Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:58:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostavila me je devojka  (Pročitano 7569 puta)
27. Okt 2013, 16:24:11
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Evo ovako, sa devojkom sam bio 3 godine i prvi put smo raskinuli pre 3, 4 meseca kada sam se ja poneo kao kreten prema njoj i ona je rekla da je to kap koja je prelila casu i da ne zeli vise da bude sa mnom ali posto smo dugo bili zajedno da cemo samo pauzirati pa cemo videti. .  Posle nekog vremena mi smo se pomirili i sve je bilo kako treba, ja sam se promenio maksimalno prema njoj i bio sam dosta pazljiv i sve sam joj udovoljavao.  Bili smo zajedno 2 meseca od pomirenja i ona je odjednom pocela cudno da se ponasa i ja sam znao da nisam ja nista kriv, ali i da ne razumem sta se to sa njom desava! Posle par dana mi je napisala poruku da se nadjemo da popricamo i tada mi je rekla da nema vise volju ni zelju da se trudi i da je ovo def kraj.  Pustio sam je da ide.  Posle mesec i po dana, ja sam saznao da se ona raspituje za mene i da joj fali "ono nesto sto smo imali" ali da se plasi zbog sebe jer nece da me zavlaci.  Dopisivali smo se i video sam da je zagrejana, a i svi koji su culi moju pricu, rekli su da je zagrejana.  Cak smo se i videli i izblejali i video sam da je zagrejana.  Posle 2, 3 dana, napisao sam joj poruku, ali ona je opet bila hladna! Ne znam sta da radim i kako da se postavim.

Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 27. Oct 2013, 16:44:08)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Ostavila me je devojka

Smile
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Pa pogresila je sto ga ostavila Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
Sony xperia
Gde takvog da te ostavi ... grehota ..  Smile

Aj' selim temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Bas sam u haosu.  Voleo bih kada bi mi dali neke dobre savete kako da se postavim da je vratim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson W800i
Zaboravi je,idi dalje.
Jednom kada pukne-nikada vise nece biti isto,ma koliko god se ti trudio,to je jednostavno tako...
Imas sebe,svoj zivot...Ulazi u njega,unapredi sebe kao osobu,treniraj,bavi se necim,izaci ces jaci,i bolji,a vremenom ces zaboraviti na nju  Smile
P.S. Ako je ipak posle svega tebi do gazenja svog ponosa,i gubljenja jedinog sto ti je ostalo-dostojanstva,najbolje resenje ti je da ne radis-nista.
 Ama bas nista. Kuliraj je, ne odgovaraj joj, ne raspituj se za nju, jednostavno ne misli o njoj,a i da mislis,nikako to ne govori sa strane. Mozes ti nju sad da juris koliko hoces,al' samo joj padas u ocima, tako ocajan, nece se zagrejati za tebe ako vidi da moze da te ima kad hoce... ovako kada oseti da tebe boli patka, i da mozes bez nje , to ce biti udar na njenu sujetu , i iskreno, tu ti je jedina sansa.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 17:26:04 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Znaci ako zelim da mi se vrati da je maksimalno kuliram na sve zivo sto dobijem od nje, pa makar i to bilo vezano za nesto peto, a ne za nas dvoje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa da,u pocetku se distanciraj skroz,jer,mozda ona hoce kroz tu neobaveznu konverzaciju da se navikne na to da niste zajedno...Ovako ce joj ipak mozda nesto faliti ako te nikako nema...
To ti je ono sto svaka devojka kaze posle veze- " hajde da budemo prijatelji"...sto je nesto najbezobraznije sto moze da kaze ako i dalje zna da emocije kod tebe nisu ciste. Zato sam uvek tu opciju odbijao u sirokom luku, jednostavno, samo moze da produzi agoniju i da boli ako ti je jos stalo do nje...
Ti gledaj da se skroz odviknes od nje , ulazi u sebe da budes bolji, podizi ego, nadji mozda usput i neku drugu devojku, a ona ako se tad ne bude vratila i ako je tada ne budes zanimao, onda nisi ni imao neke sanse da opet budete zajedno.
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pa uglavnom tako sam i radio mesec dana i sada sam saznao od drugarice da je pricala o meni kako joj nedostaje "to nesto" sa mnom, nedostaje joj moja kuca, da spava kod mene, da se ljubimo, ali se plasi zbog sebe. Cak smo se i dopisivali na fejsu i videlo se da zeli nesto, izasli smo jedno vece i tu sam video kako joj je prijalo. Ali samo dva, tri dana posle toga, ona se opet promenila. Uzas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson W800i
To je zato sto si joj na tacni. Uvek dostupan, radis sve sto ona pozeli, jednostavno vidi da zavisis od nje i da si bez obzira na sve uvek tu, i zato joj nisi zanimljiv. Nisi joj privlacan, 3 godine je dug period, zaljubljenost brzo prodje, a i ljubav ako se ne odrzava... a ti time sto nisi nepredvidiv i sto si joj sigurna karta ne unosis promenu kojom bi se ona opet zaljubila u tebe. Ne ostaje ti puno, ne mozes ti tu nista, jer njoj sada ne treba tvoja paznja i gestovi, to ce joj samo izgledati pateticno...sad treba da budes baja i da odajes utisak samostalnog coveka sigurnog u sebe.
Ako je to ne privuce, nece nista...a i kada se izgradis potpuno i da ti se ne vrati-bices na dobitku.
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 05:58:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.