Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:36:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: oslobodjen Haradinaj  (Pročitano 33364 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zemljo slavnih vitezova, Lazara i Milosa

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
@mirjana
nisi odgovorila na moj post.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
Nemoj sad reci da vi gastarbajteri niste debelguzi... Smile Smile Smile
garant je austrijanci brkaju sa etalo stoperima Smile

ne onoliko koliko tebe sigurno ...  Smile
jos kad bi znala sta je etalo stoper Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
zar ne vidite da se EU i ostatak sveta igra, poigrava sa Srbijom i srbima ... da joj se smeje i unistava je i da ce je rasparcati da ce ostati samo beogradski pasaluk, a srbi ce vikati: pokrali nas .. i nece nista raditi ...

za 10 godina ce svetska istorija pisati: srbi najveci zlocinci ... nema vise nemacke, hitlera i ausvica ....

Ne ne vidimo... Tek sad kad mi ti rece doziveo sam prosvetljenje...
Procitaj bilo koju temu na ovom forumu.

a sta da ti odgovorim na ovo              ...       ja ne vidim znak pitanja nigde ...

mogu samo da dodam: zasto se ove gluposti pisu .... ako je to svima jasno ... zasto pisati nesto u sta se kao ne moze verovati ... tj zasto se iscudjavati???
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
Citat
Ne zeli niko da komsiji crkne krava. Samo ste vi iz dijaspore uvek znali najvise da kenjate o srpstvu, pa kad se zarati mi ovde ginemo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mob
Alcatel 
Citat
Ne zeli niko da komsiji crkne krava. Samo ste vi iz dijaspore uvek znali najvise da kenjate o srpstvu, pa kad se zarati mi ovde ginemo...

Lako je biti Srbin u Austriji, treba biti Srbin u Srbiji( beda, ratovi, pretnje, kriminal...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
Citat

Lako je biti Srbin u Austriji, treba biti Srbin u Srbiji( beda, ratovi, pretnje, kriminal...)

Znam brate to i kazem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Gledala sam kako Haradinaj muči i ubija srpske policajce
Autor: Vuk Z. Cvijić | 05.04.2008 - 19:21

BEOGRAD - O zverstvima Ramuša Haradinaja (40) najviše dokaza pružili su Albanci koji su bili njegove žrtve i oni koji nisu hteli da prećute zločine koje su videli. Poslednji svedok je pre samo osam dana došao sa Kosova i Metohije da bi dao iskaz o zločinu u kome je Haradinaj lično učestvovao, saznaje „Blic“ u srpskom Tužilaštvu za ratne zločine.

Svedočenje Albanke Lj. K. (42), sa kojim je upoznato i Haško tužilaštvo, otkrilo je svu brutalnost Haradinaja. Ona je maja 1998. oteta sa grupom Albanki i Romkinja i odvedena u logor na planini Junik blizu granice sa Albanijom. Čim su ušli u logor, ukazao im se stravičan prizor. Dva izmasakrirana srpska policajca bila su vezana za drvo. Policajci su, kako je Lj. K. kasnije saznala, oteti u zasedi kod mesta Rastavica.
Sve žene su videle kao su im bili odsečeni delovi tela i izvađene oči, a u rane im je stavljana so. Policajci su još bili živi i zbog strašnih bolova su jaukali. Prema rečima Lj. K., Haradinaj je tada prišao policajcima sa uključenom motorolom podešenom na frekvenciju srpske policije. Izvadio je nož i počeo da ih kolje. Policajci su uz jauke umirali, što su sve mogle da čuju njihove kolege. U srpskom tužilaštvu navode da će pokušati da dođu do tonskog zapisa ovog užasnog zločina.
Prema svedočenju Lj. K., Haradinaj se, nakon što je ubio policajce, okrenuo otetim ženama. Vezao joj je ruke bodljikavom žicom, od čega i danas ima ožiljke, i silovao je. Istovremeno je nesrećnu ženu sekao po telu nožem kojim je ubio policajce. Još nekoliko žena iz te grupe Haradinaj je takođe silovao i mučio.
Lj. K. je nakon nekoliko dana izvedena u grupi na streljanje, ali je uspela da pobegne i napusti Kosovo. Lj. K. je svedočila da je od drugih Albanaca čula da su Haradinajevi ljudi ubili njenog oca, tako što su došli obučeni u uniforme srpske policije i pozvali ga da izađe iz kuće. On je izašao, a oni su mu odsekli glavu.
Svedok, Albanac s Kosova, koga je srpsko tužilaštvo saslušalo pre osam dana, govorio je o zločinima Haradinaja, koga je lično poznavao. Njegov identitet neće biti otkrivan iz bezbednosnih razloga. On je opisao kako ga je grupa Haradinajevih ljudi mučila 1998. jer im je neko javio da sarađuje sa Srbima. On je taj slučaj hteo da prijavi SUP-u u Đakovici, ali su ga srpski policajci izbacili iz stanice. Ovaj svedok je 1999. doživeo stravičnu nesreću, kada je Haradinaj sa još četvoricom terorista upao u njegovu kuću.
- U kući smo bili dva moja brata, supruga, petogodišnji sin i ja. Oni su upali maskirani. Siguran sam da su to bili oni, jer znam Haradinajev glas. Jedan brat se sakrio u bunar, a mi smo ostali u kući. Ženu i dete su mi izveli napolje, a nas su zadržali u kući. Čuo sam rafale - opisuje ovaj svedok.
On navodi da je kasnije izašao napolje i zatekao telo petogodišnjeg sina u čije grlo i stomak su bili zabodeni noževi, a žena je bila ubijena rafalima u grudi.
IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
boze kako ste glupi ....

lako je biti srbin u austriji ... treba ziveti u srbiji ....

lako je biti srbin u srbiji ... treba biti srbin u bosni u sarajevu ... treba ziveti u ratu i gledati kako ti komsinicu srpkinju odvode i siluju  i pitati se jesi li ti sledeca ...

btw nemoj da kukas, ako ti se ne svidja, zasto zivis u srbiji .. jel ti neko brani da odes i ti u austriju ili australiju????

« Poslednja izmena: 04. Apr 2008, 22:58:22 od mirjanammm »
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 229
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia N73
boze kako ste glupi ....

lako je biti srbin u austriji ... treba ziveti u srbiji ....

lako je biti srbin u srbiji ... treba biti srbin u bosni u sarajevu ... treba ziveti u ratu i gledati kako ti komsinicu srpkinju odvode i siluju  i pitati se jesi li ti sledeca ...

btw nemoj da kukas, ako ti se ne svidja, zasto zivis u srbiji .. jel ti neko brani da odes i ti u austriju ili australiju????

Meni se svidja, i nikad ne bih otisao, ali ti ocigledno bi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
pa sto se zalis onda ... otkud ti znas bi li ja otisla ili ne ...

uostalom odakle bi li otisla?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 17:36:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.