Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Opsadno stanje Beograda 10. 10. 2010.  (Pročitano 76627 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63

Како то? Шта се то тако радикално променило?
Radikalno je smanjena tolerancija prema pederima i radikalno je pogoršana politička podrška DS i SPS

Pa i ne verujem da se nesto bitno promenilo kod politicke podrske.... Sto se tice tolerancije prema pederima i ljubteljima pedera situacija nije ni malo ruzicasta... Nisam verovao da je to moguce ali danas sam bio u drustvu ljudi medju kojima sam ja bio ubedljivo najtolerantniji prema istima(koliko god to delovalo neverovatno)....  Cuo sam zene od 50 godina koje kazu dete treba ih pobiti sve Smiley 1

Ovo je bukvalno bilo gore nego za vreme Sloba... Izvodili su vodene topove, bacali suzavce, gurali specijalce. Nisu svesni koliko je balon naduvan i koliko malo fali da im pukne u glavu.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Nisam verovao da je to moguce ali danas sam bio u drustvu ljudi medju kojima sam ja bio ubedljivo najtolerantniji prema istima(koliko god to delovalo neverovatno)

ти? ... у праву си, јес' невероватно  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia Lumia 920
I sta sad? Jel' vredelo da se odrzi ta parada, uz stotine razbijenih glava... Totalno bespotrebno.

Al' ako je vec bilo toliko policije i pederi dobro zasticeni, mislim da se preteralo, ovo je bio rat jebote. Steta od milion evra, privatni automobili, gradski prevoz, javna dobra... Uz neizbeznu lomljavu i pljacku radnji.

Ok, postiglo se nesto, iz ugla onih koji protestuju, a sto je i meni drago - preplaseni su ti pederi, stavljeno im je do znanja da ovakvo eksponiranje nije dobrodoslo, i zavukli su se u misju rupu, tako da nisu ni mogli da "paradiraju" kako su zamislili. Ali po koju cenu? Sta da je, ne daj Boze, poginuo neki policajac, neciji brat, otac, dok je radio svoj posao, koji je morao, da li bi onda ta vecinska Srbija mogla da bude ponosna na sve ovo danas?... I ovako je dovoljno strasno...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
LG Optimus
tako da  DA izgleda kao inat bez obaziranja na upozorenja

Pa murija je dosta upozoravala predhodnih dana, ko je hteo da lupa sa vugla po pendreku, imo je priliku  Smile

mislim da ne učestviješ u diskusiji, a pokušavaš da budeš duhovit. Bar pročitaj šta sam napisao u prethodnim postovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6674
Zastava Бачка Паланка
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
А ни Кокота није дао тачан одговор. Ни приближно. Ето, већ су смањили стопу незапослености, потребно још људи у мурији.

Симијон је дала леп одговор.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ne mozes da poredis to, sport i kultura vs. gej parada, prosto ne ide.
Ispravka. Ne ide ni sport sa ovima sto pale i ruse grad, pa ih opet mesaju  Smile Pedera ima i medju sportistima i medju umetnicima, a sportista medju huliganima nema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Eh kada je potrebna gej parada da bi se pokazalo da drzava rukovodi silom...
Gde je ta sila da resi neresena ubistva, da resi problem korupcije, da resi problem sopstvenog suvereniteta...ovo je samo demonstracija da imamo povampirenog Slobodana u obliku Ivice!
Nadam se da cemo uskoro imati predstavnike pedera u skupstini  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
Коме је у интересу било да угрози животе стотина полицајаца који обављају одговоран државни посао у веома тешким условима?

Коме је у интересу да Срби поново иду на Србе и да се пролива крв нашом престоницом?

Информативна служба Српског сабора Двери
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 21:08:10 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Nisam verovao da je to moguce ali danas sam bio u drustvu ljudi medju kojima sam ja bio ubedljivo najtolerantniji prema istima(koliko god to delovalo neverovatno)

ти? ... у праву си, јес' невероватно  Smile
Secas se sta smo pricali pre par meseci o mogucim scenarijima? E pa ostvarilo se 90% onoga sto sam ja rekao da ce biti...

Citat
Gde je ta sila da resi neresena ubistva, da resi problem korupcije, da resi problem sopstvenog suvereniteta...ovo je samo demonstracija da imamo povampirenog Slobodana u obliku Ivice!
Imamo povampirenog Slobodana u liku Borisa Tadica. Em se povampirio em je postao jos gori i namazaniji. Ne gresi djavo dva puta na istom mestu.

Policija Republike Srbije sme da primenjuje silu samo nad Srbima, i to samo nad Srbima koji nisu kriminalci.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
i sta je trebalo da se daje podrska huliganima koji su danas razbijali po beogradu? sada ce gradjani da placaju ono sto su huligani porazbijali

Eh kada je potrebna gej parada da bi se pokazalo da drzava rukovodi silom...
Nadam se da cemo uskoro imati predstavnike pedera u skupstini  Smile

verovatno bi trebalo nekog od prepostenih huligana postaviti na vlast i onda ne bi bilo korupcije
« Poslednja izmena: 10. Okt 2010, 21:08:41 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.