Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osvestite se - svetski rat već uveliko traje a meta smo svi mi  (Pročitano 6850 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
I? Sta posle? Problem ostaje i umnozava se : )

Pa bitno da nisi u tom sistemu i da ti je savest barem cista  Smile

Citat
Па знаш како, и животиња тражи топлу јазбину, не хладну.
Zar je to komfor? To je kao kada bi rekao "biljka trazi komfor u vidu vode, Sunca, zemlje i vazduha".

Tako nekako, jaca biljka izrasti vise pa listovi prekriju slabiju koja dobije manje sunca, posle ova jaca biljka razvije i duze korenje pa otme hranu onoj sto je u hladovini  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Окрутно, не руши му идилу.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Citat
Jeste, ja ovo radim kao vid srustveno korisnog rada, eto prilike da ako hoces nesto i naucis, sto neces cuti na TV-u...sigurno.

Не гледам ТВ. Не зато што тако кажу госн Џонс и остала твоја екипа (да...они су твоја екипа) већ зато што ми је интернет пригоднији медиј.
Иначе...да ли си поклоник сангејзинга и да ли сматраш да жене које имају менструацију нису здраве?
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple 15
Ako dobro kapiram... resenje je u istrebljenju ljudske vrste...

Fine by me....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Иначе...да ли си поклоник сангејзинга и да ли сматраш да жене које имају менструацију нису здраве?

Kakva je ovo provala  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.146

Nije to merilo uspeha, nego vi komformisti necete da zivite u sojenici.
Smatrate da nesto zasluzujete.
Izvini, jel se mi znamo? : )
Ma jok...mislim da treba da malo pojasnim. Zbog cega se ljudi recimo ne tuku oko vode? Ili vazduha? Zar je vazduh i voda komfor?

Citat
A to... to nema veze sa uspehom i vladom iz senke vec sa cistim egoizmom...
Ne znam bas...ako neko sa namerom pravi takav sistem ukom se na kraju siklusa sav novac sliva u ruke pojedinaca, formirajuci neotplativ i stalno rastuci dug, ako prevari citavu planetu, tako sto ubaci glavnicu ali ne i kamatu, koju potom trazi...prinaces...nesto tu debelo smrdi!! : )

Citat
I molim te... covek i ne treba da menja covecanstvo vec svoj zivot... i da prihvati odgovornost za njega...
Ja ne mogu vise da se slozim sa ovom izjavom!!

Citat
Sve ostalo... su cisti izgovori...
Fantasticno tacna izjava!

Citat
Prema tome, ti neces da pojednostavis svoj zivot.
Neces da zivis off-grid.
Neces da se bavis robnom razmenom.
Neces da jedes samo ono sto ulovis ili uzgojis.

Jer si komformista.
Znaci, po tebi je evolutivni skok u nazad, u stvari dokaz da neko nije "komformista"? Zanimljivo. Off gid? Sta je to? Postoje dve mogucnosti: Ili da odes u sumu, ili da se udruzis sa drugim ljudima i pocnete da pravite i stvarate kuce i zgrade koje bi bile energetski nezavisne! Cisto da rascistimo teren.

Citat
Od postanka ljudske vrste razne grupacije su bile oznacene kao sirotinja.

Uglavnom zato sto same zele... i zive u ubedjenju da pojedinac ne moze nista da promeni..
Sirotinja je produkt drustva zasnovanog na oskudici. Gde si cula da neko oskudeva u vazduhu...ili vodi?

Citat
Pa bitno da nisi u tom sistemu i da ti je savest barem cista
Tvoj predlog zvuci primamljivo : ) Medjutim, problem i dalje ostaje, tako da mi savest nece biti cista...

Citat
Tako nekako, jaca biljka izrasti vise pa listovi prekriju slabiju koja dobije manje sunca, posle ova jaca biljka razvije i duze korenje pa otme hranu onoj sto je u hladovini
Znaci, covek i biljka su isto? : )) Biljka ne moze da menja svoje okruzenje, dok covek to moze!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat
Biljka ne moze da menja svoje okruzenje
Све што живи утиче на околину.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 27.0
Citat

Na ovo mi je nedavno skrenuta paznja - u smislu postojanja misljenja - otpade mi vilica dok sam citala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows XP
Browser
Chrome 33.0.1750.146
Citat
е гледам ТВ. Не зато што тако кажу госн Џонс и остала твоја екипа (да...они су твоја екипа) већ зато што ми је интернет пригоднији медиј.
Ako ti tako kazes...

Citat
Ne znam sta je sangejzing? Ne smatram da zene koje imaju menstruaciju nisu zdrave : ) Imas li jos neko ovako, dubokoumno pitanje? : )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 33.0.1750.117
mob
Apple 15
Citat
Izvini, jel se mi znamo? : )
Ma jok...mislim da treba da malo pojasnim. Zbog cega se ljudi recimo ne tuku oko vode? Ili vazduha? Zar je vazduh i voda komfor?

Smile

Citat
Ne znam bas...ako neko sa namerom pravi takav sistem ukom se na kraju siklusa sav novac sliva u ruke pojedinaca, formirajuci neotplativ i stalno rastuci dug, ako prevari citavu planetu, tako sto ubaci glavnicu ali ne i kamatu, koju potom trazi...prinaces...nesto tu debelo smrdi!! : )

Uvek mozes da napustis sistem.

Citat
Znaci, po tebi je evolutivni skok u nazad, u stvari dokaz da neko nije "komformista"? Zanimljivo. Off gid? Sta je to? Postoje dve mogucnosti: Ili da odes u sumu, ili da se udruzis sa drugim ljudima i pocnete da pravite i stvarate kuce i zgrade koje bi bile energetski nezavisne! Cisto da rascistimo teren.

Meni je fascinantno da ti ne znas sta je zivot off-grid. Smiley

I da to smatras evolutivnim skokom unazad...

Ja mislim da je to buducnost.

Citat
Sirotinja je produkt drustva zasnovanog na oskudici. Gde si cula da neko oskudeva u vazduhu...ili vodi?

Ovo je u suprotnosti sa tvojom prvom recenicom.

Citat
Tvoj predlog zvuci primamljivo : ) Medjutim, problem i dalje ostaje, tako da mi savest nece biti cista...

Ah, komplesk Mesije...

Plus si komformista.

Citat
Znaci, covek i biljka su isto? : )) Biljka ne moze da menja svoje okruzenje, dok covek to moze!

Ja mislim da ti nisi bio u skolici kada se ucio biostem... u trecem, cetvrtom, petom razredu i kod nekih prvom i drugom srednje\gimnazije? Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.