Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 13:01:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 66109 puta)
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
moj predlog je ponovo kao i pre bombardovanja srbije da najzad predamo kapitulaciju u un!
pa neka ujedinjene nacije brinu brigu o nasem nacionu, neka oni vode drzavu. tacnije ko hoce.
ne da vuk jeremic i ostale marionete vode medjunarodne sporove i legalizuju genocid nad srbima-

samo totalna kapitulacija pred un je spas za decu u srbiji-
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Citat

Jel se secas onog decaka koji je dovezao traktor do Srbije??? E pa ja sam potresen

Znam pouzdano da je i on izuzetno potresen.A kako znam.Sticajem zivotnih okolnosti taj decak,koji je izuzetno dobar covek je sada moj zet(ozenjen sa cerkom moje sestre).I trenutno zive u Cikagu,ali sanjaju da se vrate u Srbiju.
Citat
e taj decko je izjavio danas da ga ne zanimaju hrvati..ali da oseca nepravdu....msm da nije nesto potresen , vise su ovi na forumu

Neznam gde si video tu izjavu.Ja pricam o decku koji sada zivi u Cikagu.Mozda nas dvojica  mislimo o razlicitim osobama.Gde je ta izjava, da mogu da je procitam,pa da se razjasnimo o kome se u stvari radi.
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Apple 5
E, ne mogu da pisem o Srbiji, a da me ne plate.
Pozdravite Vi iz BIJ-e i ostalih sluzbi naseg velikog Vuka jeremica.
Ja sam prost covek da potezem teme oko vase bezbednosti i diplomatije, bez para za mene i ove ljude koji daju iskreno savete!

A urednistvo ovog foruma je izbrisalo temu o tome da je Boris Tadic prvenstveno drzavljanin Bosne i Hercegovine.

Brisite samo teme i postove sa linkom. Vi ste mocni! Samo istoriju treba negde sacuvati! Ja ne skupljam novinske clanke. Ali zelim na elektronskom planu da sacuvamo istinu!

Sto Boris Tadic nije odo priznanje Gotovini?
Sta da radimno sa Vukovarom i priznanjem srpske krivice od strane Borisa Tadica (nacionalnog izdajnika)?
Svega toga ne bi bilo da je Sloba raspisao izbore posle Vidovdana 89. kad ga je milion ljudi slusalo (dobio bi jedno 93 posto glasova) a ostali svet gledao.Medjutim mentalni sklop jednog komunistickog apartcika nije mogo da dobaci dotle.Amerika je bila uz nas i l da je lepo reko ja sam demokrata dodjite da napravite bazu na Metohiji (napravili su je kasnije) i imam neki problem sa hrvatima i imao bi ni kriv ni duzan Veliku Srbiju.
Medjutim slovenci prvi raspisuju visestranacke izbore a za njima i hrvati a Sloba vristi da komunisticka partija jedina mora da vlada i da su ovo sve gluposti i onda ih zadnji raspisuje  Smile
E tu smo pali i sve ovo dalje je posledica.
Nikad nisam mislio da cu ovo reci al Broz je bio doktor nauka za sve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 122
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Nisi morao ni sad.
Da je ovakav poredak bio u vreme Josipa, on bi ili zavrsio kao Sloba ili bi, sto je mnogo verovatnije, Josip skinuo petokraku i mahao americkom zastavicom bas kao ostali Hrvati i Siptari.

Ljudi cesto zaboravljaju  da je Joska Copavi sedeo na sredini uravnotezene klackalice a danas na toj istoj gredi sedi samo Amerika kojoj vise ne trebaju ni posrednici ni neopredeljeni ( "nesvrstani").
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 19:07:48 od Undercover007 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
e sa srbima niko nije, i nece biti. mi smo trn u8 oku.
treba potpisati kapitulizaciju.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Apple 5
Nisi morao ni sad.
Da je ovakav poredak bio u vreme Josipa, on bi ili zavrsio kao Sloba ili bi, sto je mnogo verovatnije, Josip skinuo petokraku i mahao americkom zastavicom bas kao ostali Hrvati i Siptari.

Ljudi cesto zaboravljaju  da je Joska Copavi sedeo na sredini uravnotezene klackalice a danas na toj istoj gredi sedi samo Amerika kojoj vise ne trebaju ni posrednici ni neopredeljeni ( "nesvrstani").

Jebiga neznam dokle mozes da dobacis tj. kolko si star.Bio sam prvi protivnik istog ,pandurima sam 90. godine skidao petokraku sa sapke i stavljao Kokardu.Prirodno sam se prosetao po svim ratistima osim Metohije tako da vrlo dobro znam sta sam i zasto napisao.
A Sloba da je pametniji bio mogo je imati svoju klackalicu.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 19:15:14 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 184
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Stvar vec rezimirana hiljadu puta da je Milosevic blisko saradjivao sa velikim tatom mi bi mozda bolje prosli to ne menja cinjenicu da se veliki tata debelo umesao a da ga niko nije zvao niti trebao!
Milosevica mozete da krivite za pogresnu politiku ali ne i Srbiju jos manje ispravnost Srba da se bore za svoje nacionalno pitanje..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64

Citat

Jel se secas onog decaka koji je dovezao traktor do Srbije??? E pa ja sam potresen

Znam pouzdano da je i on izuzetno potresen.A kako znam.Sticajem zivotnih okolnosti taj decak,koji je izuzetno dobar covek je sada moj zet(ozenjen sa cerkom moje sestre).I trenutno zive u Cikagu,ali sanjaju da se vrate u Srbiju.
Citat
e taj decko je izjavio danas da ga ne zanimaju hrvati..ali da oseca nepravdu....msm da nije nesto potresen , vise su ovi na forumu

Neznam gde si video tu izjavu.Ja pricam o decku koji sada zivi u Cikagu.Mozda nas dvojica  mislimo o razlicitim osobama.Gde je ta izjava, da mogu da je procitam,pa da se razjasnimo o kome se u stvari radi.
e ne znam, neke vesti na netu pe neki dan...mogce da nije isti momak, naslov je bio tipa...klinac na traktoru...sad ne znam koliko dece je tada dovezlo traktor
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
ma na svaki zahtev haga za dokumenta, treba odgovoriti. oni su vec osudjeni!
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Večiti krivac, gle čuda, pa se nismo iznenadili  Smile

Tajms: Svi činili zločine, ali najviše kriv Milošević

Tanjug | 19. 11. 2012. - 18:36h

Londonski dnevnik "Tajms" ocenio je danas, u tekstu povodom oslobađajuće presude hrvatskim generalima pred Haškim tribunalom, da su tokom sukoba u bivšoj Jugoslaviji sve strane počinile zločine, ali da nisu svi jednako krivi, već da najveću odgovornost za krvoprolića snosi nekadašnji predsednik Srbije Slobodan Milošević.

[/img]

Hrvatski građani srpske nacionalnosti su zaista bili žrtve ratnih zločina. Ali, ispravan odgovor Vlade Srbije bi trebalo da bude prihvatanje presude suda kao konačne reči o konfliktu i priznavanje da koreni raspada Jugoslavije leže u odlukama donesenim u Beogradu, piše "Tajms", prenosi Radio Slobodna Evropa.

Prema navodima tog lista, Milošević je bio opsednut "nemilosrdnim i fanatičnim ciljem stvaranja etnički čiste 'velike Srbije'".

List podseća da su hrvatske snage u avgustu 1995. godine izvele operaciju "Oluja", tokom koje je 200.000 Srba pobeglo ili je proterano iz svojih domova, a 150 ubijeno.

To su bili zločini i tribunal Ujedinjenih nacija to nije doveo u pitanje, a oslobađanje hrvatskih generala počivalo je na proceni da proterivanje Srba nije bilo rezultat zločinačkog udruživanja, tumači "Tajms" i ocenjuje da se operacija "Oluja" pokazala ključnom i u zaustavljanju Miloševića, spasavanju BiH dalje patnje i postizanju Dejtonskog sporazuma.

Haški tribunal je, prema oceni londonskog dnevnika, nesavršen, ali častan pokušaj zadovoljenja pravde.

Sve strane su počinile zločine u balkanskim ratovima 1990-ih, ali nisu sve jednako krive. Krvoproliće je bilo ručni rad Miloševića, navodi "Tajms" i zaključuje da pomirenje, koje je sada ključno, "zavisi od tačnog prepričavanja istorije".

Blic
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 21:40:06 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 13:01:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.