-mate 30 Pro
nije to toliko sve bitno...cini se to vama...

uzmite pitu od visanja...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 54.0.2840.71
mob
Ericsson jeste
ostavi ih na miru
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 50.0
Citat
Elem, očigledno pričamo drugačijim jezikom i imamo drugačije razmišljanje. Mislim da će nam obojici biti lakše i lepše ako nastavimo da ne razgovaramo. Ja toga mogu da se pridržavam, kao što i jesam do sad. Ako možeš i ti biće dobro. Pozdrav.

Види... сад причам са тобом последњих пар порука... пре тога сам коментарисао којешта везано за тему... што ти канда не правиш разлику и оћеш да планеш ко хепо коцкица. Није проблем да не причамо а за коментарисање написаног везано за тему... ако можеш не схватај лично ако не можеш буди хепо коцкица и даље. Мени свеједно.

Ај па здраво  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0

Godišnja vrednost ukradenih, oštećenih i uništenih saobraćajnih znakova, putokaznih tabli, smerokaza i ostale saobraćajne signalizacije i opreme na državnim putevima u Srbiji iznosi oko milion evra, saopštili su danas "Putevi Srbije".
Znači po ovome godišnje se u celoj Srbiji ukrade 8000 znakova,pa to je ništa ja sam mislio da je brojka drastično veća.
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.