Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ostavila me devojka, a nastavili smo da se dopisujemo kao pre  (Pročitano 9206 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 5470
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Ma imam osecaj da ne mogu da zaboravim i da hocu, i ranije sam imao i veza i raskida al uvek mi je ok bilo, ali mislio sam daje ova drugacija odostalih devojaka i eto, zaljubio se.. malo vise..

Savet bezi glavom bez obzira jer ces samo ti puci a ona udariti jos jednu crticu na zidu pacenika !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Problem je mozda sto sam ja bio previse dobar prema njoj.. a to i nisam smeo bas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Kada bi samo ljubit znala...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2387
Zastava Italy
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 24.0.1312.57
E ovako. .  mi smo se upoznali mnogo cudno, da ne pisem o tome, ona je iz drugog grada, poceli smo da se dopisujemo i sve, pricali dnevno i vise od 3 sata i onda so odlucili da stupimo u vezu, sve je bilo super vidjali smo se kad good smo mogli, savrseno je sve funkcionisalo, jedva smo cekali da dodjemo z skole da bi usli na skajp i pricali preko 150 hiljada poruka na fejsu, svaki vikend skoro smo zajedno biili, i nakon sest meseci, pre  2nedelje, ja sam krenuo iz Budimpeste, imao sam turnir, u povratku smo se dopisivali isve je bilo super, mada primetio sam da nesto nije u redu bas. .  u poslednjih nekoliko dana, bilo je drugacije, pitao sam je, da li zeli nesto da kaze, jel u meni problem neki, ona kao kaze, ne ne ne, nije u tebi u meni je, ja pitam pasta se desava, kaze ona, mozda je bolje da ne budemo zajedno na neko vreme, ne da raskinemo nego da ne budemo zajedno. .
Meni nije bbilo jasno u trenutku sta zeli time, posle kaze, jednostavno ne osecam prema tebi ono sto sam nekad osecala. . .
Ja je pitam pa kako tako odjednom da nestane to, kao kaze eto jednostavno se desilo, pitao sam dal je nasla drugog kaze nije, mada ne znam ni sam dal da jojverujem vse. .
Problem je to sto je jastvarno mnogo volim i evo posle 2 nedeljesamo na nju mislim stalo, sa njom mi se promenio zivotbio, mnogo sam srecan bio i sve, a sadanemam volju ni za cim. .  ali to nijenajgore, mi smo nastavili da se dopisujemo i to stalno, cak i pricamo preko skajpa. .  tako da ne znam sta daradim, da li da pokusam opet da je osvojim?  Molim za savet :)

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora chelavi1 (Vreme: 03. Feb 2013, 13:43:41)

Osvoji nju ponovo ko sto si to ucinio nekada davno...ocito postao si dosadan i zeli da kazes nesto novo,zato ne ide od tebe,ceka da te opet zavoli
IP sačuvana
social share
"Zasto trazis harizmu u sebi punjena ptico,mogucnost prosvjecenosti u razvratu...miris zemlje,koncentricni krugovi gluposti,ne znanja...ona dalje ne razumiju, izgleda mi da je mrtva straza...
Rekoh sebi moj Boze koliko demagogije...koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje,sujete,vlasti, i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred nase noge, i kakve zone prepoznavanja dovedu nas do istine prevare...
Jer rijeka nije bila rijeka u samom pocetku,i nije nuzno da ne bude ponornica do kraja...
Sta se dogadja kad' mrtvi fazani lete,kad' mrtvi fazani lete al' nijedan ne pada..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.60
Mane znam, rekao sam joj, iskreno mi kazi, da li je u pitanju drugi, kaze nema drugog, a da pitam njenu najbolju drugariu, ne vredi jer opet mi ne bi rekla ona, a prenela bi njoj da sam je pitao.. ne vidim razlogzasto mi onda pise, i to ne ja njoj prvi vec ona meni...

eh....prezasitila se svega...odmori malo...nemoj da budes dosadan i da stalno pitas....
jel ima neko drugi....svejedno ti nece reci..a sem toga tako otkrivas svoje slabe tackice...
koje zene ne treba da znaju....ne treba da zna da ti je bas toliko stalo do nje..da ti se cijeli svet oko tebe rusi...
jer cete udarati po njima... pa cak i iz zabave..da se nasmeju...
jer uzivaju u tome da vide koliko ti je do njih stalo...vole to da rade....
ja bi to jos malo trpio...ako se nista ne proomijeni..i nastavi da me mulja...da je sve u redu...
lijepo bi se zahvalio....na svemu....i posvetio vreme nekome ko ce ga postovati...
bar toliko da iskreno odgovori na jednostavna pitanja...
od momka lazova i tracare ..i od cure muljavice (koja mulja nesto ..petlja i laze )...slabo ima sta gore..u tom dobu u kojem si...za sresti i zavoljeti....

drzi te na ledu...ako nalete sto god kvalitetno i njoj zanimljivo..petljat ce jos malo...
i uzivati u tvojoj patnji....i onda cete sutnutu..izmislit ce neki malouman razlog...
i uskoro ces cuti ili vidjeti..da je s drugim...

klasicna...prica...osoba koje imaju povremeni gubitak identiteta..i koje nikada nece imati ono svoje ja... Smile Smile
nikad postene zene i dobre majke od takve osobe nece biti.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Danas sam joj rekao posto je trebala maturski da mi izdiktira, ja sam prijavio temu koju ona ima od sestre, nije ni bitno, rekao sam joj ajde ti to meni slikaj lepo a ja mislim da bi bilo bolje da se ne cujemo neko vreme, i ona odmah kao, ma neka neka nije meni proble da iti izdiktiram to..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15463
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Danas sam joj rekao posto je trebala maturski da mi izdiktira, ja sam prijavio temu koju ona ima od sestre, nije ni bitno, rekao sam joj ajde ti to meni slikaj lepo a ja mislim da bi bilo bolje da se ne cujemo neko vreme, i ona odmah kao, ma neka neka nije meni proble da iti izdiktiram to..

teraj to u picku materinu i nadji sebi neku drugu, mozes nju da zadrzis sa strane ovako ponekad da je kresnes izmedju ostalog, ali nista vise od toga. Cim te ona vrti oko malog prsta tu nema obostrane ljubavi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 29198
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Nokia Lumia 930

teraj to u picku materinu i nadji sebi neku drugu, mozes nju da zadrzis sa strane ovako ponekad da je kresnes izmedju ostalog, ali nista vise od toga. Cim te ona vrti oko malog prsta tu nema obostrane ljubavi

+1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Citat

+1
Citat
?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
+1 znači da se slaže sa time što je citirao. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
MSIE7.0
nisam citao temu ali uvek koristi kurton dok si tako mlad.
da cak i kad samo drkas jer ko zna gde tvoji momci mogu da zavrse (verovatno u tvom oku)... Smile
molim. i drugi put... Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.