Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oskrnavljena pravoslavna crkva u Koprivnici  (Pročitano 13094 puta)
Zvezda u usponu

heroj ulice

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1874
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola v360v
tiger lako je tebi da se  * sa tom nacistickom zastavom , é da vam nije tih nemaca, jadni vi Smile
Iz koje si ti ustanove pobjegla? Daj smiri hormone Jaanice  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
@Janaa bez vrijedjanja molim... ovde niko nije jadan i niko nije duzan da trpi uvrede...
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
tiger ti uopshte nisi opterecen Srbima i Srbijom samo si bolje upucen u desavanja u Srbiji od svih Srba zajedno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
napadnuta jedna od zena u crnom u Beogradu,nacrtani kukasti krizevi na romskim kucama,prebijeni muslimani od grupe Srba.
Sta je ovo tiger? U Hrvatskoj se napadaju Srbi iz mrznje. Napadaju se svuda, na svakom koraku. Hrvatska je opsednuta Srbima. U sinocnu emisiju su doveli Boru Djorjdevica da ga nalijepe sto je cetnik u 2007 godini. U nasim politickim emisijama nema Hrvata. U muzickim ih je na svakom koraku... zato sto su dobri, a sta je dobro to je dobrodoslo. Kad tako pljujete po Srbima na svakom koraku, zasto ih onda dovodite u studio. Ovdje si mi iskupio 3 sitna slucaja, napada na razlicite nacionalne manjine. Jel znas koliko se krivicnih dijela dnevno ucini u Srbiji. Djela pogadjaju nekad Srbe, nekad i po neku nacionalnu manjinu, ali planski se ne vrse napadi... Tesko da necim mozes opravdati ovo, da sam na tvom mjestu cutao bih i gledao svoja posla...
U Srbiji je problem sto u Srbiji vlada mrznja prema svakoj manjini,ili ljudima koji misle drugacije od vecine naroda...a to zasto nema u politickim emisijama Hrvata ukazuje samo da niste spremni da razgovarate stvarima koji su se desila u zadnjih 15 godina...ima jedan stereotip u Srbiji a to je da su za rad svi podjednako krivi...neznam dali si gledao veceras Otvoreno na HRT1 ali dobro govore oni politicari i ona zena o stanju u Srbiji...i da sve su to sitne male cinjenice sto se desavaju u Srbiji a kada se neki incident desi u Hrvatskoj to je napad na Srpsku manjinu i predznak na mrznju...mislim Vlado ja nezelim opravdavati ali dosta smrdi kada samo o jednoj strani pricate kada u Srbiji ali bas nista nije bolja situacija...ja gledam svoja posla,zato i nekacim ovdje teorije o Srpskoj~ genocidnoj tvoretini kao sto neki o drugima toliko truda ulazu da bi opravdavali desavanja i krizu u saopstvenoj drzavi...

@Twice...sta ces kada mi je Srce u Srbiji Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 00:37:47 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
od incidenta nekakve budaletine se pravi smišljena akcija "ustaške omladine" .......  Smile  , Vlado dodaj i ovo u top temu , jer je baš ok , kao 2007 godina pa slike nalijepiš .......  Smile

Srbi su toliko zla nanijeli svima oko sebe , treba još vremena proći dok se smire strasti , jer nije svak danas zadovoljan , ima ljudi koji su izgubili sve u ratu , danas gledaju Boru čorbu kako priča da je počasni građan Knina , proradi nezadovoljstvo , frustracija , svašta nešto tu ima , nije to uradio neko ko ima stabilan život i sve mu super nego eto jedino mrzi Srbe pa otišao da porazbaca stvari po crkvi.
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Uh sto volim ove kariraste Smile i njima ponekad prorade hormoni! Iskreno mi je zao sto je to samo na nacionalnoj osnovi Smile

ajte decki malo koju sentimentalnost Smile Smile Smile Smile

nikola je davno pokazo sto misli , stvarno nidzo brigaj svoje brige , zar ne vidis koliko ih imas, frustracije da to je prava rec!
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 00:43:20 od Janaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
U Srbiji je problem sto u Srbiji vlada mrznja prema svakoj manjini,ili ljudima koji misle drugacije od vecine naroda...a to zasto nema u politickim emisijama Hrvata ukazuje samo da niste spremni da razgovarate stvarima koji su se desila u zadnjih 15 godina...ima jedan stereotip u Srbiji a to je da su za rad svi podjednako krivi...neznam dali si gledao veceras Otvoreno na HRT1 ali dobro govore oni politicari i ona zena o stanju u Srbiji...i da sve su to sitne male cinjenice sto se desavaju u Srbiji a kada se neki incident desi u Hrvatskoj to je napad na Srpsku manjinu i predznak na mrznju...mislim Vlado ja nezelim opravdavati ali dosta smrdi kada samo o jednoj strani pricate kada u Srbiji ali bas nista nije bolja situacija...ja gledam svoja posla,zato i nekacim ovdje teorije o Srpskoj~ genocidnoj tvoretini kao sto neki o drugima toliko truda ulazu da bi opravdavali desavanja i krizu u saopstvenoj drzavi...

Ja zhivim u Novom Sadu gde se zastupljene pretezhno sve nacije koje naseljavaju teritoriju Srbije, da li me mozes molim te prosvetliti gde se to u mom gradu i na koji nachin ispoljava ta mrzhnja o kojoj govorish poshto ocigledno ti sve znash i vidish pa chak i ono shto mi koji ovde zhivimo chak ni ne chujemo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Uh sto volim ove kariraste Smile i njma ponekad prorade hormoni! Iskreno mi je zao sto je to samo na nacionalnoj osnovi Smile

Janoo ...sta tebi fali u zivotu,mozda da ti dam kockastog...pa ga ti razderi... Smile

@Twice...a daj mi reci kako ti onda vidis sta se sve u Hrvatskoj desava....stvarno cudno kako mi Hrvati nemozemo da shvatimo kako je u Srbiji ali zato iz Srbije ljudi su najbolje upoznati u zbivanja koja se desavaju u Hrvatskoj...cudno !
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 00:42:34 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Uh sto volim ove kariraste Smile i njma ponekad prorade hormoni! Iskreno mi je zao sto je to samo na nacionalnoj osnovi Smile

Janoo ...sta tebi fali u zivotu,mozda da ti dam kockastog...pa ga ti razderi... Smile

@Twice...a daj mi reci kako ti onda vidis sta se sve u Hrvatskoj desava....stvarno cudno kako mi Hrvati nemozemo da shvatimo kako je u Srbiji ali zato iz Srbije ljudi su najbolje upoznati u zbivanja koja se desavaju u Hrvatskoj...cudno !

Vec sam ti jednom prilikom delimicno odgovorio, ja pojma nemam ni koliko stranaka imate, ni kako se zovu, od politicara vam znam jedino Mesica jer je aktuelan jos iz ex yu i cuo sam za sanadera ali ne znam tachno kome pripada. Komentarishe incidente koje ti ili neko od drugih forumasa postuje. Ali nikako kao shto to ti radish ne palamudim o situaciji u hrvatskoj po svim aspektima jer niti odlazim tamo, niti zhivim tamo niti me zanima koja vam je vlast najbolja, kakva vam je situacija na izborima i slicne gluposti u koje ti zabadash nos. A neko sa strane ko te chita pomislio bi da zivis u Srbiji koliko o njoj laprdash i seresh po forumu. Smiley Mrzhnja koju ti spominjesh se ne ispoljava van tvojih postova a narochito ne u gradu u kome ja zhivim sa josh 20 i kusur drugih nacija, neracunajuci pojedinachne sukobe kojima politichari daju drugu dimenziju.

p.s.nastavi da palamudish odgovoricu ti sutra odo na spavanje. laku noc svima  Smile
« Poslednja izmena: 23. Jan 2007, 00:51:23 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Pa dEvojka mu je iz BG , mora bit informiran , šta se pališ twice ......  Smile

IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.