Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:09:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otac flertuje sa drugom zenom  (Pročitano 10544 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma kazem ja, suvise komplikovano. Moja veza me ne zadovoljava ne zato sto nema ljubavi, vec zato sto ne osecam sigurnost i zato sto ne vidim da bi je u buducnosti moglo biti. Cini mi se da sve svoje probleme moram da resavam sama iako zivim sa svojim momkom, koji takodje zna za "ovu rezervnu varijantu" pa mi stoga sada cini sve moguce da bi me zadrzao. I onda nailazi ovaj drugi, koji moze da mi da sve to sto mi treba, a valjda i ja njemu sto njemu treba, ali on sa sobom svakako donosi i njegovu decu adolescente. Zato sam na ovoj temi i zastala. Njegov razvod mi je najmanji problem, za sad.

A mozda bolje da se ja sklonim odavde?

Ma moze biti da je rec i o dobroj udaji. Prosto, razmisljam o svojoj buducnosti. Sa svojom i tudjom decom ili sa momkom divnih manira, privrzenog, ali sa kojim bih imala vise cimerski nego nekakav drugaciji zivot. Ili sama?

Ok. Sad odlazim. Ako imate neki predlog ili koristan savet za mene neodlucnu, rado prihvatam.  Hvala

Edit by arlekin: poruke spojene.Nemoj pisati vishe postova zaredom.koristi opciju
« Poslednja izmena: 13. Avg 2007, 11:52:08 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Ja imam predlog da ne pises postove zaredom s obzirom da je to zabranjeno raditi na forumu Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Sutni ih sve i pocni novi zivot na Karibima Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Namćor&Namćor&Namćor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1330
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma kazem ja, suvise komplikovano. Moja veza me ne zadovoljava ne zato sto nema ljubavi, vec zato sto ne osecam sigurnost i zato sto ne vidim da bi je u buducnosti moglo biti. Cini mi se da sve svoje probleme moram da resavam sama iako zivim sa svojim momkom, koji takodje zna za "ovu rezervnu varijantu" pa mi stoga sada cini sve moguce da bi me zadrzao. I onda nailazi ovaj drugi, koji moze da mi da sve to sto mi treba, a valjda i ja njemu sto njemu treba, ali on sa sobom svakako donosi i njegovu decu adolescente. Zato sam na ovoj temi i zastala. Njegov razvod mi je najmanji problem, za sad.

A mozda bolje da se ja sklonim odavde?

On nezadovoljan , ti nezadovoljna ...neadekvatna rezervna varijanta ...nedovoljno sigurnosti za tebe i pored ljubavi  Smile...razvod nije problem  ali ta njegova  deca  pa još adolescenti, izgleda, kvare sigurnost koju može da ti pruži. Smile

Veoma si proračunata i egoistična
 Smile
IP sačuvana
social share
Ne volem,
nikog, lutko, takva mi je narav
kao odžak star i garav
puno dima je kroz mene proslo.
Ne volem,
ujne, strine, šogore, komšiluk,
nataknem ih na čiviluk
od njih ništa dobro nije došlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozda jesam i proracunata i egoisticna, ali za to imam debele razloge. Malo je nezgodno pisati i predstavljati ovako delikatne probleme ljudima koji te ne poznaju, niti ti njih poznajes. U svakom slucaju, moz se nesto i nauciti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2195
Zastava Pirot,Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung S8
I ja imam problem a neznam kako da ga resim moj otac ima vezu sa drugom zenom odavno vec oko godinu dana kako da resim taj problem ta fuksetina ima sina '92 i cerku '96 neznam sta da radim molim vas za pomoc !!!
Sva pomoc bi mi dobro dosla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1862
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Uh...koliko to ima fuksetina u ovome gradu Smile
Za fuksetine Smile
Citat
Moja veza me ne zadovoljava ne zato sto nema ljubavi, vec zato sto ne osecam sigurnost i zato sto ne vidim da bi je u buducnosti moglo biti. Cini mi se da sve svoje probleme moram da resavam sama iako zivim sa svojim momkom
dusho, tebi treba pravi mushkarac Smile 8)i prestani da gledash shpanske serije Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
I ja imam problem a neznam kako da ga resim moj otac ima vezu sa drugom zenom odavno vec oko godinu dana kako da resim taj problem ta fuksetina ima sina '92 i cerku '96 neznam sta da radim molim vas za pomoc !!!

Nije tvoj problem da resavas a i potrudi se da uvek budes dzentlmen ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 

hm...cini mi se da bi jedan poziv resio sve  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 

Imaš li ti svoj život? Pa prati svoj put, završi školu, zaposli se, imaj uvek devojku, oženi se, osnuj svoju porodicu i ne ponavljaj grešku tvog oca koji je pustio da mu propadne brak. Biće ti mnogo lakše. A i majci i braći/sestrama ako ih imaš daj isti savet. Ako je brak već samo mrtvo slovo na papiru neka se zamisle o svom životu i neka nađu sadržaje za sebe.

Znam ovo je lako reći. Ne misli da mi nije žao zbog tebe, na protiv. Ali to je realnost a ona je kao brzi voz. Možeš da se voziš u njemu ili da ga gledaš kako prolazi pored tebe. Nikad ne pokušavaj da mu staneš na put jer će te pregaziti. I veruj mi bolje da je tata živ i ima ljubavnicu nego da je mrtav (daleko bilo).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:09:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.