Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:35:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Otac flertuje sa drugom zenom  (Pročitano 10499 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvi put sam ovde, i to sa razlogom i moram da se oglasim. Ja imam slicnu situaciju, a tim sto sam JA ta koja ima neku cudnu vrstu veze sa covekom koji je ozenjen, u braku je skoro 17 godina, ima porodicu (cerka 16 god. sin 15 god.), naizgled srecnu i skladnu. Sve dok se nisu dogodile nase sms poruke, a kasnije i sve ostalo: vidjanja, kontakti, kafe, vecere, putovanja, planovi... To traje par meseci i njegova porodica je saznala sve. A sve se to dogodilo jer je ON nezadovoljan svojim brakom u kojem su se emocije izgubile, zivotna kolotecina je pocela da ih "melje" i brak je opstajao u neku ruku zbog dece. Sto je obicno najcesci izgovor. Ja nisam mnogo ulazila u njegove razloge, ali se nisam mnogo i opirala, jer smatram da to treba on da resi sa svojom porodicom, pre svega sa svojom suprugom. E sad dolazi onaj bitan momenat. A to je da niko od nas dvoje ne zeli da "sedi na dve stolice". Znaci, ako on i ja odlucimo da zivimo zajedno, to znaci da ce njegova deca morati da prihvate ocev izbor. S druge strane, ja sam na zalost isto bila u prilici da prihvatam izbor mog oca, nakon smrti moje majke, pa nikad to nisam uspela. UH! I sta sad raditi? Mogla bih da razmisljam o njemu i njegovoj deci i tome da li ce oni prihvatiti mene ili ne ili da razmisljam potuno sebicno i da kazem da on je moj izbor i ja njegov i to je to. Pa ko se uklapa nek se uklapa, a ko nece ne mora. Vrlo komplikovano, ali moze svakome da se dogodi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
vanesax moje mišljenje je da taj tvoj ljubavnik mora prvo da odluči i rasčisti stvari u svom životu pre nego što ti sa njim možeš da uđeš u bilo šta. On je taj koji ovog časa sedi na dve stolice i tako ne treba da bude. On je taj koji odmah mora da se odluči. U suprotnom nije fer ni prema kome nego je sebičan, ostaviće te slomljenog srca za godinu dana i vratiti se ženi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ima jedna zanimljiva stvar u celoj prici ... mislim sa tim ozenjenim / udatim ... da li mozes da verujes nekom , u braku barem, ako je isti napustio kada mu je dosadilo.. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
e pa da u tome je caka. On jeste odlucio, ali JA nisam. Jer 1. ja sam u vezi 6 godina koja me ne zadovoljava, jer ne vidim perspektivu 2. u isto vreme me pali to sto je on odlucan i spreman da napusti SVE zbog mene, ali me to i plasi, jer tako moze ostaviti mene bez pardona 3. ima tu jos svasta da se pise. Ali ne bih bila ovde da mi ne treba jos necije misljenje. Bas sam u frci, jer treba da odlucim sto pre
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ma pusti ti mene , rekao sam to i ugrizao se za jezik ... eto sta je problem kad dajes danak mladosti, previse sam brzoplet Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Ako sam ja dobro shvatila on je tebi rekao da je odlučio, ali nije se razveo. Znači nije završio svoje. Što se tebe tiče ako te veza ne zadovoljava nije važno da li ćeš biti sa ovim čovekom o kome pričamo ili sa nekim drugim ta veza mora da se okonča odmah.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Njegova deca me znaju od ranije. Bila sam ok sa njima. Sad me mrze. Njegova zena mi ne pravi problem, mada mogu da je razumem. Ali mi se svakako ne propusta "sansa" zbog nje. I da. On je stariji od mene 14 godina
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ako sam ja dobro shvatila on je tebi rekao da je odlučio, ali nije se razveo. Znači nije završio svoje. Što se tebe tiče ako te veza ne zadovoljava nije važno da li ćeš biti sa ovim čovekom o kome pričamo ili sa nekim drugim ta veza mora da se okonča odmah.
Mozda devojka voli izreku bolje golub u ruci nego golub na grani pa ne zeli da izgubi tu rezervnu varijantu ... koja verovatno ni ne zna sta se sve desava ... a sto se ne zna ne moze da promeni mnogo, zar ne Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
mob
Nokia 
Mozda devojka voli izreku bolje golub u ruci nego golub na grani pa ne zeli da izgubi tu rezervnu varijantu ... koja verovatno ni ne zna sta se sve desava ... a sto se ne zna ne moze da promeni mnogo, zar ne Smiley

Meni bi bilo nepodnošljivo da zbog recimo goluba, može i drugačije da se zove, budem u vezi koja me guši i to nema veze sa drugim pitanjem. Mislim bolje silikonski golub nego crkotina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ne bi bila ni prva ni poslednja koja je u takvoj vezi ... elem, ovde je stvar u dobroj udaji koliko kapiram Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:35:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.