Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:22:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oslobodjen Haradinaj  (Pročitano 33020 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
A kad se u tome sudu nalazi vise Srba nego Hrvata, muslimana i Albanaca zajedno i kad smo mi tom sudu isporucili bivseg predsednika (jedini u istoriji covecanstva) i kompletan drzavni, policijski i vojni vrh, a ti se onda pojavis i kazes - mi ne saradjujemo sa sudom i ne ispunjavamo svoje medjunardone obaveze onda je to stvarno -  Smiley 1  Smiley 1  Smiley 1...a onda i  Smile Smile Smile...a zatim i.. Smile  Smile  Smile ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
A kad se u tome sudu nalazi vise Srba nego Hrvata, muslimana i Albanaca zajedno i kad smo mi tom sudu isporucili bivseg predsednika (jedini u istoriji covecanstva) i kompletan drzavni, policijski i vojni vrh, a ti se onda pojavis i kazes - mi ne saradjujemo sa sudom i ne ispunjavamo svoje medjunardone obaveze onda je to stvarno -  Smiley 1  Smiley 1  Smiley 1...a onda i  Smile Smile Smile...a zatim i.. Smile  Smile  Smile ....  Smile

Ne postoje u Haškome kazamatu Srbi, Muslimani i Albanci. Postoje samo optuženi i osuđenici.

E sada što je u interesu Srbije da neki zločinac dobije težu kaznu,.... pa mogli bi da na primer
sarađujemo sa tim sudom ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Ne postoje u Haškome kazamatu Srbi, Muslimani i Albanci. Postoje samo optuženi i osuđenici.

Smile  Smile  Smile ...mislim...sta reci na ovo? I u Ninbergu su verovatno bili samo optuzeni i osudjenici, a ne Nemci???

Citat
E sada što je u interesu Srbije da neki zločinac dobije težu kaznu,.... pa mogli bi da na primer
sarađujemo sa tim sudom ?

Ali mi to upravo i radimo....a posto ti neces da odgovoris, ja cu da ponovim!
 Da li zemlja koja je jedina u istoriji covecanstva isporucila svog predsednika, kompletan politicki, vojni i policijski - drzavni vrh, i isporucila vise optuzenih nego sve ostale zaracene strane (eto da budem malo anacionalan Smile ), ne saradjuje sa sudom???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Citat
...mislim...sta reci na ovo? I u Ninbergu su verovatno bili samo optuzeni i osudjenici, a ne Nemci???

da koliko se sećam čak i neki likovi iz vrha nazi Nemačke su imali Jevrejsko poreklo, samo me sada mrzi da tražim na netu koji.

Citat
Ali mi to upravo i radimo....a posto ti neces da odgovoris, ja cu da ponovim!
 Da li zemlja koja je jedina u istoriji covecanstva isporucila svog predsednika, kompletan politicki, vojni i policijski - drzavni vrh, i isporucila vise optuzenih nego sve ostale zaracene strane (eto da budem malo anacionalan Smile ), ne saradjuje sa sudom???

Nije isporučen Ratko Mladić i još XYZ njih.
A i ti likovi baš i nisu neki "vrh" u bilo kom smislu
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 17:55:04 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Ratko Mladic nije bio general Vojske Jugoslavije, nego general vojske Republike SRpske.

Da postoji zapravo taj kvazi-haski tribunal podigao bi i optuznicu protiv Idi Amina, ali cvrc tamo postoji samo politicko pravo a ne i pravda.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
@system_V_r4

Jos samo dvojica nisu isporucena Mladis i onaj Tolimir ili kako vec nemam pojma (za Karadzica optuzuju Republiku Srpsku a ne nas)
 Znaci nekoliko desetina optuzenih je isporuceno, a samo dvojica nisu - iz cega ti izvlacis zakljucak da mi ne saradjujemo sa sudom?  Smile  Smile

Isporucen je predsednik drzave Milosevic, isporucen je predsednik drzave Milutinovic isporucen je nacelnik generalstaba Pavkovic i ..onaj drugi Smile zaboravio sam kako se zove ... isporucen je komandant trece armije Lazarevic (doduse i Pavkovic je to bio jedno vreme)..isporucen je policijski vrh...politicki Sainovic...skinuta je svaka tajnost sa svakog dokumenta
Iz cega ti izvlacis zakljucak da oni nisu citiram : "vrh u bilo kom smislu!"  Smile  Smile

....stvarno je ponekad smesno diskutovati sa tobom!  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 18:17:04 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Ratko Mladic nije bio general Vojske Jugoslavije, nego general vojske Republike SRpske.

Da postoji zapravo taj kvazi-haski tribunal podigao bi i optuznicu protiv Idi Amina, ali cvrc tamo postoji samo politicko pravo a ne i pravda.

Taj sud je nadležan za zločine na teritoriji bivše SFRJ. Ustanovljen je po Dejtonskom sporazumu.
Mladić je u Srbiji. To znaju i ptice na grani.

Citat
Isporucen je predsednik drzave Milosevic, isporucen je predsednik drzave Milutinovic

Oni su te funkcije izgubili pre nego što su poslati u Hag.

Citat
iz cega ti izvlacis zakljucak da oni nisu citiram : "vrh u bilo kom smislu!"

to su zločinci i ne mogu biti vrh bilo čega, bar ne za normalnu osobu
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 18:18:09 od system_V_r4 »
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 896
Zastava Kanada
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Motorola 
Pa Osama Bin Laden je na kugli zemaljskoj sto ga ne uvate.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy IIs
Pa Osama Bin Laden je na kugli zemaljskoj sto ga ne uvate.

Kakve veze on ima sa svim ovim i Hagom ?
IP sačuvana
social share

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Taj sud je nadležan za zločine na teritoriji bivše SFRJ. Ustanovljen je po Dejtonskom sporazumu.
Mladić je u Srbiji. To znaju i ptice na grani.

Osama Bin laden je negde na granici izmedju Pakistana i Avganistana. To znaju i ptice na grani! Sto ga ne uhvate kad je to tako lako?

Citat
Oni su te funkcije izgubili pre nego što su poslati u Hag.

Kakve to veze ima? Na koji nacin to umanjuje njihovu vaznost?....pa si ti izjavio da predsednici drzave i nacelnici generalstaba, obavestajnih sluzbi i nisu neki vrh?  Smile

Citat
to su zločinci i ne mogu biti vrh bilo čega, bar ne za normalnu osobu

To su pre svega optuzeni a ne zlocinci! A drugo nemoj sad da izvrces, kao sto uvek radis, reko si da oni ne predstavljaju vrh nase drzave(u periodu za koji su optuzeni)...i da ne saradjujemo sa Hagom iako smo tolke ljude isporucili zajedno sa vrhom nase drzave (u periodu za koji su optuzeni)
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 19:59:55 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 19:22:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.339 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.