Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:16:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: otici u inostranstvo sam, sama  (Pročitano 39567 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Još malo sebe
Citat
Imam ujaka u Italiji, i baš mu puca tuki da se vrati... Kupio je stan ovde, čisto opet ono, keva ga nagovorila, "da ima gde da se vrati", a i on sam kaže da mu ne pada to na pamet. A u stvari ga je i ona nagovarala baš zbog toga da bi mu malo podigla rejting, jer su svi ubedjeni ovde da je slepac, eto ništa nije postigao .... budale .... a ima više od svih njih ... srce i razum.

******, znam njih kamara koji su u italiji, a dalje od trsta ne postoji za njih. žive na relaciji TRS-MOJE SELO. Baš ovi iz prve kategorije. Njima je neshvatljivo da ima i nešto iza. Nikada nisu dobili želju da posete Rim, Milano, Pizu, Veneciju .... A on je sve to obišao. Ode sa ženom i decom na vikend u Rim. Video koloseum. Krivi toranj. Ima planove da ode i do napulja. Išao na OktoberFest. Išao na trke F1 u montekarlu. Kaže pukao sam pare, ali nije mi žao. Obišao i Austriju. Kaže, ima još planova, u Parizu jednom bio nešto kratko, hoće opet. London. Za par godina planira Kubu, Meksiko...

I nikada ni jednog trenutka se nije požalio na život tamo. Uklopio se. Kada je otišao pre 15 godina, bilo mu je najteže. Već tada su nas gledali sa prezirom. Ali eto, danas ima i njihov pasoš, i boli ga pajče ... Naša srpska snalažljivost i umeće sa njihovim standardom su lepa kombinacija za one koji umeju.
Lepo se uklopio, vredan, gazda ga ceni, progleda mu kroz prste neki slobodan dan više, ovaj to odradi i tako .... Ne radi za to da ugura svaki evro uštedjevine u malter i ciglu, da bude lepša nego komšijina.
Samo, takvih kao on je možda 0.5 posto .... Sve ostalo su oni koji kad dodju ponašaju se kao pušteni sa lanca, jer se tamo stežu i više nego što moraju....

razzmazena
Citat
a sto se ne vratis ako ti je tako lose ...

Orfanelin ti već odgovorio, ja sam taj koji sam ovde, i koji odgovara "sirotom" švajcarcu ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
evo sad sedi samnom komsija koji zivi u Holandiji Smile Smile

Rece da tamo moze da se zivi samo ako dilujes travu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pai ja sam odgovorila ... Ok imas moju potpunu podrsku ... Obozavam te sto su pobegli i zale se  ...

Ja imam tetku u Amsterdamu ... Reci tom Holandjaninu d ne s...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ja imam tetku u Amsterdamu ... Reci tom Holandjaninu d ne s...
pa tvoja tetka je zensko  Smile imam ja tetku u Svajcerskoj udala se za Svajcarca (nekog Bruna) i ceo zivot nista ne radi Smile Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
 Smile Smile Smile Smile Samo što tamo spada pod normalan posao ... {za neupućene}  Smile Smile Smile

Možeš i ovde da živiš, ako diluješ, ali da te ne u'vate ...
Malo sam prepakovao prethodni post, pa je sada razumljivije ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Smile Smile Smile Smile Samo što tamo spada pod normalan posao ... {za neupućene}  Smile Smile Smile
upravo tako Smile kaze on da tamo Srbi drze vecinu ilegalnih poslova po Amsterdamu  Smile On je otisao tamo sa najboljim drugom, taj lik (njegov najbolji drug) kad se vratio ovde na mesec dana posle pet dana smuvao kayu  Smile vozi X5 Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Nije tako Teodora. Rad, znanje i trud se tamo ceni ...

da kad odes sa preporukom, sta mislis cico da ces otici tamo sa rijecima "dobar sam radnik, specijalizovana za "to i to" i oni ce ti sirom otvoriti vrata i pruziti ti nevidjeno...
Krvavo se tamo dinar zaradjuje.......i radis mozda i vise nego ovdje!

Radila sam i tamo ...  Smile
Sve je isto, samo si tamo vise cenjen i placen !

zavisi sta si radila...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nije tako Teodora. Rad, znanje i trud se tamo ceni ...

da kad odes sa preporukom, sta mislis cico da ces otici tamo sa rijecima "dobar sam radnik, specijalizovana za "to i to" i oni ce ti sirom otvoriti vrata i pruziti ti nevidjeno...
Krvavo se tamo dinar zaradjuje.......i radis mozda i vise nego ovdje!

Radila sam i tamo ... Smile
Sve je isto, samo si tamo vise cenjen i placen !

zavisi sta si radila... Smile

Bila sam menadzer ... Doduse kratko ... Nisam uspela da ostanem ... Ali kad zavrsim fax... Sigurno necu ostati ovde ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 19882
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
kako si dosla do tog posla...bas kao sto sam napisala ili...

mislim necemo zatvarati oci pred istinom, da je lako nije i da je sve "kao po loju" - ma daaajjjjj, nismo djeca...
ako si rodjen tamo, ako imas njihove papire, njihovu skolu vec je druga prica, ako si otisao grcao godinama mozda i uspjes u ostatku zivota ali da odes i postanes Neko i Nesto posle mjesec, dva, ili godinu....to je malo smijesno i nestvarno....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 5501
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da sam imala vezu ostala bi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 20:16:04
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.