Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:48:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osobine muslimana  (Pročitano 42047 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50031
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Galaxy S24

Naslov ove teme je apsurdam.

Pokrenuta je tema o osobinama nekoliko milijardi ljudi!!!!!!

Nije mi jasan cilj ove teme. Opet neka svadja?

Па и ако је наслов теме: "особине муслимана", неки форумаши потенцирају мишљење да се овде ради о духу народа који живе у југозападној Азији и сјеверној Африци, а чије је становништво већином муслиманске вјероисповјести.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Neke Osobine  Muslimana

Najveca osobina Muslimana je da se Oni ubijaju izmedju sebe i mrze jedno drugog,
Primeri za to su Shija i Suni kao i Palestinci i Saudi a malo i Egipcani i Jordanci ,pakistanci su takodje podeljeni
medju sobom.

Muslimani su svi obrezani,a u nekim delovima Egipta kad devojka dobije prvi ciklus sprze joj klitoris sa usijanim gvozdjem.

Muslimani imaju uzasno los osecaj za modu i uvek izgledaju neispeglani.

Muslimani imaju specijalnu molitvu kad idu da piske i kake.

Muslimani se mole Muhamedu koji je pedofilicar
i koji je sa svojih 50 godina ozenio Ajsu koja je imala svega 6 godina.

Muslimani veruju u proroka Muhameda kome se andjeo Gabrijel pojavio svega dva puta.
Po njemu iskocio je iz Vatre i po opisu ima sve karakteristike Jina ili Demona.

Muslimani ne postuju zene,zabranjuju sminku i skolovanje i teraju zensku decu od malena da nose marame na glavi.

Muslimani imaju absurdne zakone koji ne stite svoje sopstvene ljude
U Iranu Nuklearnoj moci srednjeg istoka moguce je prodati i kupiti bubreg za 1000 evra
operacija je bez podrske i lekove protiv bolova moras sam da nabavis.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
@Alex616

Najveca osobina Muslimana je da se Oni ubijaju izmedju sebe i mrze jedno drugog,
Primeri za to su Shija i Suni kao i Palestinci i Saudi a malo i Egipcani i Jordanci ,pakistanci su takodje podeljeni
medju sobom.

Da jesu podeljeni ali to je manjina u pitanju su (sekte)

Muslimani su svi obrezani,a u nekim delovima Egipta kad devojka dobije prvi ciklus sprze joj klitoris sa usijanim gvozdjem

Da svi muslimani su obrezani tako i jevreji i raniji hriscani .... a sto se tice devojaka samo u nekim plemenima se primenjuje obrezivanje klitorisa a ne zigosanje kao sto si naveo a inace posto nisi dobro informiran islamski  serijatski zakon to zabranjuje da se devojka obrezuje

Muslimani imaju uzasno los osecaj za modu i uvek izgledaju neispeglani

Muslimanu nije bitno da bude u trendu mode koliko mu je bitno da bude prikladno obucen kako to nalaze islamski zakon znaci da bude umeren u odevanju ... a ovo za peglanjen nemam komentar  Smile

Muslimani imaju specijalnu molitvu kad idu da piske i kake

A jesi ga sada odvalio samo tako sa ovom izjavom    Smile

Muslimani se mole Muhamedu koji je pedofilicar

Muslimani se nemole Muhamedu s.a.w.s nego se mole Allahu (BOGU)
a sto se tice Ajse to nemoze nijedan istoricar da dokaze to su samo prazne price rekla kazala ali ako vec imas neki dokaz iznesi ga pre nego pocnes da siris informacij koje nisu tacne ili si im ti drzao svece pa znas koliko je ona imala godina pa zato tvrdis da je podofil pogledaj malo statistiku podofilije na balkanu a da nekazem u svetu sto se tice hriscana i muslimana  pa se onda javi  ..

[color=Black]Muslimani veruju u proroka Muhameda kome se andjeo Gabrijel pojavio svega dva puta.
Po njemu iskocio je iz Vatre i po opisu ima sve karakteristike Jina ili Dvodimemona.
[/color]

Da muslimani veruju u proroka Muhameda i Andjela Dzibraila (Gabrijela) i nije mu se pojavio 2 puta nego mu je donosio objavu u narednih 25 godina koja je na kraju sastavljena u knjigu koja se zove KURAN pa sada ti izracunaj za tih 25 godina koliko puta mu se pojavio ....!!!
i nije iskocio iz nikakve vatre ponovo si odvalio glupost nego se spustio sa neba .... i navedi te karakteristike Jina i Demona nisi mi jasan ili si pak odavlio glupost

Muslimani ne postuju zene,zabranjuju sminku i skolovanje i teraju zensku decu od malena da nose marame na glavi

Bas naprotiv muslimani postuju svoje zene .... a sto se tice zabrana sminkanja ... sminka nije zabranjena nego umereno da se nasminka a sto se tice skole ponovo si odavlio glupost ... a sto se tice marame to je islamski zakon kao sto ima kod jevreja i hriscana samo sto ti to neznas .... nego zavirujes u tudje dvoriste a negledas u svoje

Muslimani imaju absurdne zakone koji ne stite svoje sopstvene ljude
U Iranu Nuklearnoj moci srednjeg istoka moguce je prodati i kupiti bubreg za 1000 evra

Nemogu da razumem sta si ovim zadnjem hteo da kazes .... koliko vidim u islamske zakone se nerazumes a sto se tice prodaja bubrega pa toga ima svuda po svetu nevidim zasto bi bilo tako cudno da i tamo neko proda bubreg .... a sto se tice lekova isto kao u srbiji sve moras sam da nabavis tako da neznam sta ti je poenta ovoga sto si naveo i kakve veze ima ovo sa islamskim zakonom ... ono sto treba da znas da u Iranu imaju svoj serijatski zakon jer su (SITI) dok ustvari preovladjuje (SUNITSKI) serijat razlika da pojasnim 90 posto sunita ima u svetu a samo 10 posto sita ili jos jasnije da bude razlicitu dogmu imaju kao pravoslavci i katolici itd.. ...  Smile

« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 17:51:34 od xtroy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Eto pisao sam ti emal zadnjih sat vremena i moderator lightsoft me zafrknu sa njegovom porukom

pa mi e-mail nestade.

Ne znam odakle si i zafto pises Srbija malim slovom fakultetski obrazovani covece ali si u zabludi .

Saljem ti link

Svi tvoji odgovori su ovde i korisceni su samo iskljucivo Islamski izvori kao dokazi i osporavanja

Ako te mrzi da citas imaju i audio verziju ,trenutno ovo je najzesca knjiga na tu temu

Prophet of Doom - Islam's Terrorist Dogma in Muhammad's Own Words

www.prophetofdoom.net/
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 18:59:14 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony xperia
Citat
Eto pisao sam ti emal zadnjih sat vremena i moderator lightsoft me zafrknu sa njegovom porukom

pa mi e-mail nestade.
Smile

Veruj, totalno nenamerno. Uopste se nije ovde prikazao kao sto je sada u kanti. Nebitno, dobro da si me ovime potakao da pogledam opet taj post. U nemogucnosti da ga vratim gde je bio, citiram isti:

Xtroy

Odakle si kad pises Srbija malim slovom fakultetski obrazovani covece ?
ja ti se unapred izvinjavam zbog nedostatka navodnika

Ti kazes da jesu podeljeni ali to je manjina u pitanju

Ja ti kazem ta; "manjina je mnogo lepo rasprostranjena u svetu"
i cinjenica je da su podeljeni bez obzira na zajednicku religiju i zajednicki jezik ucen kroz nju.
Kroz posao sam imao prilike da radim sa raznim ljudima razlicitih zemalja sirom sveta i puno njih su bili islamske religije iz Nigerije,Somalije,Pakistana,Sri Lanke,Egipta,Afganistana,Maroka i jos puno nekih drugih zarista po Africi.

Ja sam rekao ;"muslimani su svi obrezani,(a u nekim delovima Egipta) kad devojka dobije prvi ciklus sprze joj klitoris sa usijanim gvozdjem"i naravno da znam da je protiv zakonski ali cinjenica je da se jos uvek praktikuje.

A ti kazes; da svi muslimani su obrezani tako i jevreji i raniji hriscani .... a sto se tice devojaka samo u nekim plemenima se primenjuje obrezivanje klitorisa a ne zigosanje kao sto si naveo a inace posto nisi dobro informiran islamski  serijatski zakon to zabranjuje da se devojka obrezuje.

A Ja tebi kazem naravno da znam vrlo dobro da je protiv zakonski ali cinjenica je da se jos uvek praktikuje.

Rekoh Ja da vi muslimani imate uzasno los osecaj za modu i uvek izgledate neispeglani

A ti kazes muslimanu nije bitno da bude u trendu mode koliko mu je bitno da bude prikladno obucen kako to nalaze islamski zakon ... a ovo za peglanjen nemam komentar

Ja ti kazem kad vidim muslimana u njegovoj tradicionalnoj  odeci propisanoj po islamskom zakonu na ulicama kisnog Londona ja se smejem slatko i cudim kako moze neko uz tu odecu da nosi patike ili kozne cipele
nije u skladu sa nicim,ruzno je i ali pretpostavljam nite vi krivi sto vam zakon nije prepisao pored odece odgovarajucu obucu.Nemoj da se ljutis ali jedno sa drugim nije u skladu.

Rekoh Ja ,Muslimani imaju specijalnu molitvu kad idu da piske i kake

A ti rece; jesi ga sada odlavio samo tako sa ovom izjavom

A ja ti kazem zaboravio Pakistanac svoj islamski molitvenik na stepenicama prizemlja od zgrade 
i jos sve podvucen sa zutim ,da nisam video ne bih verovao.

Rekoh Ja; Muslimani se mole Muhamedu koji je pedofilicar

A ti kazes; Muslimani se nemole Muhamedu s.a.w.s nego se mole Allahu (BOGU)
a sto se tice Ajse to nemoze nijedan istoricar da dokaze to su samo prazne price rekla kazala ali ako vec imas neki dokaz iznesi ga pre nego pocnes da siris informacij koje nisu tacne ..

Odrasao si obrazovan covek shvati
Ja ti kazem kad Slavis necije ime ti imas licni odnos sa tim duhovnim karakterom cije ime to pretstavlja a to je poput Molitve.

Nisu prazne price i vrlo malo ti truda treba da saznas koja je po redu Ajsha bila supruga ,koliko su bili u braku i koliko je godina on imao kada je preminuo a koliko je godina Ajsha imala.
Postoje muslimanski izvori i price o njihovom braku jer ona kao najmladja je najbolje dokumentovana,
ali sam moras da potrazis na internetu

Rece Ja;muslimani veruju u proroka Muhameda kome se andjeo Gabrijel pojavio svega dva puta.

A Ti kazes;Da muslimani veruju u proroka Muhameda i Andjela Dzibraila (Gabrijela) i nije mu se pojavio 2 puta nego mu je prenosio objavu u narednih 25 godina koja je na kraju sastavljena u knjigu koja se zove KURAN pa sada ti izracunaj za tih 25 godina koliko puta mu se pojavio ....
i nije iskocio iz nikakve vatre ponovo si odvalio glupost nego se spustio sa neba .... i navedi te katakteristike Jina i Demona nisi mi jasan ili si pak odavlio glupost

Ja ti kazem svega Dva Puta u  22 godine od 610 do 632 .Sva ostale poruke od takozvanog "Andjela"koje su date navodno Muhamedu  Jasno Reflektuju situaciju i stanje u toj regiji u to vreme jer su pisane od drugih.
Kuran nije pisan od Boga ili Muhameda jer je bio nepismeni pastir
Tek godinu dana posle njegove smrti su poceli da zapisuju njegove izreke na papir po naredjenju velikog Omara i Abu Bakr-a i trebalo im je 20 godina da kompletiraju,653.
Ja radim prizive Arhiandjela i elemenata sad ce biti 24 godine ali da ti ja ne bi pripovedao loguj se na link ispod i videces da je Ceo kompletan Quran i Islam rec po rec laz i prevara. I nikakve drugi izvori nisu koristeni osim muslimanskih,hadit i drugi spisi tako da nikog drugog ne mozes da krivis.Ovo je najzesca knjiga na tu temu i ako te mrzi da citas imas i audio verziju ,uzivaj i sve ce ti biti objasnjeno.
I mnogo vise nego sto sam Ja rekao.

Odgovori na sva tvoja pitanja su ovde da shvatis da si u zabludi.

www.prophetofdoom.net/

Rekoh Ja ;"muslimani ne postuju zene,zabranjuju sminku i skolovanje i teraju zensku decu od malena da nose marame na glavi.

A ti kazes;Bas naprotiv muslimani postuju svoje zene .... a sto se tice zabrana sminkanja ... sminka nije zabranjena nego umereno da se nasminka a sto se tice skole ponovo si odavlio glupost ... a sto se tice marame to je islamski zakon kao sto ima kod jevreja i hriscana samo sto ti to neznas .... nego zavirujes u tudje dvoriste a negledas u svoje.

A Ja ti kazem;Pricas gluposti i nisi u kontaktu sa svetom,prosle nedelje sam gledao na dispachersu kako Imam pripoveda najmanje 200-tine lmladih judi kako je u redu biti zenu u moderaciji,dobar covek zna da je to pogresno,ne moj da pricas o sebi i svojoj situaciji,vec o muslimankama u Afganistanu silovanim od strane talibana za nosenje sminke i talibanskoj zabrani zenskog obrazovanja ili mozda vi tamo nemate takve programe pa ne vidite sta se desava.

Rekoh:muslimani imaju absurdne zakone koji ne stite svoje sopstvene ljude

A ti rece;"Nemogu da razumem sta si ovim zadnjem hteo da kazes .... koliko vidim u islamske zakone se nerazumes a sto se tice prodaja bubrega pa toga ima svuda po svetu nevidim zasto bi bilo tako cudno da i tamo neko proda bubreg .... a sto se tice lekova isto kao u srbiji sve moras sam da nabavis tako da neznam sta ti je poenta ovoga sto si naveo.

Pa da ti odgovorim
Ovde je prodaja ljudskih organa zakonom zabranjena
Prikazan je ovde Sat vremena dug program koji prati troje ljudi koji su zbog teske situacije i neimastine primorani da prodaju svoje bubrege bez ikakve garancije da ce preziveti operaciju ili dobiti obecane pare posto je dogovor usmen( a posrednik je islamski svestenik )od porodice koja kupuje .
Ali nije to sto sam zeleo reci pogledaj sve muslimanske zemlje gde je Islam blizak i mesa se sa upravljanjem jedne zemlje ,pogledaj socijalnu strukturu,pogledaj neujednacenost i neimastinu gladnih ljudi koji moraju da pate jer prioriteti su pogresni i  umesto da se ljudi hrane investiraju se bilioni u vec zastarelu tehnologiju.
Tamo gde je religija ona koja upravlja drzavom,zalosno je videti nedostatak moralnosti ,
Doktorka iz Irana moze ovo da razume zasto si ti u magli i porices ocigledne stvari umesto da gledas da ih poboljsas.
Jer gledas Dafur malo najvecu ljudsku katastrofu koja se odvija u Sudanu ,
ko je iza pusaka,ko siluje i ko je na vlasti.

www.prophetofdoom.net/

Ujedno se i izvinjavam zbog nenamerno ucinjene greske.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 19:03:19 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Hvala  LightSoft

Xtroy

ja ti se unapred izvinjavam zbog nedostatka navodnika ali malo vremena imam

Ti kazes da jesu podeljeni ali to je manjina u pitanju

Ja ti kazem ; "ta manjina je mnogo lepo rasprostranjena u svetu"
i cinjenica je da su podeljeni bez obzira na zajednicku religiju i zajednicki jezik ucen kroz nju.
Kroz posao sam imao prilike da radim sa raznim ljudima razlicitih zemalja sirom sveta i puno njih su bili islamske religije iz Nigerije,Somalije,Pakistana,Sri Lanke,Egipta,Afganistana,Maroka i jos puno nekih drugih zarista po Africi.

Ja sam rekao ;"muslimani su svi obrezani,(a u nekim delovima Egipta) kad devojka dobije prvi ciklus sprze joj klitoris sa usijanim gvozdjem"i naravno da znam da je protiv zakonski ali cinjenica je da se jos uvek praktikuje.

A ti kazes; da svi muslimani su obrezani tako i jevreji i raniji hriscani .... a sto se tice devojaka samo u nekim plemenima se primenjuje obrezivanje klitorisa a ne zigosanje kao sto si naveo a inace posto nisi dobro informiran islamski  serijatski zakon to zabranjuje da se devojka obrezuje.

A Ja tebi kazem naravno da znam vrlo dobro da je protiv zakonski ali cinjenica je da se jos uvek praktikuje.

Rekoh Ja da vi muslimani imate uzasno los osecaj za modu i uvek izgledate neispeglani

A ti kazes muslimanu nije bitno da bude u trendu mode koliko mu je bitno da bude prikladno obucen kako to nalaze islamski zakon ... a ovo za peglanjen nemam komentar

Ja ti kazem kad vidim muslimana u njegovoj tradicionalnoj  odeci propisanoj po islamskom zakonu na ulicama kisnog Londona ja se smejem slatko i cudim kako moze neko uz tu odecu da nosi patike ili kozne cipele
nije u skladu sa nicim,ruzno je i ali pretpostavljam nite vi krivi sto vam zakon nije prepisao pored odece odgovarajucu obucu.Nemoj da se ljutis ali jedno sa drugim nije u skladu.

Rekoh Ja ,Muslimani imaju specijalnu molitvu kad idu da piske i kake

A ti rece; jesi ga sada odlavio samo tako sa ovom izjavom

A ja ti kazem zaboravio Pakistanac svoj islamski molitvenik na stepenicama prizemlja od zgrade 
i jos sve podvucen sa zutim ,da nisam video ne bih verovao.

Rekoh Ja; Muslimani se mole Muhamedu koji je pedofilicar

A ti kazes; Muslimani se nemole Muhamedu s.a.w.s nego se mole Allahu (BOGU)
a sto se tice Ajse to nemoze nijedan istoricar da dokaze to su samo prazne price rekla kazala ali ako vec imas neki dokaz iznesi ga pre nego pocnes da siris informacij koje nisu tacne ..

Odrasao si obrazovan covek shvati
Ja ti kazem kad Slavis necije ime ti imas licni odnos sa tim duhovnim karakterom cije ime to pretstavlja a to je poput Molitve.

Nisu prazne price i vrlo malo ti truda treba da saznas koja je po redu Ajsha bila supruga ,koliko su bili u braku i koliko je godina on imao kada je preminuo a koliko je godina Ajsha imala.
Postoje muslimanski izvori i price o njihovom braku jer ona kao najmladja je najbolje dokumentovana,
ali sam moras da potrazis na internetu

Rece Ja;muslimani veruju u proroka Muhameda kome se andjeo Gabrijel pojavio svega dva puta.

A Ti kazes;Da muslimani veruju u proroka Muhameda i Andjela Dzibraila (Gabrijela) i nije mu se pojavio 2 puta nego mu je prenosio objavu u narednih 25 godina koja je na kraju sastavljena u knjigu koja se zove KURAN pa sada ti izracunaj za tih 25 godina koliko puta mu se pojavio ....
i nije iskocio iz nikakve vatre ponovo si odvalio glupost nego se spustio sa neba .... i navedi te katakteristike Jina i Demona nisi mi jasan ili si pak odavlio glupost

Ja ti kazem svega Dva Puta u  22 godine od 610 do 632 .Sva ostale poruke od takozvanog "Andjela"koje su date navodno Muhamedu  Jasno Reflektuju situaciju i stanje u toj regiji u to vreme jer su pisane od drugih.
Kuran nije pisan od Boga ili Muhameda jer je bio nepismeni pastir
Tek godinu dana posle njegove smrti su poceli da zapisuju njegove izreke na papir po naredjenju velikog Omara i Abu Bakr-a i trebalo im je 20 godina da kompletiraju,653.
Ja radim prizive Arhiandjela i elemenata sad ce biti 24 godine ali da ti ja ne bi pripovedao loguj se na link ispod i videces da je Ceo kompletan Quran i Islam rec po rec laz i prevara. I nikakve drugi izvori nisu koristeni osim muslimanskih,hadit i drugi spisi tako da nikog drugog ne mozes da krivis.Ovo je najzesca knjiga na tu temu i ako te mrzi da citas imas i audio verziju ,uzivaj i sve ce ti biti objasnjeno.
I mnogo vise nego sto sam Ja rekao.

Odgovori na sva tvoja pitanja su ovde da shvatis da si u zabludi.

www.prophetofdoom.net/

Rekoh Ja ;"muslimani ne postuju zene,zabranjuju sminku i skolovanje i teraju zensku decu od malena da nose marame na glavi.

A ti kazes;Bas naprotiv muslimani postuju svoje zene .... a sto se tice zabrana sminkanja ... sminka nije zabranjena nego umereno da se nasminka a sto se tice skole ponovo si odavlio glupost ... a sto se tice marame to je islamski zakon kao sto ima kod jevreja i hriscana samo sto ti to neznas .... nego zavirujes u tudje dvoriste a negledas u svoje.

A Ja ti kazem;Pricas gluposti i nisi u kontaktu sa svetom,prosle nedelje sam gledao na dispachersu kako Imam pripoveda najmanje 200-tine lmladih judi kako je u redu biti zenu u moderaciji,dobar covek zna da je to pogresno,ne moj da pricas o sebi i svojoj situaciji,vec o muslimankama u Afganistanu silovanim od strane talibana za nosenje sminke i talibanskoj zabrani zenskog obrazovanja ili mozda vi tamo nemate takve programe pa ne vidite sta se desava.

Rekoh:muslimani imaju absurdne zakone koji ne stite svoje sopstvene ljude

A ti rece;"Nemogu da razumem sta si ovim zadnjem hteo da kazes .... koliko vidim u islamske zakone se nerazumes a sto se tice prodaja bubrega pa toga ima svuda po svetu nevidim zasto bi bilo tako cudno da i tamo neko proda bubreg .... a sto se tice lekova isto kao u srbiji sve moras sam da nabavis tako da neznam sta ti je poenta ovoga sto si naveo.

Pa da ti odgovorim
Ovde je prodaja ljudskih organa zakonom zabranjena
Prikazan je ovde Sat vremena dug program koji prati troje ljudi koji su zbog teske situacije i neimastine primorani da prodaju svoje bubrege bez ikakve garancije da ce preziveti operaciju ili dobiti obecane pare posto je dogovor usmen( a posrednik je islamski svestenik )od porodice koja kupuje .
Ali nije to sto sam zeleo reci pogledaj sve muslimanske zemlje gde je Islam blizak i mesa se sa upravljanjem jedne zemlje ,pogledaj socijalnu strukturu,pogledaj neujednacenost i neimastinu gladnih ljudi koji moraju da pate jer prioriteti su pogresni i  umesto da se ljudi hrane investiraju se bilioni u vec zastarelu tehnologiju.
Tamo gde je religija ona koja upravlja drzavom,zalosno je videti nedostatak moralnosti ,
Doktorka iz Irana moze ovo da razume zasto si ti u magli i porices ocigledne stvari umesto da gledas da ih poboljsas.
Jer gledas Dafur malo najvecu ljudsku katastrofu koja se odvija u Sudanu ,
ko je iza pusaka,ko siluje i ko je na vlasti.

www.prophetofdoom.net/

« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 19:25:55 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5b4
Alex616

Rado ti preporucujem stranicu www.fetve.org tu mozes naci odgovore na sva svoja pitanja sto se tice islamskog serijata (zakona) ... a ujedno ti preporucujem i stranicu www.nur-islam.com kompletan materijal audio i video je na bosanskom jeziku nije potrebna registracija za preuzimanja fajlova ali posto sam ja i slab sa vremenom nemogu sada da ulazim i nikakve debate sa tobom niti imam takvu nameru i primetio sam da koristis web stranice koje nemaju veze sa islamom ...nego imaju veze protiv islama koje iznose neistine dezinformacije lazi i itd ... toliko od mene za sada  Smile
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 19:51:47 od xtroy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Xtroy

Sajtovi koje si objavio nisu nezavisne vec religiozne prirode ,Oni sluze samo kao osnovna informacija za ljude koji ne pitaju puno pitanja i daju odgovore samo na svoja pitanja ,plasim se da to nikog ne interesuje i da je to pravljeno za vernike ili obicne ljude koji ne idu dovoljno u dubinu i ne pitaju o uzrocima i okolnostima pod kojima je nesto nastalo ili stvoreno.
Na web sajtu koji sam ti dao je koriscen samo istorijske cinjenice i Islamski izvorni materjal i nista vise,
Ovo je pravljeno iskljucivo sa namerom da pokaze ljudima poput tebe da tvoja doktorina i vera protivreci sama sebi sa svojim tekstovima.Ovi sajtovi sto si ih postavio To su stvari za malu decu i tu hriscanstvo u propagandi nije nista bolje.
Nisam rekao za nijednu religiju da je losa ,sve su one imale dobru ideju u pocetku ali su mnoge zastranile
kroz komercijalizaciju i ne kazu nista lose o sebi i nemaju samokritiku .
Kad nemas samokritiku i sakrivas ili ne pominjes negativne stvari Ti si slepa religija i izgovor je uvek teznja ka visim idealima .
Zasto nigde na ovim sajtovima ne pise o tolikim godinama Muhamedovog neuspesnog propovedanja.
Muhamed nije zadnji prorok i cinjenica da je ta informacija dosla od njega a ne od Gabrijela .
Svaki covek moze da postigne tu konverzaciju sa Andjelom cuvarom ili jednom od arhiandjela u udobnosti svoje sopstvene kuce recept za to i uputstva postoje i vrlo su jasna.To sto se Islamski svestenici ne bave time  jer im je Muhammed rekao da je zadnji profit zbog svoje sopstvene gradioznosti  je druga stvar . Propovedanje starih prica i molitve su najprostija forma duhovnog rada za siroke i neuke proste mase ljudi kojima treba uteha i nada zbog patnje u svakodnevnom zivotu uz lazno obecanje vecnog zivota u izobilju raja posle smrti .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia Luvmya 520
Ne postoji vera/religija u kojoj se pripadnici iste vere ubijaju medjusobno kao sto to rade ljudi koji su u Islamu.
U Hriscanstvu se ljudi nikad nisu medjusobno ubijali zbog vere, naprimer "Katolik ubija protestanta zato sto je on
protestant"
Ne postoje dva identicna muslimana, tako da mi nije jasno sta znaci 'osobina muslimana'.
Ljudima na ovim prostorima su 'zasluge' Islama jako dobro poznate, uopste mi nije jasan koncept da neko opet
pokusava da nekom objasni "Sta je Islam".
Islam je Srbima toliko zla naneo, da mi nije jasan Srbin koga Islam zanima.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
U Hriscanstvu se ljudi nikad nisu medjusobno ubijali zbog vere, naprimer "Katolik ubija protestanta zato sto je on
protestant"

Aj nemoj zajebavat', piče se u Irskoj ko nezdravi...  Smile

Inače ja sam viđao kafiće u Nemačkoj gde su podeljeni nekom "linijom". Tipa cvećem ili slično.
Pljuju se samo tako, kad god stignu... ali zanimljivo je da kad bi im ja, kao stranac, spomenuo i pljucnuo Nemačku... složili bi se u sekundi bez obzira na pređašnje nesuglasice. To nama fali!
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:48:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.