Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Feb 2026, 01:02:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Osama bin Laden mrtav.  (Pročitano 73150 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7
Ali... jebote mogli su boljeg photoshopera da nađu koji koristi nešto više osim gumice i Burna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 

Ko što rekosmo binLadenova kuća i velika pakistanska vojna baza i još mali milion kuća u tom kraju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
Ja se samo pitam sta ce biti kad i Mok'ca (ahmet_bont) vidi temu...

U stvari znam sta ce biti - Borba trolova!  Smile  Smile Mok'ca vs. Dile.  Smile

Gospodo,uzmite kokice i spremite se za predstavu.     Smile

Ovako,ja sma prokomentarisao situaciju,naravno,nikoga nisam spomenuo,a onda je jedan što ovde obitava danima,sajber filozof hteo da se napravi pametan pa je popio luster. Smile

I onda je mrmot zavio cokoladu...

Ovo je moj prvi post.
Ja ne mogu da verujem da neko pravoslavne veroispovesti podržava mudžahedinsko govno,ja sa iskreno nadam da ona govna po Bosni sad umiru plačući,i svaka njihova suza je radost z amene,i želim im da svi pocrkaju u najgorim mukama.

A Bin Laden,ja se nadam da su mu telo bacili džukcima da se najedu. Smile
I koga sam prozvao.

Zato,nemoj da kenjaš. Smile

I ti nekome kažeš da je trol,ti nisi član foruma,ti si inventar foruma,ono,ulogujem se u 4 ujutro,hkj bf i par pacijenata raspredaju o svetskoj politici,a sve izgleda kao razgovor militantnih pastira sa Kavkaza.Uloguješ se u 5 popodne,oni su i dalje tu,i 7 ujutro,naravno,i sve pršti od bistrenja svetske politike.Razvlače se teorije zavere,uvek su Ameri krivi,Rusi ne mogu nikada ni pod kojim uslovima da budu krivi,to je prosto po zakonima fizike neizvodljivo,naravno ceo set ima za tajni plan da uništi Srbiju,jer su u njoj videli veliku pretnju po njih....Maloumne budale.

I hteo si da ispadneš šmeker,da me kao prozoveš sa Čakom,ali si popio luster,pa ti je krivo,slepcu glupi iskompleksirani. Smile

« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 13:41:46 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
  Američke snage uspele su da dođu do trospratne kuće pošto su više od četiri godine pratile jednog od njegovih kurira, u koje je Bin Laden imao najviše poverenja, preneo je Rojters.

четири године пратили човека од поверења ... хеххехе ... па ко ови наши пандури што после четвртог претреса пронађу дневник ... ефикасност пре свега  Smile Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
LG g5
Talibani prete Pakistanu i SAD

Islamabad -- U prvoj reakciji na vest o ubistvu Osame bin Ladena pakistanski talibani zapretili su napadima na pakistanske zbničnike i vojsku kao i SAD.

Talibani su kao cilj pomenuli i pakistanskog predsednika Asifa Ali Zardarija.

"Naš prvi cilj će sada biti pakistanski zvaničnici, predsednik Zardari i vojska. Amerika će biti naš drugi cilj", izjavio je Ehsanulah Ehsan, portparol Pakistanskog talibanaskog pokreta, Rojtersu telefonom sa nepoznate lokacije.

Američki predsednik Barak Obama objavio je rano jutros po srednjeevropskom vremenu da je najtraženiji terorista na svetu, vođa Al Kaide Osama bin Laden, ubijen u nedelju u Pakistanu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
LG g5
Al Zavahri naslednik Bin Ladena

Islamabad -- Egipatski lekar Ajman al-Zavahri je najverovatniji naslednik vođe Al Kaide Osame bin Ladena koji je ubijen u napadu američkih snaga u Pakistanu.

Zavahri je bio mozak operacija bin Ladena i njegove Al Kaide i najviše se pojavljivao u javnosti, često osuđujući SAD i njihove saveznika u video porukama, prenosi Rojters.

U jednoj od najnovijih poruka on je pozvao muslimane da se bore protiv NATO i američkih snaga u Libiji.

Zavahri je drugi, posle Bin Ladena, na FBI listi najtraženijih terorista, podseća Rojters.

Predsednik SAD Barak Obama saopštio je jutros da su vođu Al Kaide Osamu Bin Ladena u Pakistanu ubili američki specijalci.

Izvor: B92

IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Citat
  Američke snage uspele su da dođu do trospratne kuće pošto su više od četiri godine pratile jednog od njegovih kurira, u koje je Bin Laden imao najviše poverenja, preneo je Rojters.

четири године пратили човека од поверења ... хеххехе ... па ко ови наши пандури што после четвртог претреса пронађу дневник ... ефикасност пре свега  Smile Smile

Nemoj tako, nisu svi sposobni ko šef buconja, eno da vidiš kako spasava stripere na društvu . Samo mu žena ne da da nosi triko i gaće preko njega inače šta bi bilo....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja se samo pitam sta ce biti kad i Mok'ca (ahmet_bont) vidi temu...

U stvari znam sta ce biti - Borba trolova!  Smile  Smile Mok'ca vs. Dile.  Smile

Gospodo,uzmite kokice i spremite se za predstavu.     Smile

Ovako,ja sma prokomentarisao situaciju,naravno,nikoga nisam spomenuo,a onda je jedan što ovde obitava danima,sajber filozof hteo da se napravi pametan pa je popio luster. Smile

I onda je mrmot zavio cokoladu...

Ovo je moj prvi post.
Ja ne mogu da verujem da neko pravoslavne veroispovesti podržava mudžahedinsko govno,ja sa iskreno nadam da ona govna po Bosni sad umiru plačući,i svaka njihova suza je radost z amene,i želim im da svi pocrkaju u najgorim mukama.

A Bin Laden,ja se nadam da su mu telo bacili džukcima da se najedu. Smile
I koga sam prozvao.

Zato,nemoj da kenjaš. Smile

I ti nekome kažeš da je trol,ti nisi član foruma,ti si inventar foruma,ono,ulogujem se u 4 ujutro,hkj bf i par pacijenata raspredaju o svetskoj politici,a sve izgleda kao razgovor militantnih pastira sa Kavkaza.Uloguješ se u 5 popodne,oni su i dalje tu,i 7 ujutro,naravno,i sve pršti od bistrenja svetske politike.Razvlače se teorije zavere,uvek su Ameri krivi,Rusi ne mogu nikada ni pod kojim uslovima da budu krivi,to je prosto po zakonima fizike neizvodljivo,naravno ceo set ima za tajni plan da uništi Srbiju,jer su u njoj videli veliku pretnju po njih....Maloumne budale.

I hteo si da ispadneš šmeker,da me kao prozoveš sa Čakom,ali si popio luster,pa ti je krivo,slepcu glupi iskompleksirani. Smile

aha...  Smile

nego,ti meni jos ne rece,gde je taj post gde sam ja branio muslimane?  Smile a i taj post gde sam rekao da Rusi nikad nisu krivi ni za sta...  Smile ili gde ceo svet ima tajni plan za unistenje Srbije...  Smile i kad sam ja to postovao u 4 sata,idiote jedan lazljivi?  Smile

A st ose lustera tice-vidi,ja razumem da si ti ponosan na njega,i da mu se divis svaki dan,i da zelis to da podelis sa ostalim,ali,molim te,shvati-ja nisam jedan od vas,nisam peder,niti jevrej,i stvarno me ne zanimaju tvoje ponude.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Tattoo
Smešan si. Smile

Umesto da ispadneš čovek,prozvao sam te ,pa šta,zezanje,hteo si da ispadneš baja,popio si luster sa jaja i ćuti sad,nemoj da  ispadaš još veći sirotan. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Smešan si. Smile

Umesto da ispadneš čovek,prozvao sam te ,pa šta,zezanje,hteo si da ispadneš baja,popio si luster sa jaja i ćuti sad,nemoj da  ispadaš još veći sirotan. Smile

Mislim da me nisi razumeo...  Smile Pitao sam te gde su ti postovi u kojima sam ja navodno pricao te stvari.  Smile

I sta si zapeo toliko za taj luster,pobogu...  Smile razumem da si ponosan i strastven zbog njega,ali,mislim... pusti nas vise s time.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2011, 14:01:07 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Feb 2026, 01:02:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.