Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:49:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostavila me je devojka  (Pročitano 7532 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ako mislis na decka, za to ne verujem, a mozda je stvarno neko drugi koci. Ko zna sta je..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Pa koci je ko sto i tebe koci, tri godine zihernadlu da cuvas pa bi ti bilo krivo kad je izgubis.

Kad god te zove ti lepo "joj izvini ne mogu sad treba sa nekom devojkom da izadjem u bioskop/kafu/dolazi kod mene da ucimo (ako studiras) al cucemo se ovih dana (jako bitno neodredjen broj dana!) bilo bi super da se vidimo" sah-mat Smile

Mladi ste vi jos, ona misli da moze bolje, mozda je i nasla nekog, ili joj se svidja, sledeci put ces ti misliti tako, sve je to normalno..........sta da ti kazem mora to da prodjes nekad.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 18:21:32 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson W800i
Nzm sta da ti kazem.
Moj neki stav je da ono sto je jednom puklo ne treba forsirati jer nikada nece biti isto, i kad-tad ce opet puci.
Isto tako i ne biti patetican nego biti jak. Budi musko i udri dalje. Kazem ti, ako nesto moze opet da probudi strast i nesto izmedju vas dvoje to je cinjenica da si ti bre pravo musko, da ne zavisis ni od koga i ni od cega, da si opet pozeljan, da te zele... Mozes ti da se bedacis koliko hoces, da joj to otvoreno pokazujes, i sta ocekujes onda? Sazaljenje ? Ocekujes da ce se zaljubiti u mlitavog coveka nesigurnog u sebe ? Taj film drugar nes' gledati.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pa koci je ko sto i tebe koci, tri godine zihernadlu da cuvas pa bi ti bilo krivo kad je izgubis.

Kad god te zove ti lepo "joj izvini ne mogu sad treba sa nekom devojkom da izadjem u bioskop/kafu/dolazi kod mene da ucimo (ako studiras) al cucemo se ovih dana (jako bitno neodredjen broj dana!) bilo bi super da se vidimo" sah-mat Smile

Mladi ste vi jos, ona misli da moze bolje, mozda je i nasla nekog, ili joj se svidja, sledeci put ces ti misliti tako, sve je to normalno..........sta da ti kazem mora to da prodjes nekad.
pa ovime mislis da cu je privuci ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Ne Smile

Malo ces joj skuvati mozak kao sto ga ona tebi kuva trenutno. Smile

Idi bre gledaj fudbal, evo Celzi-Siti mnogo bolje drugo poluvreme, zveknes vopi, ceses jaja, milina a ne tu da kukas po ceo dan ko strina Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2013, 18:27:50 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Ne Smile

Malo ces joj skuvati mozak kao sto ga ona tebi kuva trenutno. Smile

Idi bre gledaj fudbal, evo Celzi-Siti mnogo bolje drugo poluvreme, zveknes vopi, ceses jaja, milina a ne tu da kukas po ceo dan ko strina Smile
ahah ma nije meni bas toliko lose, ali opet posle tog vidjenja, opet sam dobio zelju da je imam za sebe Smile inace, uopste je ne smaram, a najvise mi je krivo sto sam saznao da je pricala pozitivno o meni i kako ne zna sta da radi, a onda opet kao ne. kao vremenska prognoza -.-
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
SonyEricsson W800i
Pa jebe te u mozak bre.
Kazem ti - kuliraj, blej sa ortacima, treniraj, to ima da ti nabudzi ego i da te izdigne, cuj se sa drugim devojkama, pa majku mu imas taj fejs a klinki je mali milion, zamisli koji ce joj haos biti kada te vidi da si smeker, i da nisi sjeban zbog nje. Taj udar na svoju sujetu nece moci da izdri - e tad ces moci da joj radis sta hoces  Smile
Ovako sa patetisanjem i stajanjem u mestu joj samo dajes mesta da te preboli lagano  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
mob
LG Frizider
Zene su prirodno sjebane u vugla,
sto pre to shvatis i ne pokusavas da razumes em ce ti bice lakse em ce vise da ih volis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Pa jebe te u mozak bre.
Kazem ti - kuliraj, blej sa ortacima, treniraj, to ima da ti nabudzi ego i da te izdigne, cuj se sa drugim devojkama, pa majku mu imas taj fejs a klinki je mali milion, zamisli koji ce joj haos biti kada te vidi da si smeker, i da nisi sjeban zbog nje. Taj udar na svoju sujetu nece moci da izdri - e tad ces moci da joj radis sta hoces  Smile
Ovako sa patetisanjem i stajanjem u mestu joj samo dajes mesta da te preboli lagano  Smile
pa u pravu si. ja cim sam to saznao, odma sam pokusao nesto ali bezuspesno :/ izgleda da je videla da sam i dalje tu . nisam znao kako da odreagujem kada se vidim sa njom. ali znam da onako kako sam odreagovao, pogresno je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 24.0
Zene su prirodno sjebane u vugla,
sto pre to shvatis i ne pokusavas da razumes em ce ti bice lakse em ce vise da ih volis Smile
ahah uverio sam se. Krivo mi je sto ne zna sta hoce!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Avg 2025, 06:49:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.037 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.