Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:31:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otpor  (Pročitano 20484 puta)
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
vidim, svi se slazete da je granica odavno predjena.
coolruner, kazes sravnili bi srbiju za tri dana. veliko pitanje. takodje za novu temu.
istina je da smo zesce podijeljeni nego ikad sto smo bili. Ali nismo jos tako nemocni, jebi ga.

U RS ljudi nisu bili nemocni da 99, kad je pocelo bombardovanje izadju na ulice i polupaju sforove baze i auta u svim gradovima.
ali eto, bili smo "nemocni" za bozic, kada su pucali na abazovice.
za diplomatiju treba para, a politikom se znamo odlicno sluziti samo kada treba srusiti vladu, doci na vlast, provuci zakon, najostrije osuditi isl.
a dizanje tenzija nekad ucini cuda. provjereno.

coolruner lako je tebi cekati kosovo 20 godina. reci to ljudima sa kosova. otvori temu sa naslovom "ljudi, cekacemo da se promijeni politicka situacija u svijetu, ako treba 20 godina pa cemo dobiti kosovo". uvredljivo zvuci, gore nego da im psujes majku.  
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Super je ta tvoja demagogija, ali ja nemam sta da im kazem, jer ne mogu ni da im pomognem. Ni ja ni ti ne znamo kako je tim ljudima, ali mozemo da pretpostavimo, i da se slozimo da im nimalo nije lako. I sta daljhe da uradimo?

I opet teras pricu koja ne pomaze puno. I porazbijaju im se baze, ambasade, vozila... Sta kada sve porazbijamo? Oni nastave da bombarduju, a mi vec ostali bez igracaka (citaj, nema se sta vise razbiti).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Ako se stalno krijemo iza recenice "kako su oni vojno jachi" i da se moramo povinovati, zar nije glupo verovati da ce nam dozvoliti i ekonomski preporod o kome ti prichash. Kako mislish da sacuvash nesto kada si pre toga dao parche "tog nechega"? Mislish da ce se oni zadovoljoti nechim, ako nemaju prepreku da uzmu sve!? Kada vagash, pre ili kasnije, nazalost ja verujem u to, dogodice nam se kada ce i umereni shvatiti da ako se tako nastavi ... bicemo umoreni. Ja se samo plashim da ce i tada umereni reci, kada se izgubi i zadnji deo nechega, napokon ostvariti svoj moto "kako nema razloga davati zivote za nesto chega nema".
Nazalost ziivimo gde zivimo i cinicne su  i niske izjave tipa "kako Srbi vole rat". Ej, niko ne voli rat, a po najmanje onaj koji ga je iskusio. I ja bih voleo da je Srbija na kraj sveta i da je u njoj letargija kao u Finskoj (izvinjavam se fincima), ali ne zivim tamo vec zivim tamo gde smo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Za sve koji svoju ogorcenost baziraju na cinjenici da smo vojnicki slabiji
1.Kosare-Pastrik 99' 3000 albanskih terorista potpomognuto sa 120 americkih pripadnika Delta odreda krece u ciscenje prolaza za pocetak kopnene invzije iz pravca "Albanija-Istok",tri dana su odbijani napada za napadom od strane 80ak vojnika Jugoslovenske Vojske i Ruskih dobrovoljaca,(50 vojnika,oko deset seljaka koji su dosli iz jednog okolnog sela sa uglavnom lovackim puskama,oko 20 policajaca i oko 10 ruskih vojnika,pre ce biti 9 ruskih i jedan Alan)
2.Srpske ratovi ...svi ako nadjete jedan u kom nas napada slabiji protivnik ...
3.West Point najbolja americka vojna akademija, udzbenik za Osnove Morala, lekcija 63-68 "Osnove Borbenog Morala za Vreme Operativnog Dejstva",ime lekcija je "Gates of Fire" (slicno knjizi ako je neko citao),naveden primer Odbrana Jugoslovenske Vojske na Podrucju Kosare-Pastrik
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Pobuna, ja tebe stvarno ne razumem???Sta trebaju te cinjenice da mi kazu. Ko zna koji put ponavljam da to sto pises nema veze sa ovim o cemu ja pricam. Ja ne kazem da to za odbranu nije istina, i licno smatram da imamo dobre vojnike, koji plus dobro poznaju svoju teritoriju. Da su usli kopneno bilo bi veoma cupavo, i oni se ni malo ne bi lepo proveli. To jesu cinjenice koje ja ni u jednom mom postu nisam osporavao. I tu se slazem sa tobom.

Ali to nema veze sa mojom pricom, jer ja govorim o tome da su oni imali jedan kopneni pokusaj, videli da ne ide, i odustali. A onda krecu vazdusni napadi. Tu je cinjenica da smo bili nemocni, i da takav rat ne bi dobili ni za milion godina. Prosto nismo imali ni promil sanse. A ti ovu moju tvrdnju probaj da osporis, i ako mi das cinjenice ja ti skidam kapu, i prihvatam da si u pravu za sve sto kazes.

@Kobi, ja sam realista, sto znaci da ne verujem u teorije zavere. Nemoj mi reci da mislis da posle KiM, ide Raska, pa Vojvodina...i tako do Bg pasaluka? I da ce nam neko zabraniti da se ekonomski razvijamo? Sto, da necemo mozda toliko ojacati, pa im postati pretnja? Problem KiM moraju da rese kako bi sprali sa sebe sva g.... kojima su se namazali kada su poceli da nas bombarduju i kada su stali na stranu Albanaca. Sigurno nece sada reci: "Mi se izvinjavamo, pogresili smo, evo vam nazad KiM, a usput cemo vam platiti i odstetu". Velike sile i kada shvate da su pogresile to nikada ne bi priznale (zato i jesu velike sile, i nazalost moze im se). Ali kada se resi problem statusa KiM, i Haga naravno, ja sam ubedjen da vise nikakvog sprecavanja ili intervenisanja od njihove strane nece biti. Oni ce svoje isterati, a nas ostaviti da se snalazimo kako znamo i umemo u utakmici na slobodnom trzistu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Verovatno si slikar kada sebe nazivash realistom.
"Teorija zavere" koju koristish da bi nekome verovatno prebacio bar lakshi oblik "paranoje" jasno govori koliko poznajesh ili bar pamtish deceniju i po unazad. Mozda si i premlad, ali nije mi jasno da verujesh da ce se lanac dogadjanja prekinuti upravo na Kosovu. To bi onda znachilo da se i bivsha SFRJ raspala samo zbog nezavisnosti shiptara. Naravno da to nije tako, jer i pored lobija o kome prichas i prezentujesh kao najjachi adut, bar do sada se moze rechi da je ipak cilj potpuna kontrola i ovladavanje ovim prostorom gde, gle chuda, upravo zivimo ti i ja. Lome te, jer te se plashe. Idu do kraja, gde god bio taj kraj, jer ako se ne plashe nasheg( ne tvog) ludila, onda bar nashe bandoglavosti. Smetamo im jer smo zajebani kada je plot u pitanju. "Pranje ljage" je izraz koji se moze upotrebiti kada neko poseduje moral bar u tragovima. Ovi, tamo preko, toga nemaju.
Nama satisfakcija u vidu bilo kakvog izvinjena ne treba. Od fukara takve rechi nemaju smisla. Ne diraj moje, a za stetu i izvinjenje... neka im je samo daleko kuca.
Zao mi je sto su nazalost mnogi u nashoj zemlji ipak odlucili da u ovom nashem Matrixu izaberu crvenu pilulu koja vodi u zaborav.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ne vidim u profilu koliko imas godina, mozda si ti mladji pa ne pamtis bas sve.

O lobiju nisam ja pricao, vec neko drugi.

E bas sve to sto si naveo, nazalost, jeste ta teorija zavere o kojom pricam.

By the way, na tvoju zalost, nisam slikar vec politikolog. Tako da o ovoj temi mozemo u nedogled da diskutujemo, ali dok mi ne das cinjenice i ne obrazlozis svoje reci malo strucnije i priblizis na cemu sve to zasnivas, ipak tvrdim da je to samo jedna stereotipna prica tipa "svi nas mrze...".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Coolrunner ja ti pricam o cinjenici da cim bi poceli da ginu beli decaci u borbi i cim bi prva takva slika dosla na bilo koju stranicu ili nedaj boze televiziju US bi se pokupila i otisla kao sto su uradili u Somaliji i po pola afrike...oni jednostavno idu od zrtve do zrtve i cim naidju na nekog ko se neskloni oni zareze i zaobidju e sad to sto se kod nas istog trenutka pojavi 100 000 000 idiota i "nevladinih organizacija" koji su spremni da nebrane svoju zemlju do poslednje kapi krvi to je druga stvar,prva vodilja na ovim "pregovorima" bila je sta ce biti ako kosovo ostane u Srbiji pa sta ce onda Albanci raditi...treba da pricamo sta cemo mi uraditi ,ako im ispod stola kazes da ces poslati kraljevcane u frontalni napad na prvu kfor bazu i da ces taj snimak zakaciti na svaku TV stanicu od Srbije do Tokija pocece da se lade samo tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Pobuna, shvatam ja sta ti hoces da kazes, ali to nije realno. Bas zato sto znaju kako su prosli u Somaliji, oni su prestali sa kopnenim akcijama i presli na vazdusne (Avganistan, Irak), pa tek kada se osiguraju, onda ulaze kopneno. Zato kazem da ne bi imali sanse, vec bi samo izginuli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Politikolog!? Hmmm, neces se ti 'leba najest.... Salim se
Zasto, ako sebe predstavljash "realistom", mislish da "teorija zavere" ne postoji ili da je cak na delu sto se tiche Srbije? Verujesh infantilno da ce kada se KiM osamostali, Srbija ostaviti na miru da se razvija u kako ti nazivash "utakmici na slobodnom trzistu". Kao sto rekoh, slobode o kojima ti ovde nadahnuto pishesh ne postoje nigde. Cudno je sto odvajash novac od sile kada se zna da su potonje uvek u neprestanoj sprezi.
O tome da li nas i koliko vole ili mrze u opste ne moram da izmisljam ili da budem paranoichan... pa evo i Ahtisari je rekao da si cak i ti kriv, i ako te ne poznaje.

I jos jedna stvar: nije mi jasno zasto pojedinici obozavaju da u tekstovima pisu uzrecice i postapalice na engleskom tipa "btw" ili "fyi" kada postoje odgovarajuci izrazi na nasem jeziku.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:31:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.