Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:25:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođeni Gotovina i Markač  (Pročitano 66226 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
Pozitivna strana svega ovoga je što će se još više povećati broj evroskeptika Smile

Kao da će uopšte na kraju narod pitati...Kao da smo se ikad i za bilo šta pitali...
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Opera 11.64
mob
Samsung SGH-E630
Verovatno neće, ali u svakom slučaju je napredak ako dosadašnji evrofanatici prestanu da žive u iluziji
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Nokia 3720c
Napredak je ako se konačno zagledamo u se i u svoje kljuse. I u skladu s tim oteramo sve koji nam lome kljuse.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
U sredu srpski studenti pozivaju sve Srbe da dodju na protest protiv sramne odluke Haskog tribunala ,u 15:00 ispred hrama svetog save !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.10
а Тадић се извињавао и цмакао Јосиповића. О Боже свети, па ми смо дошли до тога да смо као неко куче које свако шутне, а оно опет њуши ногу
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
а Тадић се извињавао и цмакао Јосиповића. О Боже свети, па ми смо дошли до тога да смо као неко куче које свако шутне, а оно опет њуши ногу
ma on je govno njihovo, batali ga, nije vredan pominjanja
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 23.0.1271.64
mob
Nokia krntija
Srbi vratite se u Hrvatsku!

Moramo da gledamo u budućnost! Budućnost zavisi od nas, ona je ispred nas, a prošlost je stvar prošlosti, rekao je oslobođeni haški general Ante Gotovina u ekskluzivnom intervjuu za Kurir..

♦ Šta biste poručili Srbima koji su izbegli iz Hrvatske posle akcije „Oluja“?
- Poručujem im da se vrate u Hrvatsku. Oni su građani Hrvatske, to je njihova domovina kao što je i moja.

♦ Kažite: „Pozivamo ih da se vrate“.
- Pa da. Vratite se... Hm. Pa, kako ja nekoga mogu pozvati da se vrati svojoj kući? To je njihova kuća.

♦ Nadamo se da će poverovati.
- To je stvarnost, ovo je i njihova kuća, oni treba da budu u svojoj kući ako to žele. To je jasno. Pa, nije ovo moje više nego što je njihovo. One koji se žele vratiti, koji imaju kuće ovde, ne treba ja da pozivam. Oni treba da dođu.

♦ Oslobođeni ste krivice, akcija „Oluja“ je „čista“, ali činjenica je da su neki ljudi izginuli. Da li ćete se boriti da u Hrvatskoj ti slučajevi budu procesuirani?
- Gledajte, bio je rat. To je stvar prošlosti, okrenimo se budućnosti, a ono što je prošlost, pripada prošlosti, i postoje institucije koje se time bave.

♦ Da li ćete insistirati na tome da svi oni koji su neke zločine možda počinili u vaše ime budu procesuirani?
- Kako ja na tome mogu da insistiram? Da li ja to nekoga treba da savetujem? Ko sam ja da savetujem institucije da rade svoj posao? Svaka institucija radi svoj posao po zakonu.

♦ Činjenica je da uživate ogroman ugled u Hrvatskoj.
- Ja sam običan građanin, kao i svaki drugi, bio on Mađar, Italijan, Rusin, Srbin, Nemac. Zapravo, ovo je njihova domovina jednako kao što je moja.

♦ Da li ste imali nekog prijatelja među Srbima u Haškom tribunalu?
- Gledajte, prijateljstvo je stvar koja se gradi.

♦ S kim ste u Hagu izgradili takav odnos?
- Morali smo da živimo zajedno, i živeli smo u skladu s tim.

♦ Pominje se u hrvatskim medijima vaša moguća politička karijera?
- Ako dođete u Hrvatsku, popićemo kavu zajedno. Bog.

♦ Pričalo se da ste Miloševića oslovljavali sa „predsedniče“, da li je to istina?
- Ne, i ne bih ulazio u to. Mislim da sam rekao ono što je trebalo.

http://www.kurir-info.rs/gotovina-ekskluzivno-srbi-vratite-se-u-hrvatsku-clanak-515720

Tу је и аудио снимак.

Иначе изгледа да је то неки фин кољач, могли смо и њега угостити уз највише државне почасти.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

Zato ne čude komentari naših generala.
Njima je najteže. Prodali ih svoji.
Otuda ovakva dešavanje odavno nemaju smisao.
Bar ne dok se mi ne složimo i ne zauzmemo jedinstven stav.

Nisam rekla ništa novo, ali nije na odmet da se podsetimo uzroka naših stradanja i da preispitamo naša stremljenja ka Evropi.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2178
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 8536.25
naše generale su prodali davne 1991 godine.još tada se cincurilalo sa poluinformacijama da će se srbija svesti na beogradski pašaluk.prvo su ih te 1991 još malo dojili idejom o nekoj kaobajagi krnjoj SFRJ bez slovenije,a sa  SAO Krajinom i BiH,CG,makedonijom?!te 1991 god.još uvek si mogao čuti od oficira jna da su za samo jednu opciju,a ta opcija je sfrj i da su jednom davali zakletvu,da neće ponovo...itd.dok su njihovi,nazovimo ih kako god,a svojom pobedom i kontrolom nad povraćeom kontrolom nad čitavom svojom državom,i jesu generali,tih devedesetih godina imali su samo jedan cilj,ideju.....itd.a to je samostalna hrvatska.e sad,naši generali i oficiri tek polovinom 1992 god.shvataju,da od ideje o nekoj one slovenije & croatia jugoslaviji nema govora,počinju biti nacionalno opredeljeni.neki od njih i tada,kada su stvari na terenu potpuno jasne i dalje insistiraju na obeležijima svojih vojnika,skidajući im kape na kojima su,uglavnom dobrovoljci i voj.obveznici kačili oznake sa četri s.
tražili smo se mi srbi,tokom svih tih nesrećnih godina,delili,svadjali,uvodili jedni drugima embarga...itd.dok su svi ostali radili svoj posao.sad,posle dvadeset godina,nije teško shvatiti ko je u svemu ispao budala i verovao u svoju zemlju,prvo u onu SFRJ,a onda i sve druge,do same srbije,koja je kad je postala srbija,odradila i najveći deo posla za hag.ne mogu se načuditi ljudskoj gluposti,kada se žustro reaguje na izjavu kiće slainca,olivera dragojevića,kesovije,vane,nine,djibonija,miše,fosila,ćire,magazina,parnog valjka,prljavog kazališta,olivera mlakara....i drugih.pa zašto da ne budu srećni?koji je to hrvatski glumac,pevač,intelektualac,šizofreničar,dimnjačar,vozač autobusa,tramvaja,kamiona,rikši.....davao podršku generalu iz druge države,koji?ne postoji taj hrvat,ni musliman,ni šiptar....ni kurac,ni palac!ali zato postoji srbin koji je na sebi nosio majicu sa natpismom,svi smo mi jovo divjak i to ne jedan srbin,već dva sergej trifunović i onaj maca.ljudi problem je duboko ukorenjen u nama samimapatimo od sindroma,koji se zove ne gledamo svoja posla,i razumemo se u sve kao mara u krivi kurac.
našu decu,koja šaraju grafite podrške srpskim junacima,koje je srbija predala hagu,hapse:
1. BIA
2.sbpok
3.žandarmerija
4.PTJ
5.SAJ, izvode za grafite tipa nož,žica srebrenica

i tako.
baš me interesuje kako će se "država" srbija postaviti kad izruče kapetana drgana hrvatskoj?
biće ono,pa šta se to nas tiče,on je državljanin australije.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 12:02:31 od upap »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 16.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini

i tako.
baš me interesuje kako će se "država" srbija postaviti kad izruče kapetana drgana hrvatskoj?

I mene takodje.

Upravo zbog logičnog stava iz teksta i kažem da razumem naše generale i nimalo se ne čudim hrvatskim pevačima i glumcima. Pa zaboga, oni samo podržavaju svoje!
To što prave ovde koncerte i to po par puta zaredom govori o nama a ne o njima. Da li nas neko lema po ušima da idemo na njihove koncerte? I da li nam neko oduzima od plate ako ne kupimo hrvatski proizvod koji je ovde zastupljen na ravnoj nozi sa srpskim?
Svaka drugačija diskusija i hejtovanje su suvišni.

Dizati graju i dreku jeste bučno ali nedovoljno delotvorno.
Dela, traže se konkretna dela i reagovanja.

Za prethodnih 12 i malo više godina je Dunav dovoljno dobar da nas opere, nadam se.

Uloga kolektivnog Kalimera i vapajima za pravdom su efikasni samo za novinare i članke pune preneražavanja i ponovljenje nepravde, gde ćemo svi na jedan da krenemo u glas "ali to je nepravda!!". ...
« Poslednja izmena: 19. Nov 2012, 12:13:18 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 57
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:25:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.