Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oskrnavljena pravoslavna crkva u Koprivnici  (Pročitano 13161 puta)
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Ljudi ostavite vi Srbiju po strani... da li vam je to opravdanje za EU? Kad budete ulazili (kako kazete pre svih) ocete se pravdati cinjenicom kako u Beogradu napadaju babe u crnini? Ajde da vas bar malo na ovaj nacin osvjestim i pokazem gdje ste...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Uh sto volim ove kariraste Smile i njma ponekad prorade hormoni! Iskreno mi je zao sto je to samo na nacionalnoj osnovi Smile

ajte decki malo koju sentimentalnost Smile Smile Smile Smile

Janoo ...sta tebi fali u zivotu,mozda da ti dam kockastog...pa ga ti razderi... Smile

@Twice...a daj mi reci kako ti onda vidis sta se sve u Hrvatskoj desava....stvarno cudno kako mi Hrvati nemozemo da shvatimo kako je u Srbiji ali zato iz Srbije ljudi su najbolje upoznati u zbivanja koja se desavaju u Hrvatskoj...cudno !

Vec sam ti jednom prilikom delimicno odgovorio, ja pojma nemam ni koliko stranaka imate, ni kako se zovu, od politicara vam znam jedino Mesica jer je aktuelan jos iz ex yu i cuo sam za sanadera ali ne znam tachno kome pripada. Komentarishe incidente koje ti ili neko od drugih forumasa postuje. Ali nikako kao shto to ti radish ne palamudim o situaciji u hrvatskoj po svim aspektima jer niti odlazim tamo, niti zhivim tamo niti me zanima koja vam je vlast najbolja, kakva vam je situacija na izborima i slicne gluposti u koje ti zabadash nos. A neko sa strane ko te chita pomislio bi da zivis u Srbiji koliko o njoj laprdash i seresh po forumu. Smiley Mrzhnja koju ti spominjesh se ne ispoljava van tvojih postova a narochito ne u gradu u kome ja zhivim sa josh 20 i kusur drugih nacija, neracunajuci pojedinachne sukobe kojima politichari daju drugu dimenziju.

Pa vidis Twice...imam srecu pa cesto dolazim u Srbiju...a malo si mi skroman kada pocnes da pricas o sebi i znanju o Hrvatskoj jer mnogo mnogo cesto se bas ukljucis u teme o Hrvatima ili Hrvatskoj,cudno koliko visis na njima ja bi rekao da se ti i nerazumijes bas tako lose...

@Nikola ma Twice voli samnom da razgovara....

@Vlado nebrini za EU...a pravdati se netrebamo nikome...nekazemo mi dacemo prije nego EU kaze da cemo prije ostalih!...
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 00:55:30 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ljudi ostavite vi Srbiju po strani... da li vam je to opravdanje za EU? Kad budete ulazili (kako kazete pre svih) ocete se pravdati cinjenicom kako u Beogradu napadaju babe u crnini? Ajde da vas bar malo na ovaj nacin osvjestim i pokazem gdje ste...

Meni je bitno da zakonodavstvo i pravna država funkcioniraju kao u svakoj državi EU , a Hrvati će glatko odbit ulazak u nešto što nema ni ustav a zove se EU .

Mi smo sa morem i 1000 otoka EU , nek oni dodju k nama , ko ih jebe .......  Smile

Vlado ko ono ne može sad po novome ni u Rumunjsku i Bugarsku bez vize , ko ba Vlado ......  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 00:59:04 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Mi smo sa morem i 1000 otoka EU , nek oni dodju k nama , ko ih jebe

Da sam Hrvat ja bih branio taj stav. Ali to nije tema... Sta je uzrok nasilju nad Srbima u HR?

a mene tiger pita zasto mislim da ce biti paket... tiger nasao si odgovor...
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 01:03:11 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Možda je uzrok nerazjašnjema prošlost , nenaplaćena ratna odšteta , ukidanje viza i glumljenje bratstva i jedinstva ....... možda ...... Smile

Citat
a mene tiger pita zasto mislim da ce biti paket... tiger nasao si odgovor...

neće bit paket zato jer će hrvatska bit Švicarska i zabole je uvo za paket koji ide u EU samo da iskamči neke pare , pomoći , donacije , nas takvi paketi neće interesirat , mi imamo klikera , nema nas puno i nismo razjedinjeni , a iskustvo Slovenije će nam mnogo toga reći .... što je već evidentno .....
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 01:05:43 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Srbi su izgubili mnogo vise, pa ne mrze... mislim da se na Srbiju gleda kao na nekog ko ce vam oteti sve sto vrijedi na ovom Balkanu. Na nekog ko vas sutra moze zestoko zajebati... he i da znas da moze. Ja Srpsku zbog toga nikad ne zelim da dam politicarima iz Srbije.

neće bit paket zato jer će hrvatska bit Švicarska i zabole je uvo za paket koji ide u EU samo da iskamči neke pare , pomoći , donacije , nas takvi paketi neće interesirat , mi imamo klikera , nema nas puno i nismo razjedinjeni , a iskustvo Slovenije će nam mnogo toga reći .... što je već evidentno .....

Da je tako vi bi vec bili u EU. Evo Bugari i Rumuni vam masu iz predzadnjeg vagona, a manje su zasluzili od Hrvatske. Nije tu problem. Problem je u jednom velikom, prljavom vitlogu, koji se zove novi svjetski poredak, a koga pisu velike svjetske sile.
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 01:08:19 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ma ne možete vi zajebat ni sami sebe a kamoli nas , ovde se ljudi time ne opterećuju , ali isto tako su ratne rane još svježe u mnogim obiteljima , nije rat zajebancija , pa eto sad je prošlo ajde da zaigramo malo , ne ide to tako.

Citat
Problem je u jednom velikom, prljavom vitlogu, koji se zove novi svjetski poredak, a koga pisu velike svjetske sile.

misliš da to hrvati ne vide , narod će na referendumu samo tako da odbije ulazak u EU , zapamti šta sam ti rekao , i sto puta može da bude referendum od njega nema ništa baš kao ni od onog tvoga na stoliću u sred ćaršije ba Vlado ba .......  Smile

samo razlika je u tome što vama ne daju a mi nećemo jer nas neće zanimat , ne gradi se Hrvatska ovim tempom zato da bi Brisel o njoj krojio , Hrvati u tu kombinaciju ne vjeruju , vidjet ćeš .....
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 01:14:34 od nikola34 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
ratne rane još svježe u mnogim obiteljima , nije rat zajebancija , pa eto sad je prošlo ajde da zaigramo malo , ne ide to tako.
Pa i u Srbiji su jos svjezije... ona nije ni izlazila iz rata. Kaze tiger Srbi mrze sve nacionalne manjine. Kako ne bi mrzili kad svi pokusavaju da ugrabe parce Srbije? Pa je opet bar 3x bolje stanje nego u HR. Zato sto su Srbi glupi, na jedan svojstven nacin. On tebe maljem, a ti njemu pruzi ruku... e zato...

Ma ne možete vi zajebat ni sami sebe a kamoli nas
Vidis problem je u tome sto Srbija zajebava sama sebe, pa nema vremena za vas.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 01:15:49 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Nije točno , pitao bi te ja da je onako razarana Srbija ko bi u njoj ostao , od ono malo udara NATO-a ste napravili mit , a po paljenju kompletnih Hrvatskih gradova i protjerivanju se pišate i sa podsmijehom pričate - a onda kad vam na um padne Oluja počmete da kunete i oplakujete kao da ništa nije bilo prije te Oluje nego eto odjednom banuli Hrvati i napravili dar mar, nemoj Vlado ......nemam ja volje za velika uvjeravanja ..... sve se zna jako dobro kako - zašto i ko je šta htio ..... 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Sve to stoji, ali vi ste hriscani, katolici i papa vam pripovjeda da budete milostivi. To je kod vas malo izrazeno, zato sto se pola nacije drogira i ne vjeruje u boga. Takvo stanje polako zahvata i Srbiju... Cudis mi se sto velicam Srpsku.  Smile

E divna nasa sela i pasnjaci... i bog kojem se molimo...
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 01:25:55 od vlado85 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.