Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Đorđević jači od "ol stara"  (Pročitano 4529 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Penzionerski  Smile On i Radja imaju da igraju komotno jos 5 godina u kakvoj su formi...
Ali eto.. vreme je doslo.. povrede i godine.. steta.. 22 godine profesionalne karijere...
Ali ono sto je priredjeno Bobanu Jankovicu i Srdjanu Knezevicu.. ono je stvarno...
Veliki covek... veliki...
Zao mi je sto nije bilo u Areni, jer je pionir bio pun kao oko a mnogi nisu mogli da odu jer karata nije bilo.. ja bih sigurno isao, ali ovako da ja jurim veze za takvu tekmu za kartu, neka... ko je zasluzio i kupio na vreme mogao je ici..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
npr. ja
meni je bilo sjajno
bole me ruke od silnog aplaudiranja
a sto se Arene tice
tu se slazem sa SF-om
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
E sto mi je krivo sto nisam bar na TV video...

Sale legendo!  Smile  Smile  Smile   Smile  Smile   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
Sale je zaista legenda
nevidjena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Zao mi je samo sto Palja ne moze vise da igra zbog srca i sto se Marculionis i Sabonis nisu pojavili, cisto da odaju duzno postovanje coveku koji ih je pokopao pre tacno 10 godina, kada su bili najblizi tronu...
Takav se jednom radja.. imamo mi ok klinaca.. al niko s takvom lakocom i pored godina i povreda ne igra... niko nije lider ni priblizan njemu.. Jebiga.. steta je... da ga je zdravlje posluzilo mogao je jos igrati i uciti neke nove klince... mada ono sto je on imao to ne moze da se nauci.. covek se ili rodi takav ili te visine nikad ne dostigne
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
upravo tako
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Aleksandar Đorđević drugo ime za košarku

Evropske košarkaške legende složne su u oceni da je dugogodišnji reprezentativac naše zemlje Aleksandar Đorđević jedan od najboljih plejmejkera svih vremena, ali su svi istakli da je njegova veličina i u ljudskim kvalitetima.

- Mnogo toga možemo da kažemo o Saletu, svi znamo kakav je igrač. Oni koji ga poznaju znaju i kakav je čovek i koliko je poseban. Zaista, ne bih mogao sada da kažem da li je veći igrač ili čovek - rekao je novinarima u Beogradu Antonelo Riva, bivši Đorđevićev saigrač iz Milana.

Evropske košarkaške legende, igrači i treneri koji su obeležili poslednje dve i po decenije tog sporta, okupili su se u Beogradu, gde su sinoć učestvovali u oproštajnoj utakmici jednog od najomiljenijih sportista Srbije i Crne Gore. Zvanice koje su doputovale ranije, učestvovale su u subotu uveče na dobrotvornoj aukciji, čiji je prihod namenjen programu UNICEF-a "Škola bez nasilja".

Riva: Zaista, ne bih mogao sada da kažem da li je Đorđević veći igrač ili čovek

Maljković: Kada
gledate njega, jasno vam je zašto se kaže da je
košarka zabava velikih

Danilović: Učinio je veliku stvar ovom oproštajnom
utakmicom, hvala mu na tome

Skariolo: Za
priču o njegovim
ljudskim i igračkim kvalitetima potrebne su mi dve godine

Obradović: Svi znaju trojku iz
Istanbula, ali niko ne zna koliko je
Đorđević to vežbao

Jasikevičijus:
Dobro, najbolje je odigrao u finalu EP
1995. godine, a sada
dosta s tim

- Imao sam tu sreću i to zadovoljstvo da mu budem prvi trener, u školi "Marko Orešković", kada sam bio asistent njegovog oca Bate Đorđevića - kazao je trofejni trener Božidar Maljković. - Posle toga, uvek smo bili na različitim sportskim stranama. Saša je jedan od naših najboljih igrača svih vremena, ima tu gracioznost na terenu koja je odlika velikih. Kada gledate njega, jasno vam je zašto se kaže da je košarka zabava velikih. Đorđević je veliki igrač.

Iako ima 38 godina i pre nekoliko meseci je najavio da se oprašta od aktivnog igranja, to je informacija koju mnogi njegovi poznanici ne mogu u potpunosti da prihvate.

- Igraće Milano Evroligu sledeće godine, možda će on prihvatiti tu ponudu. Pa, da li ste ga videli kako igra sada? Ne mogu da verujem da se povlači - bio je skeptičan Šarunas Jasikevičijus, litvanski reprezentativac i prva zvezda evropskog prvaka Makabija.

Sjajni plejmejker dodao je da je uvek rado gledao Đorđevićeve utakmice...
- Koliko sam mogao, naravno, kao Litvanac da navijam za njega. Bio mi je jedan od uzora, ali nemojte me pitati o njegovim najboljim partijama u reprezentaciji, molim vas - rekao je Jasikevičijus kroz osmeh.

Na insistiranje novinara, bivši as Barselone je uz smeh kratko rekao:

- Dobro: Najbolje je odigrao 1995. u finalu Evropskog prvenstva, a sada dosta s tim!
SR Jugoslavija je u tom finalu pobedila Litvaniju rezultatom 96:90, a Đorđević je postigao 41 poen, uz šut za tri poena 9/12. Bivši Đorđevićev trener Serđo Skariolo naglasio je da se sa "Saletom nikad ne zna".

- Dugo sam ga trenirao i sa njim se nikad ne zna. On sa 38 godina igra bolje od ogromne većine sadašnjih plejmejkera i ja ne vidim da treba da se povlači. Ne zamerite mi što ne mogu da pričam o njegovim igračkim i ljudskim kvalitetima, za ta dva pitanja bi mi bile potrebne dve godine - rekao je Skariolo.

Đorđević je jedno svetsko i dva evropska zlata, plus olimpijsko srebro, osvojio kada je reprezentaciju vodio Željko Obradović.
- Sale i Zoran Slavnić su naši najbolji plejmejkeri u istoriji. Đorđević je mnogo osvojio i gde god da je igrao ostavio je trag. Najvažnije je, naravno, koliko je dao reprezentaciji i uvek je bio primer drugima i na terenu i van njega - rekao je Obradović.

Obradović nije imao dilemu na pitanje novinara da li se takvi igrači rađaju ili stvaraju.
- Sale jeste talentovan, ali je mnogo radio. Ja ne verujem u to da se igrač rodi. Svi znamo za trojku iz Istanbula (kada je Đorđević pogotkom u poslednjim sekundama doneo Partizanu titulu prvaka Evrope), ali da li svi znaju koliko se taj šut vežbao? Mi smo često ostajali posle treninga i vežbali dribling preko celog terena, naskok i šut za tri. On je to izveo tehnički besprekorno - objasnio je Obradović.

Kada je Partizan te 1992. godine osvojio triplu krunu, za najbolji bekovski par Evrope proglašeni su Đorđević i Predrag Danilović, kasnije saigrači u reprezentaciji.

- Mnogo toga smo osvojili zajedno, a zajedno smo i sazrevali. Počeli smo zajedno da osvajamo trofeje za novu Jugoslaviju. On je učinio veliku stvar što je napravio ovu oproštajnu utakmicu, koja je i oproštaj naše generacije. Zahvalan sam mu na tome - rekao je Danilović.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 6861
mob
LG 
Gledala sam sinoc. Vrlo emotivno i lijepo, kako Sasa zasluzuje. Sve cestitke i Beogradskoj publici na doceku svih kosarkasa. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje je biti bogat cijeli zivot, nego jedan dan siromasan.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

vid' noge, prava transformerska :chuckel:

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14402
Zastava beograd
ja konj nisam stigao da kupim karte...al bar sam gledao na tv-u.Prosla je ta generacija.
IP sačuvana
social share
u pocetku sam krenuo slabo,a onda sam naglo popustio...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
nisam gledala na tv... zaboravila Smile
nisam kupila karte ... neko me nije obavestio da se ide... Smile
gledala reportazu... zanimljivo... paspalj... tuzno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.