Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:00:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Остати веран љубави  (Pročitano 2021 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Pa to sve zavisi od osobe. Ako je njoj krajnje ostvarenje u tome da bude roditelj (biološki), onda bi ova 'zamena' ciljeva za njega mogla biti pravi dokaz ljubavi i odricanja zarad nje. Sa druge strane, njemu ova situacija može izgledati nepodnošljivo, jer su u sukobu dva njemu veoma bitna motiva, a ishod najčešće zavisi od same osobe i onoga koliko je u stanju da sagleda situaciju i donese najbolju odluku.

A ako je nekome bitnija ta ljubav i sklad koji ima sa partnerom, njemu će odluka biti lakša.

Naravno, ta ljubav bi morala biti iznad egoizma osobe (a svi imamo makar mrvu egoizma), mada bi možda partner koji se odluči da ostane sa tim drugim parnerom koji ne može da ima decu, mogao da se, u nekoj budućnosti i ako se desi da odnosi malo zahlade, pozove na svoje odricanje i ono na šta je u toj vezi pristao. To je momenat na koji se, pri donošenju odluke, mora misliti.

Oboje moraju biti svesni u šta se upuštaju, koliko time dobijaju a koliko gube. Takođe, mislim da je izrazito važno da budu stabilne, zrele i izgrađene ličnosti, kako bi mogli valjano da sprovedu takvu veliku odluku.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Interesantno je da oni koji imaju dijete, djecu, bi se odrekli osobe s kojom su ( sesircic ).
Goa doduse nema dijete ( koliko znam ), pa ne znam koji su njegovi argumenti, ali pravicu se da nije nista ni rekao na ovoj temi  Smile

Ne znam koliko ta cinjenica da sesircic recimo, ima bebca, utice na njenu odluku, a koliko govori iz nekog svog logicnog prosudjivanja ?

Uglavnom,

ja ne znam da li postoji samo jedna prava osoba za nekoga, a i ne znam bih li rizikovala da propustim tu jednu za koju znam da je dobra za mene, zbog zelje da imam dijete. a to dijete bih onda napravila s nekim ko mi mozda i ne bi bio tako prikladan. i mozda bi taj brak s vremenom postao los i mozda bi to dijete odrastalo u losoj atmosferi. tad bi majcinska ljubav prevladala pa bih sebi govorila da je sve to vrijedilo zbog djeteta, jer ga imam i jer je moje i da mi muskarac ne treba.

medjutim, ja sad nemam dijete i ne planiram ga, i iz ove perspektive gledajuci, bolje je ne imati dijete nego ga imati u nekoj losoj zajednici.

IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovdje zrelost ne igra nikakvu ulogu.

sebicno je misliti da je dokaz ljubavi da neko ostane kraj nas cak i kada mu ne mozemo podariti dijete.

tacnije,

samo pitanje da li je to dokaz ljubavi,u ovom slucaju,nije fer postaviti.

ne znam sta moze da bude kompezacija,dovoljno dobra,a da se odreknete svog potomstva koje zelite?

da li ona uopste postoji?

cesarice,

tek sad vidjeh da si pisala.

nema tu niceg interesantnog.

to je samo nesto sto je mnogo starije od mene i pametnije.
to je kod.

to sto imam dijete,samo ucvrscuje ono sto sam navela na pocetku posta.

kompletno ili nikako.

svog supruga obozavam.on je moj muskarac,moja polovina,moje otkrovenje.nasa ljubav je blagoslov i kruna mog traganja.on me odredjuje.
da ne mogu da imam dijete sa njim...
dio mene bi umro.
nasa ogromna ljubav bila bi uboga.

« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 16:49:05 od sesircic »
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zahebano pitanje. Cak ne mogu da zamislim tu situaciju do kraja ... jer ipak, momenti odlucuju o necijem zivotu. Taj moment jos nisam iskusio, tako da ne bi bilo zahvalno opredeliti se vec sad.

Zavisi ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Sreca je jedini udarac koji me je promasio...

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 10305
Zastava u mom svetu bez patnji,lazi i bola....
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
SonyEricsson w350
Ukoliko je zaista ta veza vredna truda i zalaganja za tu osobu, ostala bih s njom... Postoje i ostali nacini da se dobije dete... U drugoj varijanti bih razmislila kolike su sanse da veza opstane, i koliku ulogu igra dete u njoj, pa bi na osnovu toga odlucila da li da nastavim, ili prekinem...
IP sačuvana
social share
I sve sto mogu i znam i kada osetim kraj iz sebe bar imam to sto bi svako pozeleo. I svaki svoj dan ja dobro pamticu znam, jer znam da prosla sam i sada spavam mirnim snom...
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Nokia N97
Kad tad bih otishao ... prihvatam i da budem ostavljen. U obe varijante bih bio slomljen, samo u varijanti da odem ima i leka.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Agent provocateur iz Silikonske Doline

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1645
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
BlackBerry Torch
После неколико година веома успешног  брака са партнером/партнерком ког веома волите и који вас веома воли, почињете да будете забринути зашто се није десило оно што обоје очекујете...дете.
Након претрага испостави се да ваш партнер/партнерка никада неће моћи да има дете, а да сте ви потпуно здрави.
Да ли бисте  остали са том особом, иако вам је највећа жеља да будете мајка/отац?

Ostao bih i usvojili bi dijete, da je tako.
Samo srecom nemam problema i sretan sam tata.
IP sačuvana
social share
Prije nego odgovoriš na moj post molim lijepo pročitaj moj potpis
              Ja se ovdje uglavnom dobrano zajevavam!

Ignorancija je zdrava za živce. Dakle, ako nisam odovorio na negdje nešto a ti očekuješ moj odgovor, shvati - ignorirao sam to!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung s3

svog supruga obozavam.on je moj muskarac,moja polovina,moje otkrovenje.nasa ljubav je blagoslov i kruna mog traganja.on me odredjuje.
da ne mogu da imam dijete sa njim...
dio mene bi umro.
nasa ogromna ljubav bila bi uboga.

Koliko glup post (bez uvrede) Ja sam se skoro ozenio, pre desetak dana, i naravno da ocekujem bebu... Ali ako je ne mozemo dobiti, boze moj... Sta treba da je ostavim....
A sta da ti nisi bila plodna, a voli ga kao sto pises? I da te ostavio zbog toga ?!?!?
'ladno bi to podnela  Smile   Pustila bi ga da juri potomstvo......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 107
OS
MacOS X
Browser
Mozilla (KHTML,
Mislim da ne bih.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Google Nexus 5
sto bi rekao raznosac pica: zahebano pitanje....

primetila sam da dosta muskaraca ceka da im devojka ostane u druom stanju pa se tek onda vencavaju ...

ja iskreno, ne razmisljam o tome ... ne zelim da se opterecujem s tim ...

ali imam jednog druga koji je imao 3 devojke u isto vreme i birao je s kojom ce da se ozeni .... i izabrao je devojku koja nije mogla ostati trudna ...

posle 4 godine pokusavanja ... razveo se od nje ...a prvo je nasao drugu koja mu je rodila sina ...

mislim da taj nikad nece biti srecan u zivotu ... ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 16:00:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.