Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 09:57:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otpor  (Pročitano 19975 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Nemo' se vredjas, nisam mislio da si se "prokenjao", nego sam mislio da dzabe trosis energiju i zivce. Ne vredi pricati drugima, dok sami ne shvate nece promeniti misljenje. Samo da ne bude prekasno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
A ma nisam se bre vredjao  Smile sto bi - nego me merzelo da cukam smajlije  Smile

Ja to kazem prokenjao u pozitivnom smislu.  Smile Smile

A zasto trosim energiju - pa ima jedan stih jedne pesme jednog banda koji uvek citiram u slicnim situacijama

"Besmrtan je onaj covek koji vreme drugom daje..."

mozda je moj ego trip mozda je nesto vise od toga - djavo ce ga znati
« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 01:39:28 od decky999 »
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
Imam i ja te tripove da ako promenim misljenje samo jednog coveka, sav trud nije uzaludan, ali u poslednje vreme gubim entuzijazam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49687
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Zasto se trudite kada su te stvari vec milion puta pojasnjene. Ja na sve to uvek kazem da ako sam Srbin, ne mora crkva da bi bude sve i svja. Moje je da biram da li verujem, i u sta verujem. To nikako ne osporava moj nacionalni identitet.

Normalno... Mozes da budes i musliman, a ako sebe shvatas kao Srbina to je tvoje pravo i tvoja stvar...

problem je u tome sto muslimani sebe ne smatraju Srbima vec Bosnjacima,

vjera utice na identitet jer da nije tako danas bi bino puno vise Srba na balkanu nego sto jeste

« Poslednja izmena: 01. Okt 2006, 16:24:11 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Zasto se trudite kada su te stvari vec milion puta pojasnjene. Ja na sve to uvek kazem da ako sam Srbin, ne mora crkva da bi bude sve i svja. Moje je da biram da li verujem, i u sta verujem. To nikako ne osporava moj nacionalni identitet.

Normalno... Mozes da budes i musliman, a ako sebe shvatas kao Srbina to je tvoje pravo i tvoja stvar...

problem je u tome sto muslimani sebe ne smatraju Srbima vec Bosnjacima,

Ko ih sisa, oni su prodane duse i izdajnici... takvi nam ne trebaju. Znaju oni dobro da nisu nacija nego poturceni Srbi, ko im je kriv...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49687
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Hocu da kazem da je islam djelovao,
a kako on djeluje tako djeluje i pravoslavlje, katolicanstvo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
magic,
budala pukne i od andola...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Bosch ima centrifugu
Sto se mene licno tice vecina srba iz bosne imaju vise zajednicko sa muslimanima iz bosne nego srbima iz srbije. Samim tim bi bilo postenije da i sami sebe pocnu da zovu bosnjacima, i da prihvate surovu istinu da zive u zemlji koja se zove Bosna i Hercegovina a ne Srbija. Bez vredjanja samo gledam kulturoloske i socijalne cinjenice.

Ako musliman iz srbije sebe zove bosnjakom onda bolje da ode da zivi u bosni - bice lakse i njemu i ljudima oko njega. Vera utice na identitet ali isto koliko i druge cinjenice iz zivota - za koji tim navijas, koji film najvise volis da gledas koju muziku slusas i tome slicno. Tebi je mozda religija bitna ali nekom drugom ne znaci nista - ali to ne znaci da taj drugi sebe ne sme da zove srbinom muslimanom ili marsovcem.

IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Sto se mene licno tice vecina srba iz bosne imaju vise zajednicko sa muslimanima iz bosne nego srbima iz srbije. Samim tim bi bilo postenije da i sami sebe pocnu da zovu bosnjacima, i da prihvate surovu istinu da zive u zemlji koja se zove Bosna i Hercegovina a ne Srbija. Bez vredjanja samo gledam kulturoloske i socijalne cinjenice.

Da te vidim na ulici rascopao bih te ko zvecku... Upravo si iznio svoje misljenje na koje imas pravo, ali kojim apsolutno vrijedjas sve Srbe u Bosni. Sta si ti covjece? Jel slavis krsnu slavu? Jel znas svoju istoriju? Strasno...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
HTC One
I opet o krsnoj slavi. Ajde prekinite vise da smarate sa tim hriscanskim pricama, kada 90% vas slavi slavu i ide u crkvu samo da bi drugi to videli, a niste Bibliju celu procitali.

Bas bi voleo da mi svojim recima objasnite u sta to verujte i zbog cega (a da mi ne servirate porodicu, tradiciju..., nego sta vas navodi da verujte i u sta)?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 09:57:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.