Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:29:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 66133 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
Pogledaj šta je Sloba dobio ratom, a šta smo dobili "diplomatskim ofanzivama" i sl. Sloba dobio Republiku Srpsku, Z-4, rezoluciju 1244 za kojom možemo danas samo da plačemo.

Meni se place kad pomislim da je kamerad  Sloba uopste dospeo u priliku da vodi Srbiju.
Bas mu hvala na "uspehu" - dobili smo autonomiju u okviru nekad vecinski srpske BiH i skoro komplet oslobodjene, a ako budemo dobri, prema rezoluciji 1244 nam mozda nam dozvole da vratimo 800 policajaca i vojnika na Kosovo.

Ili kad vec verujes u "oruzanu silu" malih naroda, pogledaj samo sta je takva sila ucinila za Hrvate i Siptare. Dok su zavisili od svoje snage, Hrvati su glumili morske krastavce na dnu Jadrana a Siptari se hebavali medjusobno u gudurama Prokletija.
A onda je dosao Veliki Brat...

Tvojom logikom se ni od Turaka ne bi nikad oslobodili, jer njih ima 10 puta više.

Zaboravio si da Srbija od Turaka nije oslobodjena puskom, vec mudrim pregovaranjem ( i potkupljivanjem Turaka) od strane Obrenovica.
Posle je kralj Petar Oslobodilac silom "overio" ono sto je Obrenovic postigao ali bez Obrenovica ne bi nikad ni dosao u tu priliku.

...
Ma u redu. To je većinsko mišljenja u Srbiji. Titovo balansiranje .. ovo ono.
Za državu jeste bolji mir nego rat. Za međunarodnu politiku države je bolji rat nego mir. Ovde pričamo o međunarodnoj politici i pravdi, a ne o državi kao takvoj. Imam utisak da si državu  izjednačio sa međunarodnom politikom, a to su potpuno suprotne stvari.
Elem, Haški tribunal je u principu Srbiju i Hrvatsku osudio na novi rat. Mi ćemo kad tad poželeti da isteramo tu stvar na čistac, a to se neće odvijati po sudnicama, nego na bojištu, kao što uvek na kraju i biva. Isto kao što su i komunisti neke stvari gurnulo pod tepih zarad "višeg cilja", tako i EU gura stvari pod tepih zarad ujedinjenja i mira u Evropi. Nema od tog posla ništa, novi rat se Hrvatskom je neminovan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
kakav si car  Smile sigurno ti je on sjbo zivot  Smile

U principu nije smesno.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 21:45:16 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
O,Prvdo,sta si docekala?
    da te pljuju,da ti ime grde.
   Nesta u te vere tvoje tvrde!

Lila krv je,suze zemlju prale
  O,casni,sveti Haski tribunale...
   sto tad sampanj pili niste
   Gotovinom platili ste.

Ustaj,Pravdo,sta si docekala
   da te pljuju,da ti ime grde
   nesta u te vere tvoje tvrde!

Jadna bila zemlja koja zlocin slavi,
   na sitne komade dusu razara i mlavi.

Ajoj,Pravdo,sta si docekala
   da te pljuju,da ti ime ruse
   bori se Pravdo,oni nemaju duse.
   Nepravda je tvoje novo ime
   Tribunalu ponosi se stime.
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
mob
Samsung S8 Plus
Meni je ekstra sto se najvise potresaju oni koji veze nemaju sa Krajinom...  Smile

Ili sto bi rekla moja tetka mojoj majci: "Boze, A... pa to se odmah znalo da ce da ih oslobode."

A jel ne treba normalan covek da se potrese nad ovim cinom???  Nad sudbinom onih kojima se haski "sud" smeje u lice i koji su ostali bez kuceta i maceta??? Jel se secas onog decaka koji je dovezao traktor do Srbije??? E pa ja sam potresen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64

U principu nije smesno.
u pricipu meni je popovic ucinio mnogo....tako da jeste meni je smesno sta pises  Smile
a sto se tice teme, odlicna prilika da kazemo EU da nas vise ne zanimaju i da zelimo politicku neutralnost  Smile
jerbo ce biti ko zna sta sa Kosovom, msm na one organe zutu kucu........
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 22:59:34 od Centar paznje »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0

Citat

Jel se secas onog decaka koji je dovezao traktor do Srbije??? E pa ja sam potresen

Znam pouzdano da je i on izuzetno potresen.A kako znam.Sticajem zivotnih okolnosti taj decak,koji je izuzetno dobar covek je sada moj zet(ozenjen sa cerkom moje sestre).I trenutno zive u Cikagu,ali sanjaju da se vrate u Srbiju.
Citat
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Sony xperia
Kako je ovaj svet mali a kako ga cinimo ruznim mestom za zivljenje.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 10671
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64

U principu nije smesno.
u pricipu meni je popovic ucinio mnogo....tako da jeste meni je smesno sta pises  Smile

Drago mi je da cujem da je bar nekome pomogao. A to sto pisem nije ni malo smesno i itekako je ozbiljna stvar. Nije tema da pisem ovde o tome a i nije za forum. Sta znam mozda me tuzi covek pa opet izgubi spor.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 23:30:28 od Farfalla Vendetta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64

Citat

Jel se secas onog decaka koji je dovezao traktor do Srbije??? E pa ja sam potresen

Znam pouzdano da je i on izuzetno potresen.A kako znam.Sticajem zivotnih okolnosti taj decak,koji je izuzetno dobar covek je sada moj zet(ozenjen sa cerkom moje sestre).I trenutno zive u Cikagu,ali sanjaju da se vrate u Srbiju.
Citat
e taj decko je izjavio danas da ga ne zanimaju hrvati..ali da oseca nepravdu....msm da nije nesto potresen , vise su ovi na forumu

evo sta kaze gotovina
http://www.kurir-info.rs/gotovina-ekskluzivno-srbi-vratite-se-u-hrvatsku-clanak-515720
« Poslednja izmena: 18. Nov 2012, 23:44:07 od Centar paznje »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Pozitivna strana svega ovoga je što će se još više povećati broj evroskeptika Smile
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:29:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.