Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oslobođena žena koja je vozila automobil  (Pročitano 9671 puta)
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Anticke zene su imale jedan efikasan lek za sve muske bubice - skupljene noge.
A onda su anticki muskarci smislili jedan kontra-lek, samar.
Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Znači Muhamed je još pre 1400 godina znao da su žene generalno slabiji vozači. Mora da je nekad ludeo gledajući kako neka od njeovih brojnih žena pokušava da parkira kamilu Smiley
, Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Svi se vi cudite i podsmejavate zakonima u Saudiskoj Arabiji a niko od vas ne zna njihovu svrhu, pogledajte samo statistiku krivicnih djela kod njih i uporediteje sa nasom Evropskom ( demokratskom ) pa cete videt razliku, pogledajte koliko kod njih ima slucajeva silovanja, kradje, prevare i ostalih djela a koliko u demokratske zemlje pa ce vam sve biti jasno, nije kod njih na snazi zakon da zena ne vozi auto i jos neki slicni zakoni koji se ticu zena donesen da bi se zena stavila u drugi plan, ima tu nesto drugo sto vi nemozete razumjeti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
nije kod njih na snazi zakon da zena ne vozi auto i jos neki slicni zakoni koji se ticu zena donesen da bi se zena stavila u drugi plan, ima tu nesto drugo sto vi nemozete razumjeti

хоћеш ли покушати објаснити шта је то нешто друго?
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
mob
Nokia krntija
Pa zašto da se trudi džabe kad mi to ne možemo da razumemo.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Citat
nije kod njih na snazi zakon da zena ne vozi auto i jos neki slicni zakoni koji se ticu zena donesen da bi se zena stavila u drugi plan, ima tu nesto drugo sto vi nemozete razumjeti

Kamenovanje.  

Uglavnom ne mogu razumeti.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
LG Nexus 5
ne kapiram, kako treba da reagujemo na vest da je drzava bradatih gejevskih impotentnih muslidza zabranila zenskom bicu da radi bilo sta drugo osim da rasiri noge, stavi kitu u usta i serpu na sporet  Smile

I obavezno brijanje dole.

Zakon je takav. Nesto se evropske feministkinje libe da odu tamo i da osnivaju udruzenja jer im preti kamenovanje. Retko ko izjavljuje da je ogromna vecina arapa stoka, gde i dalje vlada zakon sipke i kamdzije.

niko nije rekao ni da pijana razvaljena muska stoka gine svakodnevno u kolima i na motorciklima kao i da sa sobom nose u smrt ko zna koliko neduznih zrtava ... i sacekao sujetna muska govna na temi  Smile

U Saudijskoj Arabiji je alkohol zabranjen i neuporedivo manje ima saobracajnih nesreca nego u bilo kojoj evropskoj zemlji. Kao i ukupna stopa kriminala.

Citat
Abul Hair je rekao da je Masal al Šerif potpisala da neće pokušavati ponovo da vozi i da neće razgovarati sa novinarima.

Eto kako se to sve fino resilo. Brzo ju je prosla zelja za voznjom. Demokratija.

Citat
Masal al Šerif i grupa žena pokrenule su na društvenoj mreži Facebook stranicu nazvanu "Nauči me da vozim da bih mogla da se zaštitim", pozivajući vlasti da ukinu zabranu vožnje za žene.

Kako bi ohrabrila žene da sednu za volan, Al-Šarif je vozila automobil dok ju je jedna aktivistkinja te grupe snimala. Snimak je na internetu pogledalo 11.000 ljudi. Saudijska Arabija je jedina zemlja na svetu u kojoj je ženama, uključujući i strane državljanke, zabranjeno da voze. Pristalice kampanje za ukidanje zabrane vožnje za žene pozvale su preko Facebooka na grupnu vožnju 17. juna.

Ovo je nesto slicno kao sto je 50 000 srpskih hakera dalo podrsku Gadafiju preko fejsa?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.450
Citat
U Saudijskoj Arabiji je alkohol zabranjen

Pametni ljudi. I ja bih ga zabranio... al kurac... od cega drzava da zaradjuje kada najveci profit stize iz pivara...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Svi se vi cudite i podsmejavate zakonima u Saudiskoj Arabiji a niko od vas ne zna njihovu svrhu, pogledajte samo statistiku krivicnih djela kod njih i uporediteje sa nasom Evropskom ( demokratskom ) pa cete videt razliku, pogledajte koliko kod njih ima slucajeva silovanja, kradje, prevare i ostalih djela a koliko u demokratske zemlje pa ce vam sve biti jasno, nije kod njih na snazi zakon da zena ne vozi auto i jos neki slicni zakoni koji se ticu zena donesen da bi se zena stavila u drugi plan, ima tu nesto drugo sto vi nemozete razumjeti
Ma slobodno reci: nije sto su moji, al stvarno su najbolji... Smile
« Poslednja izmena: 01. Jun 2011, 22:27:23 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.19
Citat
Ma slobodno reci: nije sto su moji, al stvarno su najbolji... Smile

Evo ovako , prvo cu tebi da odgovorim pa ostalim.
Moji su i u tome ih podrzavam i ne sramim ih se, jer su sa tim zakonima postigli puno toga barem u moralnom smislu

Citat

objasnicu ti i mislim da ce ti bit puno jasnije mada cu naves samo neke primere a ima ih preko 100.
Za alkohol je vec neko napisao i necu se vracat na to mada je to samo jedan primer, u vezi oblacenja zena je vec jasno jer se smatra da u vecini slucajeva silovanja vise od 50% izazivac zena, svojim oblacenjem (skidanjem) alkoholom u krvi i ponasanjem dovodi muskarca nestabilne licnosti koji je sklon tome ili je pijan , drogiran ili sta vec u situaciju da je napadne ( glup primer ali je istinit koliko god ga vi osporavali ), ima gomila primera ali da ih sad ne pisem da ne davim, znate ih sami dobro ali necete da ih prihvatite iz jednog prostog razloga sto dolaze iz zemlje koja se razlikuje od vase i moje po verskoj pripadnosti.
A to nesto drugo je Vera, ona nedozvoljava ni Drogu ni Alkohol ni Prostituciju a sve ovo nabrojano je uzrok ovog sto sam gore pisao.
« Poslednja izmena: 02. Jun 2011, 01:23:07 od nihad »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.