Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đorđević jači od "ol stara"  (Pročitano 4507 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
A veovatno i na dan ili 2 pre utakmice u samom pioniru, kako to uvek biva...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Iako nije ni bio najavljen za spektakl u Beogradu, Dino Rađa izjavio je kako neće doći na oproštaj Aleksandra Đorđevića od košarke.

Hrvatska reprezentacija sa Olimpijskih igara u Barseloni 1992, ponovo će se okupiti u nedelju uveče kako bi uveličala oproštaj Danka Radića od aktivnog suđenja.

Pored Dina Rađe, na terenu će se naći Stojko Vranković, Velimir Perasović i Aramis Naglić, dok će sa njima zaigrati i Jure Zdovc, koji u petak pravi svoj oproštaj u Ljubljani.

Neće biti Tonija Kukoča koji već duže vremena izbegava "svečanosti" u Hrvatskoj i koji je svoj nedolazak opravdao obavezama prema "Najku", svom sponzoru.

Hrvatska će igrati protiv selekcije Evrope u kojoj će biti Đorđević, Panov, Slezas, Mulaomerović, Bazile, Fućka, Laković, Brezec, Smodiš i drugi.

- U Beograd, na Đorđevićev oproštaj, neći ići. Ne želim da tog dana neko nekome zviždi, tog dana treba da se čuju samo aplauzi, rekao je Rađa.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Aleksandar Đorđević se u nedelju oprašta od aktivnog igranja košrake, a Dino Rađa je pre nekoliko dana najavio da neće doći u Beograd na revijalni meč. Ipak, naš proslavljeni košarkaš se nada da bi njegov nekadašnji saigrač iz nacionalne selekcije mogao da promeni odluku.

Đorđević je minulog vikenda igrao u Zagrebu na revijalnoj utakmici na kojoj se od suđenja oprostio Danko Radić i nije imao nikakvih problema niti je dobio zvižduke. Zato se nada da bi i Rađa mogao tako da prođeu Beogradu.

- Dino mi je rekao da ne želi da zvižduci upućeni njemu pokvare spektakl. Iskreno, ne verujem da bi dobio zvižduke, mada se slažem sa njim da bi zaista bilo ružno da na takvoj revijalnoj utakmici bude zvižduka. Pokušaću da promenim njegovu odluku, ali ma kakva ona bila, Rađa će ostati moj veliki prijatelj, rekao je Đorđević.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
- Košarkaški gospodar poslednjih sekundi večeras (21, TV prenos), iz prepunog "Pionira" odlazi u sportsku penziju
- Učešće u spektaklu otkazali Sabonis, Marčuljonis, Kurtinaitis, Poceko i D'Antoni, a naknadno uključeni Rađa i Naumoski
Posle dve decenije terora koji je sprovodio nad maltene bilo kojom petorkom sa druge strane terena, Aleksandar-Saša Đorđević večeras će zvanično završiti košarkašku karijeru u prepunom "Pioniru", spektakularnom utakmicom koja će, osim ol-star karaktera, imati i humanitarnu crtu.

Đorđević, basket verzija Aleksandra Velikog, okupio je u beogradskom hramu košarke prijatelje, saigrače ali i protivnike, a sav prihod namenio je akciji "Škola bez nasilja", u koju je uključen i kao nacionalni ambasador UNICEF-a. Spisak Sašinih gostiju, međutim, promenjen je u poslednji čas... Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, zatim i Hrvatske, Dino Rađa, ipak će igrati na ovoj utakmici, čiji je početak zakazan za 21 čas.

- Čuo sam se da Dinom i potvrdio mi je dolazak rečima: Imam jednu sestru i vas iz juniorske reprezentacije koji ste mi kao braća. Dolazim zbog tebe, ali i svih nas iz te generacije - preneo je Đorđević svoj razgovor sa Rađom.

Sale ovo zaslužuje

Žarko Paspalj:
- Nema tu mnogo da se priča, reč je o izuzetnom čoveku i sportisti. Takva karijera kakvu je imao Sale, treba da se isprati na najbolji mogući način. Koliko sam čuo i organizacija će biti na vrhunskom nivou, dolaze mnogi bivši igrači, zvezde evropskih klubova i to će biti veliki spektakl.
Dušan Vujošević:
- Biće to spektakl kakav Sale zaslužuje.
Miroslav Berić:
- Red je da ispratimo Saleta kako dolikuje, a obzirom na to ko je sve potvrdio dolazak, sigurno je da će gledaoci uživati.
V. J.

Pored Rađe, u večerašnjem spektaklu učestvovaće i Petar Naumoski, jedan od onih koji je sigurno svestan koliko je teško (nemoguće) naslediti Đorđevića u evropskoj košarci.

Na Đorđevićevu žalost, dolazak na oproštajni meč u poslednjem trenutku otkazali su nekadašnji litvanski asovi Šarunas Marčuljonis i Rimas Kurtinaitis.

- Mnogo mi je žao što neću doći u Beograd, ali razlog su zdravstveni problemi moje devojke koja je u drugom stanju. Saši želim dobar život, da bude uspešan po okončanju igračke karijere, i da ostane u košarci na bilo koji način jer zna puno o njoj - istakao je Marčuljonis.

Kurtinaitis je odluku o nedolasku na oproštajni meč Đorđevića doneo tek juče:
- Kupio sam kartu za Beograd u petak uveče. Međutim, zbog obaveza prema nacionalnom timu, u subotu sam odlučio da ostanem. Pripreme mlade reprezentacije Litvanije, čiji sam selektor, počinju 6. jula. Naše ambicije na tom šampionatu su velike. Ukoliko prođemo loše, mogli bi da mi kažu da sam ja kriv za neuspeh, jer sam ostavio ekipu zbog revijalne utakmice. Žao mi je zbog Saše, koga smatram jednim od najboljih košarkaša Srbije svih vremena. Nikada neću zaboraviti finalnu utakmicu na Evropskom prvenstvu 1995. u Atini, kada nam je ubacio 41 koš - izjavio je Kurtinaitis, dodajući da u radu sa mladom reprezentacijom Litvanije primenjuje mnoge stvari iz "srpske košarke, koja je uvek bila za primer".

Pored Marčuljonisa i Kurtinaitisa, još ranije su učešće na Đorđevićevom oproštaju otkazali, iz raznih razloga, Arvidas Sabonis, Đanmarko Poceko i Majk D Antoni. I bez svih njih, međutim, odlazak u penziju najboljeg plejmejkera evropske košarke u poslednjih 15-ak godina biće pravi spektakl. Ne samo zbog onih koji dolaze, što je zaista impozantan spisak. Biće to spektakl, pre svega, zbog onoga koji ih je zvao...

PLAVI: Jarić, Rakočević, Stojaković, Tomašević, Rebrača, Radmanović, Drobnjak, Bodiroga, Miško Marić, Danilović, Savić, Paspalj, Divac, Nebojša Ilić, Lončar, Nakić, Koprivica, Dragutinović, Saša Obradović, Luka Pavićević, Zorkić, Berić, Tarlać, Vukčević, Pecarski, Zoran Jovanović, Krstić, Prelević, Gurović, Grbović, Vilfan. Treneri: Ivković, Obradović, Maljković, Pešić i Antonić.
BELI: Jasikevičijus, De La Fuente, Ereros, Angulo, Marko Milić, Danko Cvjetičanin, Nesterović, Kukoč, Tabak, Alibegović, Ambrasa, Pesina, Riva, Dino Menegin, Dakuri, Zdovc, Janakis, Andreu, Rafa Đofreza, San Epifanio, Brunamonti, Naumoski. Trener: Skariolo.

M. Z. - Tanjug
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
Hteo sam da javim bratu u Nemackoj i stricu da gledaju, medjutim rts, ladno nece da prenosi ovo, a prenosio je je juce odbojku sa Grcima. Smile Da li zna neko da li ce mozda da bude na nekom drugom nasem ili stranom satelitskom kanalu?
« Poslednja izmena: 03. Jul 2005, 12:09:41 od Ciklopentanoperhidrofenan »
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
hej ciklo
rts 2 prenosi ovo
ali sad dal' ce bidne na satelitu
proveri ti to ipak...
uostalom na programu je neka serija na satelitu
koliko ja vidim
a posle je vreme rezervisano za kosarku
hm...
mozda ipak i puste
« Poslednja izmena: 03. Jul 2005, 12:14:29 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 147
ma bice sigurno i na rts sat, nemaju razloga da nepuste i dijaspori da uziva u ovom spektaklu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Za jednog ROKERA - 100 shabana.

Zodijak
Pol
Poruke 1329
To sam i ja mislio, ali sumnjam, jer lepo pise na sajtu rts-a da ce na drugom kanalu da bude, a na satelitu pise da je neka serija u to vreme.
IP sačuvana
social share
If ASSHOLES could FLY this place would be an AIRPORT.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Samo jedno veliko Hvala.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Kako je bilo? Nisam imao priliku da pratim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.