Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osnovana frakcija unutar Demokratske stranke  (Pročitano 31614 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
LG Nexus 5
Đilasovi traže skupštinu u oktobru

Beograd - Tenzije koje vladaju u Demokratskoj stranci već gotovo dva meseca dobiće danas, od 13 časova, na sednici Glavnog odbora, bar privremeni epilog. Većina članova DS s kojima smo juče razgovarali očekuje da će se i dva najveća rivala, aktuelni predsednik DS i njegov zamenik Dragan Đilas složiti u jednom - da vanredna izborna skupština treba da bude održana.

Članovi Glavnog odbora s kojima je Danas razgovarao ipak su skeptični da će biti postignut dogovor i oko termina održavanja izborne skupštine, budući da Tadićeva struja zagovara opciju da oni budu održani do kraja godine i na svim nivoima, odnosno da uključe celokupno članstvo, dok su Đilasove pristalice pobornici ideje da ona mora biti „odmah“. Đilasovi smatraju da bi svako odlaganje razvodnilo situaciju i omogućilo Tadiću da vrati poverenje među članovima. Nezvanično saznajemo i da je veći broj članova GO juče potpisivao inicijativu za sazivanje skupštine za 14. oktobar.

Osim oko termina održavanja izborne skupštine, dva sukobljena tabora, smatraju naši sagovornici, teško će pronaći zajednički jezik i oko načina kako će izbori biti sprovedeni. Stav demokrata okupljenih oko zamenika predsednika DS je da su najbolji izbori po delegatskom principu i da je to isto toliko demokratski kao i neposredni izbori, za koje se zalaže suprotna strana. Đilasove pristalice smatraju i da neposredno glasanje članstva daje veću izbornu šansu Tadiću, koji će se ponovo kandidovati.

Inače, sagovornici Danasa iz GO DS ne isključuju mogućnost da će na današnjoj sednici jedan broj „samokritičnih funkcionera“, koji sebe smatraju odgovornim za izborni poraz, podneti ostavke, ali i ne očekuju da će ta brojka biti pozamašna. Oni odbacuju mogućnost da će se na listi onih koji će podneti ostavke naći potpredsednici Dragan Šutanovac i Dušan Petrović, koji su duboko uvereni da su učinili sve da DS pobedi na izborima u maju. Iz užeg Predsedništva stranke, izgleda, samovoljno će jedino otići Jelena Trivan, koja je juče podnela ostavku.

Sednica GO DS počeće danas u 13 sati u beogradskom Sava centru, a prema dnevnom redu prvo će lider Boris Tadić podneti izveštaj o radu stranke u periodu između dve sednice. Prethodna je održana krajem maja, posle izbora, a pre po demokrate neuspelih pregovora o formiranju vlade. Potom će biti predstavljena analiza izbornih rezultata, a zatim ostavljen prostor za diskusiju.

Uobičajeno je da podnošenje izveštaja bude otvoreno za javnost, ali još se ne zna da li će se većina članova GO složiti da novinarima bude dozvoljeno da prate čitavu sednicu, za šta se zalaže Tadić.

Glavni odbor DS u ovom trenutku ima 431 člana - 40 je izabrano na prošloj Izbornoj skupštini u decembru 2010, a ostatak čine predsednici gradskih i opštinskih odbora, narodni poslanici, najviši predstavnici lokalnih samouprava, predstavnici demokratske omladine, foruma žena, kooptirani članovi, predstavnici resornih odbora i drugih tela i organa stranke.

Izvor: Danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.89
mob
Samsung SGH-E590
 Smile

IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Tadić na Glavnom odboru rekao da očekuje jednoglasne odluke, salom se prolomio smeh

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke održava se danas u sedištu ove partije u Sava centru. Repoteri "Blica" su na licu mesta i obaveštavaće vas iz minuta u minut o najnovijim dešavanjima na ovoj sednici. Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je da će danas na sednici Glavnog odbora zatražiti izbornu skupštinu stranke i najavio da će se kandidovati za novi mandat na mestu predsednika DS.

14:19 - Tadić: Moja krivica je što nisam odlučnije smenjivao

- Potrebno je analizirati odgovornost svih. Prvo ću analizirati sebe. Mana mi je politička popustljivost, mana mi je što nisam smenjivao, rekao da Tadić i ponovio uverenje u politiku i EU i Kosovo.

- Moja krivica i odgovornost su velike kadrovske greške, afirmacija ljudi koji imaju bezobzirne ambicije, rekao je Tadić dodajući da sve stranke sočavaju sa tim problemom.

“Ljudi strašnih ambicija su verni samo svojim ambicijama, a ne političkim idejama”, rekao je Tadić.

“Bio sam bolećiv i prema nedelotvornim ministrima i funkcionerima stranke”, rekao je Tadić i dodao da je odgovoran zato što nije odlučnije smenjivao te ljude i zbog toga što nije zahtevao sveobuhvatniju rekonstrukciju republičke vlade Mirka Cvetkovića.

Kako je naveo, njegova krivica je i u tome što je verovao da je svim članovima i funncionerima stranke javni interes iznad ličnog, a priznao je i da nije na vreme uticao na “modifikacije” u politici prema Kosovu.

“Moja je odgovornost što nisam brže i odlučnije smenjivao one koji su trebali da budu smenjeni”, rekao je Tadić i poručio da će ako ponovo bude izabran za predsednika stranke to promeniti.
13:42 - Tadić: Ovi nije obična sednica

-Ovo nije obična sednica, ovo je bitna sednica koja ima prelomni karakter, izjavuio je lider DS Boris Tadić u uvodnom izlaganju. On je rekao u svom izveštaju neće govoriti samo o rezultatima DS između dve Skupštine, već i u prethodnom periodu.

Otvarajući sednicu GO Tadić je porucio da očekuje da će sve odluke do kraja današnje sednice biti jednoglasne, na šta se salom prolomio smeh.

"Šta, ima neke dileme", upitao je Tadić i, nakon što je dnevni red usvojen jednoglasno rekao: "Opet jednoglasno, što govori o jedinstvu u DS".
13:32 - Tadić između Đilasa i Pajtića

Nešto pre 13 časova i 30 minuta u Sava centru počela je sednica Glavnog odbora.  Sednicom predsedava lider DS Boris Tadić. Tadić sedi između Dragana Đilasa i Bojana Pajtića.

Jelena Trivan koja je juče podnela ostavku na mesto potpredsednika stranke sedi u prvom redu.
13:09 - Ješić: Priprema programske deklaracije

Prema rečima funkcionera DS Gorana Ješića, struja okupljena oko Dragana Đilasa već u ponedeljak počinje da priprema programsku deklaraciju koja će se zasnivati na zaštiti socijaldemokratskih principa.
13:12 - Većina članova GO za Skupštinu 14.10.

U Sava centru svakog trenutka trebalo bi da počne sednica Glavnog pdbora DS. U toku je sednica predsedništva posle čijeg zasedanja trebalo bi da počne i sednica GO.

Uoči sednice Goran Ješić izjavio je za "Blic" da je 260 članova Glavnog odbora potpisalo zahtev da stranački izbori budu održani 14. oktobra. Prema tom zahtevu demokrate bi 14. oktobra birale predsednika, potpredsednike i članove GO i to po delegatskom sistemu.

Boris Tadić zalaže za opšte izbore u stranci.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
16:30 - Rasprava Tadića i Đilasa

Na zatvorenom delu sednice GO DS u toku je rasprava o datumu održavanja stranačkih izbora.

Tadić je predložio je da izborna skupština DS-a bude 10. novembra i to da se rukovodstvo stranke bira neposredno.

Đilas, zamenik predsednika DS-a traži da izborna skupština bude 14. oktobra, kao i da to bude po delegatskom sistemu.

"Moraćete mene da smenite ako hoćete da izbori budu tada", rekao je Tadić Đilasu na šta je ovaj odgovorio: Stavićemo taj predlog na glasanje.
15:59 - Ješić: Izbori ipak 14. oktobra

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić objavio je na "Tviteru" da će Izborna skupština DS biti održana 14. oktobra.

"Izbori 14. 10. Ipak...", glasi Ješićev "tvit", dok u drugom dodaje "To je to...".
15:24 - Ješić na "Tviteru" zamerio Tadiću

Potpredsednik Vlade Vojvodine Goran Ješić zamerio je danas presedniku Demokratske stranke Borisu Tadiću što je na sednici Glavnog odbora nazvao licemerima one koji drugačije misle.

Ješić, doskorašnji gradonačelnik Inđije i aktuelni pokrajinski sekretar za poljloprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, aktivno je na društvenoj mreži "Tviter" pratio izlaganje lidera demokrata.

"Licemeri,otpadnici,nečasni ljudi, to smo ispali...", jedan je od Ješićevih "tvitova".

Ješić je na "Tviter" okačio i rečenicu "Programska platforma se razrađuje...", kao i komentar "Uhh".

"Ako ovako nastavimo Miha nece stići da održi sastanak sa igračima...svi gledaju gods...:-)", glasi jedan od "tvitova" Ješića.
15:17 - Homen: Predsednik stranke zakazuje izbore

Predsednik DS Boris Tadić zakazao je izbornu skupštinu stranke za 10. novembar i zatražio da se rukovodstvo bira neposrednim glasanjem.

"Ako GO danas bude glasao o načinu izbora to će onda značiti da će izbori biti neposredni, u slučaju da GO ne glasa ostaće kao i do saa delegatski način izbora, objasnio je za "Blic" funkcioner DS Slobodan Homen.

On je pojasnio da je u nadležnosti predsednika stranke da zakazuje izbore.

Kako "Blic" saznaje taj termin nije proizvod kompromisa. Tadić se zalagao da stranački izbori budu održani krajem godine.
14:56 - Tadić: DS nije u Vladi zbog Dinkića

- DS nije formirao novu Vladu Srbije zato što on nije hteo da dozvoli da Mlađan Dinkić kontroliše ceo finansijski i ekonomski sistem u državi, izjavio je Tadić.

On je poručio da Dinkić jeste imao dobre rezultate, ali i loše, da se uvek izvlačio od bilo kakve odgovornost.

"Ako zbog odluke da Dinkić ne dobije svu kontrolu nismo napravili vladu, smatram da je to ispravno. Ja vam garantujem da bi posledica takve odluke bila gubitak poverenja građana i vrlo brzo DS-a ne bi bilo ni u lokalnim vlastima", kazao je Tadić.

Tadić je istakao da smatra da Dinkić nije sposoban da vodi ceo finansijski i ekonomski sistem i da zato DS nije napravila vladu, iako je bilo nekih članova Predsedništva stranke koji su insistirali da DS bude deo vlasti i da Dinkić dobije resore finansija i ekonomije.

Tadić je saopštio da je nakon drugog kruga predsedničkih izbora nameravao da da ostavku na mesto predsednika DS, ali da je bio u manjini i da je većina u DS odlučila da on bude mandatar i da vodi pregovore o sastavljanju nove vlade.

"Možda sam kriv što sam kao demokrata poštovao volju većine", kazao je Tadić.

On je rekao da u politici niko nema pravo da se ponaša kao šahista pacer, jer takvi nisu u stanju da donose strateške odluke.

"Ovo vreme za mene bilo je važno da shvatim ko nije u stanju da donosi stratreške odluke, i vi to treba da uradite. Treba da shvatite ko je sposoban da donosi strateške odluke jer su pred nama teške odluke", kazao je Tadić i ostakao da je to važno jer su pred DS promene.
14:53 - Tadić: DS ne sme pasti pod uticaj tajkuna

DS-u su potrebne promene ali se ni po koju cenu ne sme dozvoliti da ta partija, koju je Tadić nazvao bastionom demokratije, potpadne pod uticaj finansijskih moćnika i tajkuna.

Tadić je rekao da budućnost DS-a treba da se usaglasi sa vizijom razvoja Srbije i da ta partija treba da bude jaka stranka socijaldemokratske orijentacije koja će brinuti o svim građanima.

Prema njegovim rečima, DS mora da nađe rešenje za rastuće siromaštvo i nezaposlenost.

"Tajkunske grupacije i finansijski moćnici i kriminalne grupe vrše pritisak na političke organizacije, želeći da realizuju svoje interese", rekao je Tadić i upozorio da se to ne sme dozvoliti.

Kako je naveo, u srpskom društvu postoje pojedini predstavnici krupnog kapitala koji razorno deluju.
14:48 - Pogledajte kako je izgledao početak sednice GO DS

Sednica Glavnog odbora bila je zakazana za 13 časova ali počela nešto pre pola dva. Uoči sednice GO, kao što je uobičajeno održana je sednica predsedništva stranke.

Pogledajte početak sednice GO

14:39 - Završen otvoreni deo sednice

Izlaganjem Borisa Tadića završen je deo sednice Glavnog odbora koji je bio otvoren za havnost. Novinari napuštaju salu.
14:37 - Tadić prelaže 10.11. za održavanje stranačkih izbora

Lider DS Boris Tadić predložio je da stranački izbori budu održani 10. novembra uz direktno biranje. On predlaže taj datum kako bi se pripremila neophodna dokumentacija.

IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Goran Ješić: Ova vlada je najgore što je moglo da nam se desi

- Da je Boris Tadić ponudio ostavku, sve bi sad bilo mnogo drugačije, ali to se nije desilo i mi idemo na izbornu skupštinu. Posle toga podrazumeva se potpuna konsolidacija ko god da pobedi u stranci i podrazumeva se da mora da počne da se radi, da se spasava Srbija od štete koju su nam ovi naneli - kaže za „Blic“ Goran Ješić, član Glavnog odbora DS i potpredsednik vojvođanske vlade.

Zašto ste insistirali na tome da stranački izbori budu za mesec dana?
- Verujem da je ova vlada najgora koja je mogla da nam se desi i da DS mora što pre da se konsoliduje i da se bavi opozicionim radom. Ova vlada je pokazala da ne poštuje principe evropskih integracija i da ruši stvari koje smo mi gradili godinama, od izbora guvernera do toga da se gase sve agencije bez kojih nema kontrole. To su stvari koje vode u veću korupciju i naš je zadatak da to sprečimo jer smo najveća opoziciona partija.

Zašto delegatski sistem ide u prilog struji koju zastupate? Lakše se kontrolišu delegati?

- Ne. Ja se uvek zalažem za direktne izbore i jedini sam u organizaciji izabran na direktnim izborima tri puta. Međutim, za neposredne izbore kakve nikad u stranci nismo imali, potrebno je mnogo više vremena da bi se organizovali nego dva meseca. Procedura nije jasno definisana, ne zna se da li bi pravo glasa imali svi članovi ili samo oni koji su platili članarinu. U ovom trenutku njih je 13.000, a imate 160.000 i više članova stranke.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Tadić: Nisam hteo da se kandidujem, sad hoću

Zašto je hteo da se povuče sa mesta predsednika DS, pa prošle nedelje odlučio da se ipak kandiduje, kako on vidi proteklu sednicu GO stranke i da li su ga izdali bliski saradnici Boris Tadić govorio u emisiji "Kažiprst" na B92.

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić u emisiji Suzane Trninić "Kažiprst" izjavio je da ne troši vreme na analize protekle sednice DS, već se bavi budućim izborima u stranci.

"Nemam vremena da mi se slegnu utisci, moram da reagujem na događaje, a ne da sabiram utiske. Krećem u kampanju", rekao je Tadić i dodao da mu namera nije bila da se ponovo kandiduje za predsednika DS.

"Posle predsedničkih izbora, ušli smo u pregovore u Vladi, a onda smo imali događaje u DS. Sada moram da odreagujem kontrakandidaturom, iako mi je bila namera, a to su znali moji stranački prijatelji, da se povučem", tvrdi Tadić.

On kaže da nije iznenađen što mu je Đilas protivkandidat:

"Očekivao sam da će Đilas biti kandidat za predsednika DS jer sam ga ja doveo u stranku sa tom namerom, da to bude to jednog dana, ali da bude jedan od mogućih naslednika, kao i Petrović, Šutanovac, Pajtić..." kaže Tadić i dodaje da je sada ustao protiv drugog problema – trijumvirata.

"Rešio sam da se kandidaujem jer sam rešio da sprečim negativna kretanja u stranci. Ne sme dvojac da bude na čelu stranke koja je nacionalna institucija. Ako pobedi struja dvojca Pajtić-Đilas stranka će ići u konfederaciju."

Na opasku da su to njegovi najbliži saradnici i zašto to nije ranije rešavao Tadić kaže da se ideja o vođenju stranke udvoje događa poslednjih nedelja.

"Nisam bio zacrtao određenog potpredsednika da me nasledi, želeo sam da stranka prođe kroz regularan izborni proces", rekao je Tadić i objasnio da se za neposredne izbore u stranci zalagao i na prošlim stranačkim izborima kako bi bile sprečene insinuacije svake vrste. "Neposredni izbori su najdemokratskiji", rekao je Tadić.

On je objasnio kako je i delegatski izbor demokratski, ali da je mana jer u tim izborima ne učestvuju svi, već se birači selektiraju kroz delegatski proces.

Na pitanje koliko će se DS još baviti samo sobom, predsednik DS odgovra da će tako biti do sledeće skupštine 10. novembra i dodao da se stranka bavila sobom samo poslednjih mesec dana, kada je za javnost otvorena kampanja u DS.

"Vođena je kampanja protiv DS, protv mene lično i nekih drugih u DS. Dragan Đilas i Vuk Jeremić pokrenuli su takvu kampanju, a pridružili su im se i neki bivši funkcioneri DS, mislim na Gorana Vesića", rekao je Tadić.

On je prokomentarisao i "uspehe" prethodne vlade zbog kojih je DS izgubila izbore i odbacio da je samo on odgovoran.

"Pobedili su oni kojima sam pomagao. Tomilsavu Nikoliću sam ranije predlagao da artikuliše svoju novu politiku i osnuje novu stranku. Mlađanu Dinkiću sam pomagao da dovede Fiat u Srbiji, Draganu Đilasu da reši problem metroa", rekao je Tadić i dodao da je bio svestan šta se događa.

"Mogao sam da predvidim ovaj razvoj događaja, imam toliko političkog iskustva. Mogao sam da predvidim da će nam Ivica Dačić okrenuti leđa, pa radio je to toliko puta ranije. Formirali su Vladu oni kojima sam pomagao i ja sam im čestitao", rekao je Tadić i napomenuo da je i pored svega toga DS imala pobedu u rukama.

"Naša politika nije bila u potpunosti diskreditovana, dobili smo manje glasova, ali ne drastično. Zamanjak glasova su krivi i drugi iz stranke", rekao je Tadić.

Na pitanje kako će se DS dalje ponašati, osim što će se spremati za unutarstranačke izbore Tadić kaže da je dao vrlo jasne instrukcije. Ukazao je na problem centralizacije Srbije i da će to biti problem za finansiranje opština po Srbiji. On je ukazao i na manjak u budžetu.

Na kraju Tadić je ukazao i na neke poteze nove Vlade koji su pozitivni, kao što je dobijanje Hamera za Vojsku Srbije i dodao da se ipak ne kaje što demokrate nisu pristale na veliku koaliciju.

(MONDO/Foto: Tanjug, Nemanja Jovanović)
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
Citat

Inat Smile

Citat
Tadić: Čestitam, neću biti premijer

Ustvari hocu Smile

Da li je ovaj covek u stanju da kaze jednu recenicu istinitu? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
on da je znao sta ce da ga snadje, on bi uveo vanredno stanje.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Alcatel 
Ako ste primetili Tadić često započinje govor sa : "Ja kao predsednik". Ranije je nastavak bio " Srbije", a sada " Demokratske stranke". Smile Pao s konja na magarca, ali se drži u sedlu , grčevito. Smile
« Poslednja izmena: 10. Sep 2012, 20:06:19 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Citat

Inat Smile

Citat
Tadić: Čestitam, neću biti premijer

Ustvari hocu Smile

Da li je ovaj covek u stanju da kaze jednu recenicu istinitu? Smiley

Nije.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.