Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:10:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otpor  (Pročitano 20228 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Zanima me vashe misljenje, sta ce se desiti sa nama i Srbijom, ako nas opet stave u procep kao sto je bilo 1999? izbeci sukob i predati opet deo teritorije ili se odlucno braniti "1:17". Posto se vishe-manje kroz sve postove provlaci sukob tzv umerenih i militantnih, zanima me dokle "umereni" mogu da idu sa svojom umerenoscu... gde je granica kada se svakom kabadahiji mora rechi" e sada je dosta!". 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
Zanima me vashe misljenje, sta ce se desiti sa nama i Srbijom, ako nas opet stave u procep kao sto je bilo 1999? izbeci sukob i predati opet deo teritorije ili se odlucno braniti "1:17". Posto se vishe-manje kroz sve postove provlaci sukob tzv umerenih i militantnih, zanima me dokle "umereni" mogu da idu sa svojom umerenoscu... gde je granica kada se svakom kabadahiji mora rechi" e sada je dosta!".

najbolji odgovor do sada.
99 ste svi vidjeli gdje je granica. vidite li sada?
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Granica je tamo gde su se slozili i umereni (npr. DS), a i militantni (npr. SRS). A to znaci da ako dodje do nezavisnosti, drzava nece priznati nezavisno Kosovo. To znaci da ostaju otvorena vrata za diplomatske aktivnosti u buducnosti, kako se bude menjala politicla scena u svetu. Nije nemoguce vratiti KiM i za 20 godina, diplomatskim sredstvima, koliko god to vama zvucalo nemoguce.

I militantni i umereni (mislim na politicare) su se slozili da vojnim intervencijama vise nema mesta u politici. Kada su se cak i oni po tom pitanju slozili, sta onda mi izmisljamo toplu vodu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Granica je tamo gde su se slozili i umereni (npr. DS), a i militantni (npr. SRS). A to znaci da ako dodje do nezavisnosti, drzava nece priznati nezavisno Kosovo. To znaci da ostaju otvorena vrata za diplomatske aktivnosti u buducnosti, kako se bude menjala politicla scena u svetu. Nije nemoguce vratiti KiM i za 20 godina, diplomatskim sredstvima, koliko god to vama zvucalo nemoguce.

I militantni i umereni (mislim na politicare) su se slozili da vojnim intervencijama vise nema mesta u politici. Kada su se cak i oni po tom pitanju slozili, sta onda mi izmisljamo toplu vodu?
Da, da samo mi da popustamo dok nas sve ne porobe. Bolje da pogines casno nego da te ubijaju polako. Trebali smo 99 ici do kraja da ponovimo Kosovsku bitku protiv opet velike sile.
p.s. Nije kasno ni sada.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image122.jpg
(70.45 KB, 522x333)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
I onda je mrmot zamotao cokoladu u foliju  Smile.

Sve ja to razumem, cast i sloboda, ali to nema veze sa Kosovskom bitkom. Tamo su se vojske bar gledale oci u oci. Kako ratovati do kraja kada neprijatelja ne vidis? Dodje, grune bombu, i ode. A bombi su imali za 10 godina bombardovanja. Da su hteli, sravnili bi celu Srbiju za 3 dana.

Nekako mi zajedno idu cast i pamet. Cast bez pameti nije cast, vec glupa hrabrost. U situaciji kada znas da imas bar ikakve sanse za pobedu, tada ratujes. Ako znas da nemas apsolutno ni promil sanse da pobedis, vec ce samo narod izginuti, e onda ti cast nalaze da taj narod postedis nepotrebnog krvoprolica koje nece nista dobro doneti.

Lako je potezati teske reci, fraze, floskule. To moze i neko ko uzivotu nista nije ni cuo ni video. Treba sagledati situaciju onakvu kakva ona jeste, i u skladu sa tim delati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Granicu ne postavlja ni DS ni SRS, nego ti i svi mi ostali. Izjave politickih lidera koji su samo odraz dnevne politike ne moze se uzeti u obzir. Mene je zanimalo misljenje pojedinaca gde je granica kada se uzmicanje prekida i kada nesto treba uraditi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Ova dvojica momaka sto caste jedan drugom majke ...
Ajde sad naucite da glumite ljude i prevazidjite ovakve gluposti... Tako se ne ponasaju ni deca u zabavistu.

vidio sam da ste neke i za manje uvrede izbacivali sa foruma ali ovog jazavca ne, čovjek se zapita o jednakim kriterijima
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Kobibrajant, pa to itekako ima veze i sa njihovim izjavama. To sto su cak i oni shvatili sta moze a sta ne, dovoljno govori samo za sebe.

Naravno da imam licno misljenje o tome. Moja granica je odavno predjena, ali sta ja tu mogu da uradim??? Koliko god da sam protiv ratova i za mirna resenja, veruj mi, da znam da moze sve da se sredi cak i po tu cenu ( jer je cinjenica da su nas po pitanju KiM ponizili, iako donekle snosimo odgovornost za politiku koju smo vodili), prvi bi krenuo dole.

Ali mi realnost to ne dozvoljava. Znam da bih dzabe poginuo ili ostao sakat, a ne bih nista promenio. Ili ti mislis da bi? Jedino resenje je biti pametan, sacuvati ovo sto ti je ostalo, i pokusati napraviti ekonomski bolju drzavu da svi zajedno lepo zivimo. Dzabe ti i teritorija povrsine Kine, ako nemas hleba da jedes. A probati sve moguce i nemoguce, ostvariti bar neki uspeh, na diplomatskom planu.

Nego reci mi gde je tvoja granica, i sta bi ti uradio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
U svakom slucaju mislim da sam skapirao gde kako ko stoji,nadam se da ste vi u pravu,ali mi se cini da cemo u jednom trenutku stojati na istim barikadama ali evo sve sta ja imam da kazem vec je rekao jedan pametniji covek pa eto njegove recenice :

“If you will not fight for right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory is sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.” -Sir Winston Churchill
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Lepo je on to sve rekao. Ali niti smo mi mogli '99 da ostvarimo laku pobedu, niti bi sada imali ikakve sanse za to. Takodje su oni bili u vecini, zajedno sa svim saveznicima (sto se mora uzeti u obzir, a jaki su i sami po sebi), a danas su svi ti saveznici zajedno protiv nas. I na kraju, ono sto cu uvek ponavljati, nije ratovao on nego narod. Kada bilo koji predsednik stane na celo vojske i kaze "za mnom", kao nekada, a ne kao svi ovi danas sto samo znaju da gurnu vojsku i kazu "napred", e onda cu reci da sada cak i ako nije u pravu, sledicu ga jer je on prvi u tome sto nam kaze da radimo.

Sve u svemu, lep Cercilov govor, ali bas nikakva dodirna tacka sa nasom sadasnjom situacijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Avg 2025, 18:10:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.