Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:36:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 66419 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Srbi nisu imali generale u JNA...
U stvari, jesu...ali su vec bili u penziji...
A i ako je neki preostao, bio je nesposoban da obrise zadnjicu, a kamo li da vodi vojsku...40 godina spremanja za rat i onda prf...

Nego, sto umesto tih bezvrednih protesta ne odete lepo do nekog izbeglickog centra? Cisto da vidite  prave zrtve Bljeska i Oluje, a ne ove salonske patriote sto se bacaju vec danima po forumu i cupaju kosu nad nepravdom...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Oni koju su čupali kosu odavno su ćelavi.

Malo parodije na temu, da razbijemo kukanje za (ne)pravdom:

Ovo mi malo nije jasno: Citat

Šta želiš time da kažeš, ko je onda rukovodio vojskom?

« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 12:24:24 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
Apple 15
Njablizi je u Krnjaci, svrati.
Znaju oni da ste ih zaboravili i da ste veliki samo na recima, ali ipak se obraduju.

I budi srecna sto nikada neces znati sve razmere stradanja 1941-1995.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 58
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Svedočenje: Ubijte me, da se ne sećam „Oluje“

Milanka Vukašin, iz Drniša, iz zbega spasa prema Srbiji, u ”Oluji” 1995. godine. Tri puta smo bombardovani - u Srpcu, Martin Brodu i na Petrovačkoj cesti. Nemam gde da se vratim - sve su mi oteli

MILANKA Vukašin iz Drniša, žena iz zbega spasa prema Srbiji, put kroz pakao od svog doma do prognaničkog centra u Krnjači, sublimira u - šest reči: “Ubijte me, da se ne sećam”.

- Kažu, pao Knin, narode ili polazi, ili ćeš na pragu dočekati smrt. Tako smo krenuli. Mislili smo, samo koji dan, pa se vraćamo svojim kućama. Niko, zato, ništa nije poneo sa sobom. Osim života. A on je, usput, za mnoge bio završen.

Izvor: Novosti

evo zena vam sve rekla kako je bilo
a vi uprli hrvati protjerali pa protjerali
a ona sama otisla i mislila se vratit kasnije kad srbi za koji dan ponovno osvoje tkz krajinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.17
mob
Apple 15
Evo ga jos jedan... provero rat u misjoj rupi...  Stari mu dobio dragovoljacku penziju jer je nekad nekom Srbinu rekao da je cetnik...
Drzava mu grca u dugovima, cura\zena ga vara sa komsijom iz Nemacke,  pa se duva na forumu...

U pravu je bio Cicak... isti ste...

Citat
Šta želiš time da kažeš, ko je onda rukovodio vojskom?

Posle ovakvog pitanja te zaista ne mogu smatrati ozbiljnim sagovornikom na ovu temu.
Krenimo npr. od Kadijevica...
A ostali su bili Jugosloveni... Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 13:06:15 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
ti onda ne znaš ništa.
Citat
nisu,već su bili u samom vrhu JNA
Citat
A i ako je neki preostao, bio je nesposoban da obrise zadnjicu, a kamo li da vodi vojsku...40 godina spremanja za rat i onda prf...
generali uglavnom vojske vode posredno,preko pukovnika,pa naniže.komandni kadar u jna bio je mešovitog sastava,prema reciprocitetu.dakle sasvim dovoljno generala,pukovnika,majora,kapetana,porucnika....pa do običnih vojnika,da se rat vodi,a ne da se tokom čitavog rata razmišlja,dal sam titin general il nisam,dal sam titin vojnik il nisam?kad ovo pišem mislim na srbe.samo su naši imali dilemu ko su i kome pripadaju,dok su ostali,mnogo pre tih dešavanja,bili na čisto,ako se desi,ko su i za koga su.
Citat
Nego, sto umesto tih bezvrednih protesta ne odete lepo do nekog izbeglickog centra? Cisto da vidite  prave zrtve Bljeska i Oluje, a ne ove salonske patriote sto se bacaju vec danima po forumu i cupaju kosu nad nepravdom...

meni je 90% familije izbeglo iz krajine,neki se vratili,kažu jebo srbiju i srbijance!izvini rodjo nismo mislili na tebe?
braća od tetke pok.milana babića,a koji su moji drugovi su još renesansnih devedesetih što se tiče srpskog nacionalizma,a pre oluje i bljeska,parcelisali svoju zemlju na altini,koja je tada bila ništa drugo do polj.zemljište.tu je i pok.babić sagradio kuću tik pored braće,jedno vreme je lično on,pre afirmacije uhagu prodavao jaja,ono lična dostava zemunskim dragstorima.znale su glave iz knina,mnogo pre oluje,da će oluja.znale su to i beogradske glave,koje su "u poverenju" rekle kninskim glavama,ono na vreme.poigrale su se beogradske usijane glave,kninskim usijanim glavama,a svi skupa glavama običnih ljudi.koji tek sad,pošto su imali priliku da budu deo projekta svi srbi u jednoj državi,da se vrate na svoja ognjišta i shvate,kako se njima manipulisalo.
meni je lično drago što su ti njihovi generali na slobodi.neka ih slave i njihov otadzbinski i njihovu lepu....borili se,izborili se.ali,bilo bi fer neizostavljati sve one zaslužne za uspeh bljeska i oluje!
sećam se,grmi oluja,a na rts 1i 2 piče narodna kola,tu i tamo po neki izveštaj sa ratišta,tipa,puca se  i danas,kao i juče?...jedino stb javlja,vapi!
a hrvati praše li praše?
dragi moji hrvati,slaviti i glorifikovati tudjmana,sušaka,gotovinu,markača...itd.a ne spomenuti slobu!isto je što i pričati da si jeban,a nisi primio pišu.
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 13:24:03 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Jugosloveni.  Smile
Rekoh ti... ispitaj ko je bio Kadijevic... odakle je poreklom.. i sve, ali sve ce ti biti jasno...

Da je bilo Srba, ne bi ukopavali tenkove oko Vukovara...  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 13:33:02 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
Jugosloveni.  Smile
Rekoh ti... ispitaj ko je bio Kadijevic... odakle je poreklom.. i sve, ali sve ce ti biti jasno...

Da je bilo Srba, ne bi ukopavali tenkove oko Vukovara...  Smile
pomozi mi,ko je bio kadijević?zaista ne znam.
što se tiče vukovara,uopšte te 1991 godine,znam onoliko,koliko imam iskustva,a tada sam bio redovan vojnik jna i učesnik dešavanja,ne u vukovaru,ali oko dubrovnika i gore prema puli jesam.i sad,kad iskustvo uporedim sa učinjenim,kad pogledaš unazad,postaviš sam sebi pitanje,čemu sve?
mišljenja sam,da je sve moglo biti drugačije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Jugosloven.  Smile

Iz Imotskog.. mesovitog braka..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 122
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.64
Ma u redu. To je većinsko mišljenja u Srbiji. Titovo balansiranje .. ovo ono.
Gde nadje Josipa da mi "spochitavash"  Smile
Da se zarati, ne znam ni sam u koga bih pre pucao, da li u ustasu ili jugokomunistu. Pretezak izbor

Imam utisak da si državu  izjednačio sa međunarodnom politikom, a to su potpuno suprotne stvari.

Ne znam da li mislimo na isto, ali ja uvidjam da nismo nuklearna sila sa min 150-200 miliona stanovnika pa nam i drzava i buducnost zavise ne od nase "silice", nego od namera medjunarodne politike...tacnije jedine preostale supersile.

Elem, Haški tribunal je u principu Srbiju i Hrvatsku osudio na novi rat.

Isto kao što su i komunisti neke stvari gurnulo pod tepih zarad "višeg cilja", tako i EU gura stvari pod tepih zarad ujedinjenja i mira u Evropi. Nema od tog posla ništa, novi rat se Hrvatskom je neminovan.

Apsolutno!
Samo sto ne mislim da su USA i njen izvrsitelj EU naivni i nepismeni sumari-partizani, nego da veoma svesno upravljaju krizom do sebi pozeljnog rezultata.
Nisu oni budale da ne znaju sta se desi kad jednu stranu do krajnosti pogazis i opljackas da bi narko dilerima i neonacistima napravio drzave itd. Znaju vrlo dobro ali znaju i zasto im treba novi balkanski rat za 5-10-15 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:36:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.