Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 11:44:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osobine muslimana  (Pročitano 42043 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Katolici i protestanti su loš primer. Samo vartolomejske noći je ubijeno preko 70000 protestanata u ime katoličanstva.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Ne postoji vera/religija u kojoj se pripadnici iste vere ubijaju medjusobno kao sto to rade ljudi koji su u Islamu.
U Hriscanstvu se ljudi nikad nisu medjusobno ubijali zbog vere, naprimer "Katolik ubija protestanta zato sto je on
protestant"
Ne postoje dva identicna muslimana, tako da mi nije jasno sta znaci 'osobina muslimana'.
Ljudima na ovim prostorima su 'zasluge' Islama jako dobro poznate, uopste mi nije jasan koncept da neko opet
pokusava da nekom objasni "Sta je Islam".
Islam je Srbima toliko zla naneo, da mi nije jasan Srbin koga Islam zanima.

Da U Irskoj postoji mrznja izmedju katolika i protestanata redovno se ubijaju samo se tamo ne cuje puno o tome a u Belfastu i jos par mesta postije zidovi visoki 5 do 7 metara koji dele ljude ,pre tri nedelje je poceo projekat da se ovi zidovi ulepsaju sa umetnickim radovima,veselim bojama i da pokriju nacionalisticke grafite ali nema sanse za mir ili da zid ide dole za  bar najmanje jos 20 godina.

Da se vratim na temu,u Engleskoj mlade muslimanke namerno pocinju da nose odecu koja im prekriva celo telo osim ociju samo jer zele reakciju .
Abu Hamza coravi sa kukom ovde u Londonu prica i propagira mrznju i terorizam protiv svih koji nisu muslimani a zamisli sin mu radi na podzemnoj zeleznici ,
Djubre prima ukupne benefite od preko 35 hiljada funti godisnje za invalidnost i kucu.
Malo K..... bi to imao da je u svom Pakistanu i naravno da takve treba da istrebimo kompletno ,jer ako ne mozes da zivis u miru sa drugima nije ti mesto ovde i drzavljanstvo treba da mu bude oduzeto i treba da bude deportiran iz Evrope.
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 17:05:35 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50025
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Evo nesto u vezi Muslimana sto bi se dalo prodiskutovati...

Prema posljednjim statistikama u Crnoj Gori zive Srbi, Hrvati, Crnogorci, Albanci, Bosnjaci, Muslimani... E sada zar nisu ti Muslimani zapravo Bosnjaci ? Ili su mozda Srbi ili Crnogorci.. Muslimani zive kako u Srbiji tako i u CG... pa je mozda bezveze zvati ih Crnogorcima odnosno Srbijancima... Kada isti narod  zivi sa obe strane granice izmedju CG\Srbije..

I koji je jezik zvanicni za Muslimane: crnogorski, bosanski, srpski... ?   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: WhiteGoa

Aj nemoj zajebavat', piče se u Irskoj ko nezdravi...  Smile

Inače ja sam viđao kafiće u Nemačkoj gde su podeljeni nekom "linijom". Tipa cvećem ili slično.
Pljuju se samo tako, kad god stignu... ali zanimljivo je da kad bi im ja, kao stranac, spomenuo i pljucnuo Nemačku... složili bi se u sekundi bez obzira na pređašnje nesuglasice. To nama fali!
To je sukob oko nezavisnosti Severne Irske u kojoj su protestanti lojalni vlasti u Londonu, to nisu religiozni sukobi kakve imamo sirom muslimanskog sveta zbog prevlasti jedne muslimanske frakcije nad drugom.
Citat: Makros_Crni
Katolici i protestanti su loš primer. Samo vartolomejske noći je ubijeno preko 70000 protestanata u ime katoličanstva.
To je 16 vek, ta cifra je neopevano preterana, i to je bio politicki a ne verski sukob.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Joj Magic, a taman sam prestao razmišljati o tome. Ni moji pravoslavni rođaci u Crnoj Gori ne znaju jesu li srbi ili crnogorci, i svađaju se po tom pitanju. Drugi koji su primili islam takođe se različito izjašnjavaju, ima muslimana, bošnjaka, crnogoraca. Ista je stvar sa jezikom, neki kao maternji jezik upisuju srpski, drugi crnogorci, treći bošnjački. Uglavnom vlada velika zbrka.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50025
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Joj Magic, a taman sam prestao razmišljati o tome. Ni moji pravoslavni rođaci u Crnoj Gori ne znaju jesu li srbi ili crnogorci, i svađaju se po tom pitanju. Drugi koji su primili islam takođe se različito izjašnjavaju, ima muslimana, bošnjaka, crnogoraca. Ista je stvar sa jezikom, neki kao maternji jezik upisuju srpski, drugi crnogorci, treći bošnjački. Uglavnom vlada velika zbrka.

Pa i u Bosni je tako... Srbi, Hrvati, Bosnjaci, Bosanci, Hercegovci...  Smile

A sve je to u sustini jedan te isti narod.. Koja je recimo razlika izmedju bosanskog i srpskog ?  Smile

Moje pitanje uglavnom se odnosilo na to koja je razlika izmedju Muslimanskog i Bosnjackog naroda... Meni je glupavo sto to nije jedan te isti narod ?

Sta mislite o ovom ?
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 16:54:55 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Moje pitanje uglavnom se odnosilo na to koja je razlika izmedju Muslimanskog i Bosnjackog naroda... Meni je glupavo sto to nije jedan te isti narod ?

Musliman je oznaka za vjersku pripadnost, isto kao sto si ti pravoslavac. Inace musliman se pise malim slovom, osim ako je na pocetku recenice.
Bosnjak je oznaka za narodsku pripadnost, kao sto je neko Srbin. To se pise velikim slovom.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
Citat: WhiteGoa

Aj nemoj zajebavat', piče se u Irskoj ko nezdravi...  Smile

Inače ja sam viđao kafiće u Nemačkoj gde su podeljeni nekom "linijom". Tipa cvećem ili slično.
Pljuju se samo tako, kad god stignu... ali zanimljivo je da kad bi im ja, kao stranac, spomenuo i pljucnuo Nemačku... složili bi se u sekundi bez obzira na pređašnje nesuglasice. To nama fali!
To je sukob oko nezavisnosti Severne Irske

Ma za krem bananice...  Smile nema tu verske netrpeljivosti nimalo... jok...  Smile
ajde ajde...

A muslimani su tek posebna priča...

Što kaže Mrgec
ali,kad dete u muslimanskoj drzavi dobije kaznu da mu dzip predje preko ruke onda sa tom drzavom nesto nije u redu Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa u Crnoj Gori Islamska zajednica i ne moze bas da se usaglasi da li da zadrze naziv musliman kao i za vrijeme tita, ili da preuzmu naziv Bosnjak, koji se koristi u BiH i Srbiji za muslimane Smiley Citala sam izvjestaj sa njihovog sastanka prije neke dvije godine...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Po meni pripadnost nekoj veri nije razlog zbog kojeg bi trebalo pripadati nekom narodu. Ja sam za drugu podelu, prema poreklu ili teritoriji. A musliman bi trebala biti verska a ne nacionalna odrednica.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 11:44:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.