Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Feb 2026, 19:24:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osama bin Laden mrtav.  (Pročitano 72822 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 2610
Al Zavahri naslednik Bin Ladena

Islamabad -- Egipatski lekar Ajman al-Zavahri je najverovatniji naslednik vođe Al Kaide Osame bin Ladena koji je ubijen u napadu američkih snaga u Pakistanu.

Vrlo brzo  su pronasli i OZNACILI novog vodju  Smile
Izgleda da je ipak istinita prica da su talibani imali udela u svrgavanju Mubaraka u Egiptu i  ostalim severnoafrickim i zemljama sa naftom i da je ovo nagrada Al Zavahriju-dok god ih bude slusao i ispunjavao naredjenja , ako i Osama bin Laden  Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
Smešan si. Smile

Umesto da ispadneš čovek,prozvao sam te ,pa šta,zezanje,hteo si da ispadneš baja,popio si luster sa jaja i ćuti sad,nemoj da  ispadaš još veći sirotan. Smile

Mislim da me nisi razumeo...  Smile Pitao sam te gde su ti postovi u kojima sam ja navodno pricao te stvari.  Smile

I sta si zapeo toliko za taj luster,pobogu...  Smile razumem da si ponosan i strastven zbog njega,ali,mislim... pusti nas vise s time.  Smile
  Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Smile

Sta bi?  Smile Nalupa' se i napljuva,pa sad ne mozes da dokazes svoje tvrdnje?  Smile

Pozdravio te Stanislav.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Al Zavahri naslednik Bin Ladena

Islamabad -- Egipatski lekar Ajman al-Zavahri je najverovatniji naslednik vođe Al Kaide Osame bin Ladena koji je ubijen u napadu američkih snaga u Pakistanu.

Vrlo brzo  su pronasli i OZNACILI novog vodju  Smile
Izgleda da je ipak istinita prica da su talibani imali udela u svrgavanju Mubaraka u Egiptu i  ostalim severnoafrickim i zemljama sa naftom i da je ovo nagrada Al Zavahriju-dok god ih bude slusao i ispunjavao naredjenja , ako i Osama bin Laden  Smile

A nije Amfilohije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Bin Laden ubijen hicima u glavu

Osamu bin Ladena, vođu terorističke mreže Al Kaida i organizatora napada na Njujork i Vašington 11. septembra 2001. ubili su u pakistanskom gradu Abotabadu, 100 kilometara od Islamabada američki komandosi

Kako je saopšteno Bin Laden je ubijen u napadu četiri helikoptera u kvartu Bilal u Abotabadu.
       Američki predsednik Barak Obama potvrdio je da je telo lidera Al Kaide pronađeno, a vlasti u Vašingtonu saopštile su da će ono biti tretirano u skladu sa islamskim zakonima.
       Visoki zvaničnik pakistanske bezbednosne službe potvrdio je za Rojters da je Bin Laden ubijen, a zvaničnici u Pešavaru izjavili su da su zajedničku operaciju izveli Centralna obaveštajna agencija (CIA) i pakistanske bezbednosne službe.
       Mediji prenose i da je Bin Laden živeo u relativno luksuznom delu grada, u blizini Islamabada.
       "Neko vreme bilo je tenzija između Vašingtona i Islamabada, jer je Bin Laden živeo u blizini pakistanske prestonice", rekao je Imtiaz Gul, bezbednosni analitičar.
       On je dodao i da je činjenica da je bilo poznato se Bin Laden nalazi u Pakistanu, veliki minus za kredibilitet te zemlje.
       S druge strane, analitičari smatraju da činjenica da je lider Al Kaide ubijen u zajedničkoj operaciji umanjuje štetu nanetu imidžu Pakistana.

Bin Ladena likvidirao tim Mornaričkih foka
Osama bin Laden ubijen je u operaciji elitne protivterorističke jedinice vojske SAD kada su četiri helikoptera sa specijalcima izvršila prepad na njegovo sklonište u pakistanskom gradu Abotabatu, saopštili su američki zvaničnici.
Na osnovu obaveštajnih podataka koje je pribavila i obradila Cija (CIA), Tim šest mornaričkih specijalaca "foka" u nedelju je rano ujutro sproveo operaciju, kojom je komandovao lično šef agencije Leon Paneta.
Prema rečima nadležnih iz obaveštajnih službi, ključni proboj u informacijam koje su dovele do otkrića lokacije na kojoj se krije Bin Laden, došao je posle hapšenja jednog istaknutog člana Al Kaide poreklom iz Indonezije baš u Abotabadu.
Jedan od svedoka iz Abotabada rekao je da su Bin Ladenovi saborci otvorili vatru na helikoptere sa krova kuće u kojoj se krio vođa Al Kaide.
Helikoprteri su poleteli iz vazduhoplovne baze Gazi na severozapadu Pakistana, gde su smeštene američke trupe koje su pomagale u odbrani od velikuh poplava 2010. godine, saopštili su pakistanski zvaničnici.
U sukobu koji je usledio, jedan helikopter je srušen, a u razmeni vatre prema navodima američkih zvaničnika, sam Bin Laden je pogođen u glavu.
Pre nego što je ubijen, Bin Laden je identifikovan od strane američkih vojnika na osnovu prepoznavanja lica, a zvaničnici su odbili da daju informacije da li je po pogibiji urađen i DNK test koji bi potvrdio te informacije.
Pakistanski izvori saopštili su da je u napadu poginulo i tri muškarca i jedna žena.
Prema američkim zvaničnicima jedan od poginulih je i jedan Bin ladenov sin, čije ime, međutim, nije saopšteno.
Abotabad, gde se krio Bin Laden, grad je oko 100 kilometara udaljen od Islambada, u kome su smeštene tri puka pakistanske vojske sa višse hiljada pripadnika.
Otkriće da se vođa Al Kaide krije u tom mestu nedaleko od glavnog grada Pakistana postavlja pitanje kako je on izbegao hvatanje i da li je moguće da vojska Pakistana nije znala gde se on skriva.
Obaveštajne procene procenjivale su do sada da je najverovatnije mesto prebivanja Bin Ladena severozapad Pakistana i granica sa Avganistanom, gde mu utočište pružaju plemena koja kontrolišu taj region zemlje.
Bin Laden otkriven praćenjem njegovog kurira
Američke snage su uspele da pronađu lidera Al Kaide Osamu bin Ladena ne u, kako se ranije verovalo, pećini na avganistanskoj granici već u društvu njegove najmlađe žene, u luksuznoj kući u gradu Abotabad, na sat vremena vožnje od prestonice Islamabada, saopštili su danas američki zvaničnici.
       Manji tim američkih specijalaca izveo je u nedelju prepad na taj objekat i posle 40 minuta razmene vatre likvidirao Bin Ladena, jednog od njegovih sinova, neidentifikovanu ženu i dvojicu muškaraca.
       Američke snage uspele su da dođu do trospratne kuće pošto su više od četiri godine pratile jednog od njegovih kurira, u koje je Bin Laden imao najviše poverenja, preneo je Rojters.
       Zvaničnici su saopštili su da su kurira identifikovali muškarci koji su uhapšeni posle terorističkog napada na SAD 11. septembra 2001. godine.
       "Zatvorenici su identifikovali tog čoveka kao jednog od nekolicine kurira u koje je Bin Laden imao poverenja. Oni su sugerisali da bi on (kurir) mogao da živi sa Bin Ladenom ili da ga ovaj štiti", kazao je neimenovani zvaničnik američke administracije na brifingu za novinare u Vašingtonu.
       Američke vlasti otkrile su u avgustu 2010. godine da taj kurir živi sa bratom i porodicom u neuobičajeno jako obezbeđenom objektu.
       Prema tvrdnjama istog američkog zvaničnika, kurir i njegov brat su među ubijenima u prepadu.
       "Kada smo videli kuću u kojoj su braća živela, bili smo šokirani (...) Krajnji zaključak naše analize je da se u uporištu nalazila teroristička meta najvišeg značaja. Stručnjaci koji su se bavili ovom problematikom godinama su ocenjivali da postoji velika mogućnost da je terorista koji se tu krije Osama bin Laden", rekao je drugi neimenovani američki zvaničnik, a prenela agencija Rojters.
       Zgrada, koja se nalazi 60 kilometara severno od Islamabada, izgrađena je 2005. godine i ima osam puta veću kvadraturu od obližnjih objekata.
       Spoljni zidovi kuće bili su opasani bodljikavom žicom, ulaz je bio ograničen sa dve sigurnosne kapije, a ukućani su spaljivali otpad i nisu ga odlagali kao njihove komšije izvan objekta.
       Kuća je imala nekoliko prozora i terasu ograđenu zidom visokim 2,1 metar, naveli su zvaničnici.
       Interesantno je da je vrednost objekta procenjena na oko milion dolara, ali da u njoj nije bilo telefonskih niti Internet veza.
       Grad Abotabad, u kojem je ubijen Osama bin Laden, je popularno letnje odmaralište, smešteno u dolini okruženoj zelenim brdima u blizini pakistanskog dela Kašmira.

Izvor: press

Smile Smile Smile

Ja mislim da bi pola vas smislilo bolju priču  Smile

Roknuse ga u oba oka u sred ogorcene borbe, Vajat Erp u najboljim danima nije imao takvu preciznost  Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 14:21:35 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Slika mrtvog bin Ladena je lazna

potvrdjeno je da je slika koja je kruzila celo jutro i koja navodno predstavlja mrtvog bin ladena lazna :

--------------------------

A photo released on Monday purporting to show Osama bin Laden’s body is now reported to be a fake.

The image was carried by a number of international news agencies and broadcast by news channels around the world. It is thought to have originally been distributed by Pakistani media.

It is said to have been created using an earlier picture of bin Laden and another showing the bloodied face of an unidentified man.

The enhanced photo was reported to have been taken shortly after the al Qaeda’s leader’s body was recovered by US special forces.

It has now been withdrawn from all major media.

[/b]

http://www.euronews.net/2011/05/02/dead-bin-laden-photo-is-a-fake/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
pa nek daju pravu onda  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia 2610
Slika mrtvog bin Ladena je lazna

potvrdjeno je da je slika koja je kruzila celo jutro i koja navodno predstavlja mrtvog bin ladena lazna :

Uopste ne shvatam da neko veruje u ovu sarenu lazu za neuke .
Naravno da nije prava- fotosop je cudo i Obama moze postati belac a Putin i Medvedev mogu postati crnci - tako je ova slicka "prava"....
Sarada se nastavlja...
@ simijon - Nisam se setio da Amfilohije moze biti tako visoko na lestvici Al Kaide  - mislio sam da je on predvodnik ekstremnog pravoslavnog ekstremizma  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
brate ne mogu da verujem šta su mediji danas postali kad objavljuju onakvu sliku  Smile Smile Smile Smile Smile   znači povraća mi se kad vidim kolko se trude da još više zaglupe narod !    onu sliku čim sam video znao sam da je montaža, jer pogledajte na pimer samo mu usta koja su u istom položaju kao na originalnoj slici

o upoređivanju brade da i ne govorimo  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 14:36:00 od van.tu.3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米
pa nek daju pravu onda  Smile
Шта стока са запада разуме као и домаћи европејци СНС+ДС, то је сасвим довољно за њих ... јефтини фотошоп.

IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Feb 2026, 19:24:14
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.