Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Опуштена" Србија  (Pročitano 3085 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
mob
I-mate 30 Pro
Faca je patka...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 
Svako voli svoje, svoje velica, samo mi seremo kao foke i nista nam ne valja.
U prilog tome i dve teme : O dronu se pisalo svega nekoliko sati, ali o paljenu pekara danima.....Popljuj svoje, sto jace i bolje - cilj teme. Jer to je tako evropejski.

Ne zato što je evropejski nego zato što je upravljač dronom otišao to veče, a ovi što su palili pekare su i dalje tu među nama.

Dok ne ukapiraš da onaj koji nalazi opravdanje da ubije / siluje / zapali / mrzi nekog zato što je "pogrešne" vjere, nacije, državljanstva, mjesta rođenja, naglaska, boje kože ili kose ili očiju - će već naći razloga da to sutra budeš ti ili tvoje dijete i da takvima uvijek i na svakom mjestu se mora stati na put i moraju biti kažnjeni bez obzira na okolnosti, karakter žrtve ili njenu nacionalnost, vjeroispovjest ili državljanstvo ... ovo nikad neće biti ni nalik normalnoj državi.

Opravdavanje i umanjivanje zločina je takođe zločin! Upamti!

To što ti ne bi ne mjenja ništa, ti daješ moć i povlađuješ onima koji bi.

Zaboravljas da mene i moj narod vec odavno neko progoni zbog nacionalnosti, mesta rodjenja, porekla...i da oni ne biraju da li cu to sutra biti ja i moje dete. I da im se godinama povladjuje i opravdava svaki zlocin. .
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.101
U prilog tome i dve teme : O dronu se pisalo svega nekoliko sati, ali o paljenu pekara danima.....Popljuj svoje, sto jace i bolje - cilj teme. Jer to je tako evropejski.

Ne zato što je evropejski nego zato što je upravljač dronom otišao to veče, a ovi što su palili pekare su i dalje tu među nama.

Dok ne ukapiraš da onaj koji nalazi opravdanje da ubije / siluje / zapali / mrzi nekog zato što je "pogrešne" vjere, nacije, državljanstva, mjesta rođenja, naglaska, boje kože ili kose ili očiju - će već naći razloga da to sutra budeš ti ili tvoje dijete i da takvima uvijek i na svakom mjestu se mora stati na put i moraju biti kažnjeni bez obzira na okolnosti, karakter žrtve ili njenu nacionalnost, vjeroispovjest ili državljanstvo ... ovo nikad neće biti ni nalik normalnoj državi.

Zaboravljas da mene i moj narod vec odavno neko progoni zbog nacionalnosti, mesta rodjenja, porekla...i da oni ne biraju da li cu to sutra biti ja i moje dete. I da im se godinama povladjuje i opravdava svaki zlocin. .

De kukaj meni malo o tužnoj istoriji Srbalja, koja pola rodbine mogu da obiđem samo na grobu Neznanog junaka.

To što drugi rade mene ne opravdava. To je suština civilizacije, suština noramalnog života.

Ne rečenica ja neću silujem tvoje dete, ako sam 100% siguran da moje neće niko, nego rečenica ja neću da silujem / ubijem / zlostavljam ničije dete zato što je to zločin i tačka.
IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Вид Сандра... да не мењамо тезе и да не буде забуне... У мом комшилуку неко је испуцао два оквира из калашњикова у излог неке пекаре и убацио бомбу у исту... док је двоје људи позади правило кифле ил кунтало на послу...

Мало ми је идиотски тражење да се прогледа кроз прсте том лику јер је власник пекаре ето Шиптар а Шиптари, а провокација, а света српска земља... све то стоји, не занемарујем и не заборављам Србе доле... али нећу бре да се ретард крије иза те приче и да чекам да не буде само материјална штета...
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia 

De kukaj meni malo o tužnoj istoriji Srbalja, koja pola rodbine mogu da obiđem samo na grobu Neznanog junaka.

To što drugi rade mene ne opravdava. To je suština civilizacije, suština noramalnog života.

Ne rečenica ja neću silujem tvoje dete, ako sam 100% siguran da moje neće niko, nego rečenica ja neću da silujem / ubijem / zlostavljam ničije dete zato što je to zločin i tačka.

Vidi Patko, jebe se meni da postujem nekoga ko mene ne postuje. Jos manje da se pozivam na ljudskost, humanost, evropejski nacin razmisljanja, kad te neko gazi djonom decenijama. Jednostavno previse dugo traje, previse zrtava, previse uvreda da se tim crvima i dalje oprasta...
Sad jos odrecituj "Trazim pomilovanje" i da zavrsimo sa temom.

Вид Сандра... да не мењамо тезе и да не буде забуне... У мом комшилуку неко је испуцао два оквира из калашњикова у излог неке пекаре и убацио бомбу у исту... док је двоје људи позади правило кифле ил кунтало на послу...

Мало ми је идиотски тражење да се прогледа кроз прсте том лику јер је власник пекаре ето Шиптар а Шиптари, а провокација, а света српска земља... све то стоји, не занемарујем и не заборављам Србе доле... али нећу бре да се ретард крије иза те приче и да чекам да не буде само материјална штета...

Reciprocitet.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung 111111
Ljudi ne kapiraju sta je covek hteo da kaze.Sto nije ni bitno,koga briga sta on ima da kaze.
Ova stvar je interesantna..a to je da ljudi misle da je dobra drzava za zivot samo ona u kojoj imas para.
Sto je tacno ali i glupo u isto vreme.

Jedini razlog sto Srbija ne valja Srbima je sto nema para.

Da mogu da biram gde bih ziveo (a da je standard podjednak) ako ne bih izabrao neki tropski predeo verovatno da bih uvek birao Srbiju.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 38.0.2125.102
mob
I-mate 30 Pro
Imas pravo sine...nije to slucajno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
Tačno je i ovo što je Jasikasi rekao - nije sve u parama, nego i u tome da moraš sam da nađeš sreću, da vidiš da li ti leži ta zemlja i način života. Primera radi - postoje ljudi koji nemaju problem da skupe pare, odu u neku zemlju trećeg sveta, i tamo žive ko carevi, ali tako što ne izlaze iz vila ili izlaze samo u blindiranim kolima... i tako prolaze kroz raspadnute gradove na putu do posla ili plaže, i to im ne smeta. Svuda oko njih je raspad i beda, ali njih to ne dotiče jer sve reše parama ili izolacijom od toga. I oni su srećni tako. Ali većina nas običnih ljudi ne bi mogla tako da živi (ma koliko to zvuči lepo u teoriji). Dakle, treba čoveku i zadovoljstvo i kompatibilnost sa tim načinom života, a ne samo pare i prihodi. Jer možeš ti da kupiš kuću i kola, ali ne možeš da kupiš zadovoljstvo što živiš tu. Osim ako ti se život ne svodi na sedenje u kući...

Inače, moram da demantujem ove priče o Američkim putevima. Vozio sam po njima i mogu bez premišljanja da kažem da su fenomenalni. Jedino gde sam video rupčage jeste Njujork, koji po održavanju spada u istu klasu gradova kao i Čikago, gradova koji su preopterećeni svime pa jednostavno ne stižu da poprave i renoviraju sve ulice. Ali u svim drugim gradovima i svim drugim mestima, bili su besprekorni. Sećam se i jednog seoskog puta koji se svodi na 20 km ničega i onda se odjednom završava privatnim posedom. Dnevno prođe 5 kola. Dakle, država nema nikakav interes da ga održava, a opet je izgledao kao da je asfaltiran pre nedelju dana. Slično je i sa mnogim drugim.

A najčudnije od svega je što danas veći deo autoputeva uopšte nema putarine. Ima ih na istočnoj obali oko gradova, ali van toga jako jako retko.
Elem, ako bih mogao da biram jednu stvar koju bismo preuzeli od Amerikanaca, to bi bio njihov sistem i uopšte, celokupan doživljaj puteva i prevoza. Jer razvijen saobraćaj mnogo znači za zemlju, tj. i državu i narod.
« Poslednja izmena: 20. Okt 2014, 18:15:09 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
Lincoln Avenija u CIkagu, skoro celom duzinom na oba oboda gde su bajk lejnovi rupa do rupe bukvalno. Clark isto tako. Bolja situacija je u centru lake shore, michigen. Clayborn takodje dobrim delom vrlo kvalitetan asfalt.

Autoputevi i putevi van grada koji nisu puno optereceni su u savrsenom stanju, to se i ne dovodi u pitanje. Cikago ima isti problem kao Srbija a to je velika promena temperature izmedju leta i zime i to dovodi do pucanja puteva. Juzne drzave nemaju taj problem pa imaju i mnogo bolje puteve. Makar tamo.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 38.0.2125.104
mob
Samsung SGH-E590
Citat
Cikago ima isti problem kao Srbija
Pun k***c Srba! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: quot

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.